Opinie Nowości i zmiany w grze

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Wszystko do przeżycia.
    Pewno optymalizowane pod monitor 42" [​IMG]

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ale macie temat do narzekań. Jak często zaglądacie do tej spółdzielni? Przyzwyczaicie się do zmian. Wiem to z doświadczenia w grze.

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja miałam wykrzyknik prawie wszędzie xD
    Zniknął, jak zajrzałam do misji ;)
    Może wróci, jak się system połapie, że zajrzałam tylko w sprawie testowania wykrzyknika xD

4. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Chyba coś zaktualizowali, bo zniknęły wszystkie wykrzykniki i sortowanie wg nich też.

5. niki1990

niki1990 Komandor forum

Zaraz mnie [ciach] trafi. Szkoda, że nie można wrócić do poprzedniej wersji

Niestosowne słowo usuwam i proszę o stosowny dobór słów.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 maja 2016
    ross2, Anetta41 oraz Megan lubią to.
  6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wierzę ci na słowo - nie chce mi się znowu do tej spółdzielni zaglądać, drzwi skrzypią, kurz wszędzie leży i pajęczyny zwisają aż do podłogi.
    Jak się gra eventowo, to się tak ma xD

7. Megan

Megan Komandor forum

Nie podobają mi się te zmiany, chcę poprzedni wygląd, który był wygodniejszy i bardziej przejrzysty.

Powinien być wybór, kto chce z jakiej wersji korzystać, nowej czy starej.

8. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Też wolę poprzedni wygląd spółdzielni. Również wnioskuję za możliwością wyboru :)

9. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Zajrzałam do spółdzielni i ................ no tak nagmatwali , jasny gwint nic nie rozumiem :cry::cry::cry:
    Wcale nie będę robić misji , mam focha ...........:cry:

10. abask

abask Komandor forum

Co wyście narobili z zadaniami w spółdzielni????
    Porażka na maxa i ja już podziękuję.

11. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

witam
    tez wolę poprzedni wygląd spółdzielni ,ale czy ktoś się nas pytał czy chcemy zmiany?
    zrobili tak jak chcieli :):):)

12. 53klasa

53klasa Stary wyjadacz

całkowita żenada ktoś zrobił coś bo nie miał co robić, chyba zrezygnuje choć bardzo to lubiłam

13. SamoBrona

SamoBrona Forumowy żółtodziób

Zmiana w spółdzielni jest kiepska. Mało czytelna i beznadziejna.

ross2, Megan, gretag i dalsza osoba lubią to.
  14. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Ja wysłałam zgłoszenie rok temu i jak kurczaka nie było tak nie ma do tej pory. Już nawet zapomniałam, ze istnieje cos takiego i aż zajrzałam do tejże szkoły właśnie i widzę to samo co rok temu "Dziekujemy za Twoje zgłoszenie jako mentor..."
    Zmiana w spółdzielni ......... tragedia.
    Nowa mroczna misja ....... no po prostu urwała mi tyłek - nagrody takie wypasione.
    Poprzedni event - hodowlany - z tsa dostałam najgorszą zagrode - papuzie pióra, to już lepiej zwykłe bikini, bo wystawiam na pole od czasu do czasu, ale pióra? Całej misji nie zrobiłam, bo i po co.
    Nadchodzący event - jak zwykle nic ze stodoły, a nagrody tak marne, że chyba lepiej siać kukurydze na targ.
    10 super nawozu ? - przecież nawet na rozsiew nie starczy.

Jak zaczynałam grać 2 i pół roku temu, to aż mi sie chciało wchodzic na farme, pierwszy rok grania był super, ale był pociąg , gdzie udało sie zdobyc kilka drzew nawozowych - niewiele ale jest, wtedy jeszcze nie kumałam o co chodzi i miałam za mało funduszy by odsyłać pociągi co godzine. Ale naprawde fajnie sie grało. Nie pokończone eventy z racji jeszcze małej wiedzy o farmie, dawały kopa, żeby sie uczyć i dążyć do poprawienia strategi w kolejnym evencie.
    Wcale nie rzadko można było pohandlować przy evencie, bo mniej lub więcej, ale brali ze stodoły.
    Klonowanie troszke lepsze było, co prawda wielkiego zwierzaka nigdy nie zdobyłam, ale na event uhodowałam z własnych domków.

A teraz jak wchodze w poradnik i czytam, że do wygrania jest prawie nic i ze stodoły też nic nie potrzeba, to zamykam farme i spadam, bo po co siać jak to do niczego nie potrzebne.
    A za klonowanie zwierzaków od ostatniego BB już się nie biore.

Troche szkoda mi zostawic mojej farmy, może nie jest aż tak bogata, ale troche wysiłku mnie kosztowało by dojść tak wysoko i kasy zreszta też. Może nie aż tyle co u innych, ale troche smsów poszło.

15. amatorka01

amatorka01 Czeladnik forum

Zmiana w Spółdzielni jest do bani, trzeba zakładać okulary aby to małe poczytać, jak zmieniać to na lepsze, nie jesteśmy zadowoleni z tej zmiany, chcemy powrotu do poprzedniego wyglądu.

16. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Widzę plusy ujemne i plusy dodatnie tej zmiany:p Podoba mi się pasek postępu misji i segregacja zadań. Ale troszkę przeszkadza mi przechodzenie do poszczególnych zadań w określonej misji. Ogólnie obojętny mam stosunek do tej zamiany.

17. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Muszę przyznać, że ten pasek po lewej stronie z listą misji mi się podoba - łatwiej wszystko przewijać i jest więcej kategorii do wyboru więc można zaznaczyć do przeglądania np. tylko mroczne misje (przyda się na pełnię). Chociaż istnienia tych wykrzykników nie rozumiem, tylko przeszkadzają, a postęp misji i tak widać na tych zielonych paskach obok nazw - po co więc powielać informację w tak nieczytelny sposób.
    Natomiast okienko postępu konkretnej misji było chyba wygodniejsze we wcześniejszej wersji, trzeba się będzie przyzwyczaić.

18. amatorka01

amatorka01 Czeladnik forum

MASZ 1005 RACJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

janekkostuchna, ross2 oraz Anetta41 lubią to.
  19. Megan

Megan Komandor forum

Ja siedzę w okularach i tak mało czytelne tam wszystko jestxD

20. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Z mojego punktu widzenia:
    + dużo łatwiejszy dostęp do misji, wszystkie nie zakończone przejrzyście ułożone w jednym miejscu,
    - czemu to takie małe?!
    Ale grunt, że historyjka w reprezentacyjnym miejscu, ładnie powiększona, najważniejszy element oknaxD