Opinie Nowości i zmiany w grze

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. [Mateusz13]

[Mateusz13] Ambasador forum

szukajcie a znajdziecie [​IMG][​IMG]

2. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

Jakiś nowy event ?

3. [Mateusz13]

Coś BP wymyśliło dla wybielenia sprawy po ostatnich akcjach by gracze się uśmiechnęli także powtórka z rozrywki z tą mechaniką no i do tego pakiety bananowe tylko szkoda, że niebieskich kręceń nie dodają jak ma się ponad limit.
    ^^^[​IMG]

4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Bardzo Ci dziękuję . Nawet nie zuważyłam :)

annagorela i [Mateusz13] lubią to.
  5. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Fajny item za 2 licencje do podniesienia punktow za itemy, jesli ktos chce-daje 100% z ozdobnych. Za 8 licencji jest drugi taki sam :)

Dodatkowo napisane jest, ze akcja trwa 82h na ten moment.

bogusiania lubi to.
  6. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Z drzew lecą "czapki z daszkiem". Coś przegapiłem? Do czego ten wynalazek potrzebny?

Edycja - już wiem, po przeczytaniu postów wyżej w "nowinkami" na nabrzeżach.

7. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

Zbierasz przedmioty z chatek, oddajesz by zaliczyć etapy (misje). Po ukończeniu wszystkich 4 etapów dostaniesz szpiegowskie licencje. Licencje wymieniamy na przedmioty które pojawiły się w skleporamie na tą okoliczność.

8. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

gdzie to cudo znajd
    i gdzie ta licencja na wymianę..

9. Marzenakruczek

Marzenakruczek Generał forum

Dzięki a czapki gdzie szukać?

10. [Mateusz13]

Odśwież grę i wszystko znajdziesz w newsach i skleporamie

IRENOWO lubi to.
  11. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

13. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

Czapki na pewno z drzew na Baha wylatują. Z upraw czy zagród nie mogę potwierdzić, trza śledztwo przeprowadzić w tej sprawie.

bogusiania lubi to.
  14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wypadają też z hodowli w oazie.

bogusiania lubi to.
  15. lonli

lonli Aktywny autor

Sprawdzone, z upraw na Baha też lecą

Yabolek lubi to.
  16. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Pakiety za banany kupiłam - tylko gdzie ich szukać, w ozdobnych nie ma :( Wypadające przedmioty z bahamy zebrałam - gdzie one są, gdzie się znajdują ? I skąd wziąć w skleporamie talony do wymiany na nagrody ? Wszystkie zakamarki na farmie, w misjach w spółdzielni, w niebieskim wazoniku przeszukałam - i niczego nie znalazłam. Widocznie nie nadaję się na szpiega :(
    Edit: okey, kliknęłam w mały domek na bahamie obok tego w kolorowe paski i interesującą mnie tabelkę znalazłam :) Item Zakręć kołem za 2 licencje już zdobyty. Podoba mi się coraz bardziej :)

Ostatnie edytowanie: 25 kwietnia 2026
    morelowesady i Honorat. lubią to.
  17. bargla

bargla Czeladnik forum

powiedzcie, o co chodzi z licencja szpiega i koszule hawajskie? Jak to się sdobywa?

18. 6elka4

6elka4 Baron forum

Witam. I musieli dać nowy bubel.
    Nie dostaję koszul hawajskich więc u mnie po evencie.
    Chciałam tylko zagrodę dla gołyszków.
    W sumie po co tracić nerwy na piksele.
    Niech ten domorosły informatyk sam się bawi.

19. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Potrzebuję 24 licencje na to co chcę. Szkoda, że jak nie było eventu zebrałam wszystkie jedwabiste z wyspy, a czapek brakuje. Ciekawe do kiedy będzie ten event trwał.
    Swoją drogą mogliby dać event w alpach, bo ten ostatni bardzo mi się podobał i przydałoby się uzupełnić zapasy tego i owego.

hiacynta lubi to.
  20. Rzym012

Rzym012 Czeladnik forum

Prośba do Graczy gdzie to zdobywać [​IMG]