Opinie Nowości i zmiany w grze

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

Nie w tym przypadku....nawet gdy mlyn dziala i wlanczamy pnacze ...mozna i powinno sie F5 zastosowac..to czas pracujacego obecnie mlynu sie skraca. Tak jest od reformy mlynowej...sprawdzone.

edit. juz pazerne hieny "naprawily" dzis jak odpalilam pnacze wszystko staleno i sie wyzerowalo

Ostatnie edytowanie: 11 kwietnia 2015
  2. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Też mi się podobają. Jeszcze ta możliwość powtórzenia misji. Po prostu rewelacja :)

3. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Super opcja;), a za ile florków ta przyjemność?

4. zosia74

zosia74 Aktywny autor

"....Lepsze jest wrogiem dobrego....." ktoś kiedyś powiedział, ale nie wszyscy chyba o tym wiedzą, a już na :mad:pewno nie pan majster zepsuj.... wszystko zaczyna działać tak, że "będzie pan zadowolony":mad:

aweva55 lubi to.
  5. janczurka

janczurka Stały bywalec

wiecie co, mam runę "młyńską, mam pnącze walentynkowe i mam turbo młyn - wszystko aktywne.
    odpalam 5 jednostek SP - czas kręcenia: 21:30 zamiast 16:00.... jestem w locie i nie mam czasu sie przyglądac i przegladac wpisów na formum, ale mam wrażenie, że cos jednak nie działa...
    a do pomocy technicznej pisac nie moge, bowiem stary mail mi wygasł, ale zmianan na nowego maila jest obwarowanan takimi zaporami i zasiekami (i jeszcze oficjalnymi pismami od własciciela skrzynki, że skrzynka jest niedostepna) - że de facto zmiana niedziałajaącego maial jest nie-moż-li-wa...
    Czy ktos ma podobne problemy z mlynem?

Reniarama lubi to.
  6. Menasa

Menasa Forum Pro

Czy mi się wydaje czy teraz w młynie otrzymujemy paszę tylko po wyprodukowaniu całości a przy przerwaniu tracimy to co zrobiliśmy do tej pory?

7. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Teraz czas jest dłuższy, runa+ abonament - 4,5h kręci się 1 sztuka SP
    runa+abonament+pnącze- 4h 3 min kręci się 1 sztuka SP.

Taka zmiana...
    dobrze Ci się wydaje

8. zosia74

zosia74 Aktywny autor

Czy ktoś się skusił na sadzonki?! Co tym razem fascynującego nasza szanowna góra zapodała?! Dzielcie się swym inwenatrzem, niekoniecznie tym z pasków xD

Reniarama lubi to.
  9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja kupiłam, ale o tym jest w temacie Mini Eventy :p z nowości trafiłam jarząbka domowego ;) cedrat niestety nie chciał do mnie przywędrować :(

Reniarama lubi to.
  10. romaskrys

romaskrys Moguł forum

Ja stwierdziłem ze Turbo kupiłem po raz ostatni (3 edycje kupione 2 promocje temu). Podobnie jak i pomocników. Te dwie rzeczy miałem aktywne zawsze i to już ze 2 lata non stop. Troszkę kasy więc na grę wydawałem miesiąc w miesiąc. Do tego jeszcze co nieco sadzonek i stajennych... Teraz stop. Po raz pierwszy od długiego czasu machnąłem ręką na drzewkowe nowości. I wiecie co... z jednej strony żal, a z drugiej ulga i olśnienie... toż za te pieniądze co miesiąc nową, przyzwoitą grę w pudełku sobie kupię w empiku czy innym takim sklepie :D Mnie więc z płatnej wersji Farmy, po wieeelu latach maniactwa, pan V wyleczył i... oby skutecznie -.-

Odpowiadając zaś na Twoje pytanie, jako że teraz na Farmę będę zaglądał znacznie rzadziej, młyn nastawiłem na 21 SP (bo wspaniałomyślny V zwrócił mi aż 800 kropelek wody, choć sam pisał że tak się nie da). Informuję więc, że opcja "zakończ za Fl" u mnie też jest nieaktywna. Kto wie, może jednak coś się zmieni, wszak z tydzień będę to kręcił xD;):pxD

11. denira3370

denira3370 Młodszy ekspert

to chore
    robię 40 szt paszy , została 1 do kończ i nie mogę skorzystać z 39
    a jeszcze wczoraj było lepiej
    czy teraz już tak zawsze będzie ?

12. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Niestety tak.
    ''...jeżeli zdecydowaliście się wyprodukować 5 jednostek super paszy, będziecie musieli poczekać do chwili, gdy WSZYSTKIE 5 jednostek super paszy zostanie wyprodukowane i dopiero wtedy będziecie je mogli dodać do Waszego inwentarza...'' Kawałek biuletynu producenta (Biuletyn producenta)

Reniarama i NASTKA.BURAN lubią to.
  13. gosiekd

gosiekd Młodszy ekspert

Trafiłam na ankietę. Na końcu padło pytanie, dlaczego nie poleciłabym gry?
    Odpowiedziałam: "Gra oferowała dużo, mamiła fantastycznymi nagrodami, ale ostatnio wycofuje się z wielu udogodnień, które osiągnęliśmy ciężką pracą lub wkładem pieniężnym. Jestem zawiedziona ostatnimi zmianami i nie będę polecać, wystarczająca liczba osób zawiedzionych jest wśród obecnych graczy."
    Na koniec dowiedziałam się, oczywiście, że moja opinia jest dla nich bardzo ważna i pomoże w ulepszeniu gry, jak zawsze! Mam nadzieję, że nie tłumaczy się naszych wypowiedzi na niemiecki translatorem, bo takie są efekty.

14. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

to chyba podpadłaś xD
    ja przy ostatniej ankiecie też dałam mniej punktów w tym pytaniu i prosili o sprecyzowanie czemu
    więcej ankiety już u mnie nie było -.-

15. madasek

madasek Młodszy ekspert

Zastrajkowałam, nie kupiłam ani jednej sadzonki drzewa, w końcu do szczęścia nie potrzebne mi są wirtualne drzewa :D

tkoivusaari001 i Reniarama lubią to.
  16. gosiekd

gosiekd Młodszy ekspert

Tak szanowna firma zapewne podnosi statystyki. Po co pytać dwa razy niezadowolonych, jeżeli można ankietować 567 razy tych zadowolonych?! :p

W temacie: za 15 wyskubanych florenów (z ankiet i reklam) kupiłam trzy drzewka, urosły: granatowiec, orzesznica xxl i pistacja (chyba). Nowości omijają mnie szerokim łukiem, a przez niepochlebną opinię, jaką ośmieliłam się wydać w ankiecie - krąg, jakim będą mnie omijały nowości będzie miał zapewne promień mierzony w latach świetlnych...;)
    Pozdrawiam

Ostatnie edytowanie: 12 kwietnia 2015
    Reniarama i empatyczna lubią to.
  17. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

UWAGA! UWAGA!
    była kolejna ankieta! :)
    teraz mój elaborat na temat "czemu nie polecisz gry?" był jeszcze dłuższy - doszła kwestia "rekompensaty" za poniesione pieniężne straty i wynikający z tego stosunek do graczy

18. jakumiraska19

jakumiraska19 Młodszy ekspert

Runa 10%, pnacze 10%, abonament 50%. Razem 70% krocej. Czas produkcji Super Paszy 9 godz. Bylam na urlopie i cos przeoczylam. Skad wzial sie ten czas - 4,3?

19. marta44445

marta44445 Naśladowca mistrzów

miałam i chyba nawet nadal mam ustawioną paszę w wszystkich trzech slotach, młyn niby kręci ale od wczoraj cały czas jest łączny czas 0:00 :) ciekawe czy pasza się robi bo teraz póki nie skończy to nie ma jak sprawdzić. Ach te cudowne udogodnienia

20. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

BA_Chris czy to co napisałeś w OO to jest tekst producenta czy naszej ekipy ? Bo jest tam tłumaczenie dotyczące młyna, a jakże ale nie ma słowa jak to zostanie rozwiązane o_O. Jeśli chodzi o gwiazdki to wielki plus za przywrócenie ich w zadaniach :).