Opinie Nowości i zmiany w grze

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Witam :) może mi ktoś wytłumaczyć jak mechanicznie dodawać perfumy do nowych oaz ? :)

2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Atomciu klikasz na każdą buteleczkę z perfumami i same się dodają :)

kybek93, toDzasta oraz Atomcia lubią to.
  3. marocco

marocco Stały bywalec

Gdzie są moje hodowle aktywne przed zmianą? Wszystko zniknęło, straciłam hodowane zwierzęta :p

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Testuję te nowinkę,wsadziłam,poświęciła jeden kupon,żeby sprawdzić jak włączyć większą ilość klonowań - bo rozumiem,że trzeba mieć aktywnego stajennego,żeby z tego korzystać, a teraz czekam aż się zrobi i zobaczę jak się zbiera.

5. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Tak właśnie zrobiłam i okienko się zamknęło a po otwarciu perfumy były jedne tylko dodane o_Oa czas hodowli ponad 2 h :cry:

6. draculik34

Przetestowałam :)

7. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Już wiem perfumy trzeba dodać przed super paszą :)

toDzasta i Atomcia lubią to.
  8. draculik34

W pierwszej oazie nie dodałam perfum bo po włożeniu zwierzaków od razu kliknęłam na sp. Kolejne oazy po włożeniu zwierzaków , klikałam na perfumy i dopiero na sp.

9. EWEXXX

EWEXXX Młodszy ekspert

Ja też. :(

10. Menasa

Menasa Forum Pro

Aktualizacja świetna. Jedna z najlepszych jak nie najlepsza według mnie.
    Ale... może mi ktoś wytłumaczyć jak odbywa się zbieranie zwierząt po hodowli? Po określonym czasie wyskakuje okienko czy też trzeba coś nacisnąć?

Peonia, toDzasta oraz Nutka lubią to.
  11. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Awewa:) .... w takim przypadku trzeba wejść
    - okienko "zestawienie"
    - kliknąć na pasek zwierzaków
    - dodać perfumy z zielonego okienka

Bardzo podoba mi się ta aktualizacja:)
    Wszystko działa

Powodzenia wszystkim życzę:)

Ostatnie edytowanie: 10 grudnia 2015
  12. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Dzięki Drakuliku , więc niestety nie da się kombajnem ...
    Jak dla mnie wystawianie domków i patrzenie jak sobie łażą zwierzątka po zagródkach hodowlanych, oczekiwanie co z nich wyskoczy było najlepszą zabawą na farmie, szkoda że zmieniono tak radykalnie hodowlę :(

13. draculik34

Post wyżej estoreczka fajnie pokazała jak dodawać perfumy :)
    Ja to tak wszystko na czuja robię albo się uda albo coś zepsuję :)
    Miłego wieczoru życzę :)

toDzasta, est-orka oraz Atomcia lubią to.
  14. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Dzięki i wzajemnie miłego :)

draculik34 lubi to.
  15. Menasa

Menasa Forum Pro

Ponawiam pytanie. Jeśli wstawię teraz zwierzątka mogę je zebrać jutro? Czy po skończonym czasie się zbierają?

16. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Właśnie przetestowałam , możesz zebrać kiedy chcesz klikając na przycisk przy zwierzaczku ( nie pamiętam czy to był plusik czy haczyk ) xD i wtedy widzisz co wyszło z hodowli.

toDzasta i 0olimpia0 lubią to.
  17. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Nie zbierają się automatycznie...trzeba kliknąć samemu na ikonkę stodoły [​IMG] przy każdej hodowli lub na kombajn jeśli taki posiadamy.
    Nie wyskakuje też powiadomienie o zakończonej hodowli.... trzeba samemu sprawdzać w domku.

gadek, toDzasta, Nutka i dalsza osoba lubią to.
  18. Nutka

Nutka Komandor forum

To chyba jedyny minus zmiany ;). Będzie się zapominało o wstawionych zwierzakach :p. Jakiś smoczek czy coś mogłoby się pokazywać :music:. A może domek nie będzie się tak trząsł jak będą wszystkie gotowe? :eek: Teraz jak mam wstawione zwierzaki to się trzęsie i świecą się serduszka :D.

19. mwanago

mwanago Okazjonalny autor

Ta nowosc to traagedia! Oczywiscie tylko dla mnie,bo powyzsze wpisy to same peany.No nic ,moze sie jakos wprawie.

20. niki1990

niki1990 Komandor forum

no i co? jedno wyhodowane i dalej się zawiesiło. wtf??