Opinie Nowości i zmiany w grze

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Według mnie będzie to tak samo jak w przypadku użycia innych przetworów dających taki sam bonus np. wienic + wiosenny... czyli dwa różne produkty do dwóch różnych slotów.

NASTKA.BURAN, toDzasta oraz ma-ter lubią to.
  2. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Oreczko - przecież Ty jesteś na 5-tym poziomie i potrzebujesz 5 slotów, a są tylko 4-ry.:(:(
    Więc o tego typu sytuacji właśnie pisałem.;)xDxD

ma-ter i est-orka lubią to.
  3. Menasa

Menasa Forum Pro

4. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Nie Marian, to nie będzie tak jak ze skrzatami, tzn. ile poziomów tyle produktów.
    Według mnie to będzie, że produkty z alchemika będziemy używać tak samo jak i inne przetwory z rzemiosła np.
    zjadamy 5 x wiosenny do jednego slotu
    zjadamy 5 x wielkanocny do innego slotu

zjadamy 3 x eliksir życia (+4% dla kwiatów) do jednego slotu
    zjadamy 3 x źródło życia (+6% dla kwiatów) do innego slotu
    Chociaż nigdzie dokładnego opisu jak to będzie naprawdę nie znalazłam.... i w gorszej wersji może być tak, że bonus dla jednej kategorii z dwóch różnych produktów będzie tylko przedłużał czas, tak jak to było w przypadku chmj i dżemiku.

Ostatnie edytowanie: 18 lutego 2016
  5. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Masz rację - pożyjemy zobaczymy.;)xDxD

***kacper*** lubi to.
  6. dorota444

dorota444 Ekspert forum

No i gdzie te obiecane zmiany w alchemiku ?

7. ross2

ross2 Komandor forum

Czy ktos mi moze wytlumaczyc po co produkowac skrzaty jesli one nic jako takie nie dawaly ,tylko w polaczeniu z pismem mialy prawo bytu . Teraz jesli Pismo jest produktem koncowym to po co mi Skrzat o_OAle namieszali a mialo byc tak pieknie i jasno :wuerg:

8. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja nie widzę żadnych zmian,a tak w ogóle nie rozumiem tego alchemika mam wszystko wyprodukowane na 1 poziomie i nie wiem jak tego użyć.

dorota444 lubi to.
  9. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Właśnie. Powinien się zmienić pół godz. temu. U mnie dalej są stare skrzaty. INFO też żadnego na ten temat nie ma.

Będzie "pięknie i jasno" jak tylko pojawi się nowy Alchemik.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 lutego 2016
    ross2 lubi to.
  10. ross2

ross2 Komandor forum

Alchemik nowy mial sie pojawic 18 lutego i chyba jest juz czas na niego wiec gdzie te zmiany sa ja sie zapytowywuje ????

11. tematusz1

tematusz1 Okazjonalny autor

Czwartek 18.02.2016, godz. 14:00
    Już czas zacząć. A tu nic??????

12. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

zakładam ze zmiany wejda ok 15 tej razem z pełnią
    ;):p

alexander56 lubi to.
  13. zagma

zagma Chodząca legenda forum

W ostatnim poscie tego OO Ba Iri zamiescila:

Czwartek 18.02.2016, godz. 14:00

Do opoznien przy wprowadzaniu zmian jestem juz przyzwyczajona, wiec spokojnie czekam8)

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak wiem, mój błąd zauważyłam że nie spojrzałam na kolejny post, dlatego też swój post usunęłam aby nie wprowadzał Graczy w błąd. Pozostaje cierpliwie czekać na zmiany lub też nowe informacje.

zagma lubi to.
  15. basia_2804

basia_2804 Generał forum

u mnie skrzaty zniknęły :)
    edit: zniknęły z alchemika, ale są w inwentarzu w itemach, a miały w ogóle być wycofane, prawda?
    A dobrze zrozumiałam, że tak jak w pozostałych rzemiosłach, produkty będą na półce? U mnie na półce pusto ...

Ostatnie edytowanie: 18 lutego 2016
  16. misjogi80

misjogi80 Czeladnik forum

U mnie skrzatów już nie ma ;)

17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Po wyczyszczeniu ciasteczek u mnie już też są zmiany, może wystarczy tylko zalogować się ponownie do gry :)

18. misjogi80

misjogi80 Czeladnik forum

produktów z rzemiosła nie mam a miały być ;) a jak u Was z produktami ?

jednak skrzaty w inwentarzu jeszcze są ...

19. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Koniec skrzatów , niezmiernie mnie to cieszy. [​IMG]
    Choć pewnie niektórzy płaczą i to mocno. [​IMG]
    Nareszcie pierwszy krok BP (i tak za późno) w stronę zapowiadanego wybalansowania (cokolwiek to znaczy).

20. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja po przelogowaniu nadal mam skrzaty w itemach. Teraz pytanie jak ich mam użyć skoro nie mam ich w spiżarni na półkach?