Opinie Nowości i zmiany w grze

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Tak Carlain.... do panelu kontroli oaz przechodzimy klikając na serduszka [​IMG]
    lub na domek [​IMG]
    Zobaczysz, że jutro po wprowadzeniu aktualizacji wszystko wyda się proste i zrozumiałe:)

2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Zawsze tak jest czy to z eventem czy teraz z aktualizacją. W tak zwanym "praniu" będzie to proste i zrozumiałe. Poradniki tylko czasami wszystko nie wyjaśniają.
    Bardzo dziękuję za instruktaż:)
    Miłego dnia:)

3. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Aktualizacja zapowiada się bardzo fajnie :)
    Mam tylko taką wątpliwość związaną z nowym miejscem obornika o_O. Czy taka bliskość obornika od wody pitnej i super paszy dla zwierzaków jest ekologiczna ?:p;)

4. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Jaki z Ciebie ekologxDxDxDxD:p

A mnie jest wsio ryba czyli wszystko jedno.

5. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Do tej pory obornik był blisko młyna i paszy dla naszych zwierzaków nie zatruwał ...to jest szansa, że i wody czy SP też nie zanieczyści ;) .....
    a tak będzie pokazywana ilość nawozu [​IMG]
    [​IMG] Neuer Layer Zuchtmenü

6. Nutka

Nutka Komandor forum

Jak na pierwszy rzut oka ;), znowu bardzo fajna aktualizacja (jak np. pole na pełnię), oszczędzająca pole i konieczność burzenia czegokolwiek, żeby postawić domki :). Jakoś tylko nie zauważyłam jak się będzie zbierać zwierzątka z domków bez kombajnu, ale myślę, że nie może być gorzej niż z pola :p. Teraz jeszcze trudniej będzie doczekać do piątku xD.

7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Wszystko bedzie odbywac sie w okienku zestawienie:),,wystrczy ze klikniemy na ikonke do stodoly;)
    pokaze to moze graficznie

8. Nutka

Nutka Komandor forum

Dzięki :). To całkiem wygodnie :D. Na niekorzyść BP ;), a na korzyść mojej kieszeni ta aktualizacja xD. Czasami podczas BB uaktywniałam cały kombajn, żeby grupowo chociaż perfumy dozować, a w tej formie,którą widzę po zmianach wydaje mi się, że absolutnie nie będzie takiej potrzeby :D. Tym bardziej, że żeby dłużej się pobawić,nie wstawiam za dużo oaz na jeden raz :).

9. -norbijas-

niestety kombajn bedzie potrzebny do tego by wstawic do oaz wielokrotnosc danego ukladu klonowania jesli go nie bedziemy posiadac to nie bedzie to niestety mozliwe..przynajmniej tak wynika z filmiku ktory jest w niemieckim faq..

i druga sprawa kombajn do oaz bedzie tylko aktywny w przypadku posiadania abonamentu na pomocnikow ev aktywacji kuponow;) nie bedzie mozliwosci jego osobnego zakupu

10. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Kombajn w oazach to dla mnie większe zakupy SP będą :D Ale jako gracz bardzo na to czekałam.

dantic3 i 0olimpia0 lubią to.
  11. est-orka

est-orka Fanatyk forum

:cry:Dobry wieczór:)
    Norbi:) ...chyba jednak będzie możliwość zakupu tylko kombajnu dla oaz
    Tak samo jak jest z kombajnem na pnącze [​IMG]

Bardzo podoba mi się ta aktualizacja oaz ..... chociaż bardzo wzrasta prawdopodobieństwo zużycia "niepotrzebnie" SP. Do tej pory nie zawsze chciało mi się usuwać drzewa i stawiać oazy, a teraz .....to tylko klik w domek i już SP nie ma :oops::cry:xD

Ostatnie edytowanie: 9 grudnia 2015
  12. -norbijas-

Oreczko:) niemieckie faq zawiera zupelnie inne informacje,,jest mowa,ze nie bedzie mozliwosci zakupu kombajnu dla oaz ,zostanie on dolaczony do pakietu pomocnikow oraz kuponow
    cytat,,
    Dieser Zucht-Erntehelfer wird nicht einzeln zu kaufen sein. Er wird in dem Erntehelfer-Monatspaket und den Erntehelfer-Coupons enthalten sein. Ebenso wenn alle Erntehelfer als Gewinn zu bekommen sind.
    a moze ktorys z Modow sprawdzi dokladnie jak to jest z tym kombajnem

13. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

dantic3 i est-orka lubią to.
  14. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Norbi:) ....w takim razie mamy dwie sprzeczne informacje z FAQ ..... ale jutro wszystkie informacje będziemy wiedzieli na 100% :)

15. -norbijas-

prosze bardzo..
    pomocnika dla oaz nie bedzie mozna kupic pojedynczo.zostanie on dolaczony do pakietu sezonowych pomocnikow oraz do kuponow.wylacznie do tych kuponow ktore,zawieraja wszytkich pomocnikow
    Dokladnie Oreczko trzeba niestety poczekac do jutra;):)

16. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

myślę,że tak 8)w końcu nasze farmy są ekologiczne :pnawet supernawóz rośnie na ekologicznie uprawianych drzewach

też jestem ciekawa jak to będzie "w praniu" wyglądało:music:
    choć będzie mi brakowało widoku całej łąki z trzęsącymi się dachami ...domków

17. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Dodałam również dla czytelności.
    Dodam też screen, nie został umieszczony wcześniej z powodu braku tłumaczenia.
    Będzie osobny pomocnik do oaz.
    :)

dantic3, toDzasta oraz est-orka lubią to.
  18. Arek77

Arek77 Czeladnik forum

Czy ktoś wie, czy jeśli nastawię klonowanie np. dzień wcześniej przed Baby boom, i zbiorę dopiero jak się event zacznie, to będę korzystał z jego bonusów, tak jak było do tej pory?

dantic3 lubi to.
  19. -norbijas-

Doberek wszystkim:)
    z tego co pisza na de nic sie nie zmieni w tej sprawie;)
    tu jest odpowiedz moda na to pytanie..
    http://de.bigpoint.com/farmerama/bo...htbuden-neuer-layer.37539/page-4#post-1471934

20. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

wrzuciłam kontrolnie i testowo kilka hodowli i muszę przyznac, że póki co to podoba mi się:)