Opinie Nowości i zmiany w grze

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

Ano pogrzebali nawet na zielonych. Wczoraj puściłem 50 zielonych i jeden, jedyny raz item się pojawił, w dodatku jakiś stary.
    Za bonusem w czasie Kumulacji nie warto kręcić, to jest wejściówkowe samobójstwo.

2. jakacper78

jakacper78 Forum Pro

Niestety ale bzdury pleciesz gram od początku z przerwami i nigdy tak nie było tak jest jak się grzebie przy kole . Przez dwa dni około 400 wejściówek imprezowych i co jajco z 200 zielonych przez dwa dni wczoraj parę sztuk +1. A teraz jest tłumaczenie że ktoś coś spaprał .

renia111979 i Matisiek200 lubią to.
  3. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja puściłam z 200 zielonych (skrzynki otwierałam co chwilę), to samo z imprezowymi. Bonus % nie wyleciał ani jeden. Jedynie 2x +1 do zbioru. Fakt, że zielone puszczałam po 20 i po pewnym czasie nie przeglądałam ile razy się ukazał bonus, a jedynie na polu sprawdziłam, że 2 razy trafiony...

4. abask

abask Fanatyk forum

U mnie jest tak samo z tymi bonusami. Na 160 imprezowych ani jeden bonus się nie pokazał oprócz jednego +1 na 6h\
    Nowy item zdobyłam jak wykręciłam 320 zielonych i blisko 200 imprezowych.

W jaki sposób zdobyć te nowe bilety skoro usunięto je z koła?

5. Matisiek200

Matisiek200 Stały bywalec

Teraz to chyba tylko pozostaje z eventów zdobywanie tych nowych wejściówek :cry:. Okropne zagranie ze strony twórców i dalej jestem tym osobiście rozczarowany. "Kto daje i zabiera...", resztę pozostawiam do własnego dokończenia. >:(:p

6. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Wyjątkowy talent

U mnie też żadnych bonusów brak. Jak tak ma być, to dać te "nagrody" z imprezowego na zielone, zaś obecne zielone nagrody do huty! Nie przywrócą, to nie kręcę już. Te 35 wejściówek co BP dopisało, dało ogrom jodeł xxl, taniego rzemiosła i żółtych warsztatów... SP, kropelek, farmarek, kuponów, śmigieł, ani nawet SG ZERO.
    Jak tak ma być, to po co każą siać ogrom badyla, skoro nie ma bonusów? Każdy ma setki tysięcy super nawozu, śmigieł, dyniowe, czy inne opryskiwacze i ma każdy co godzinę w nocy wstawać, żeby zdobyć jakieś pnącze dające 5000pd x poziom i +1 do kur?

jakacper78 lubi to.
  7. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Tragedia. Kręcę znowu po 1 imprezowej (z esc, bo bym osiwiała) czy pokaże się na kole bonus do upraw...ani jednego %, tylko +1
    Jak tu event machnąć szybko w weekend...
    Na pewno nie zużyję moich bonusów +300, ani dyniowych, bo one trzymane na event z wyjątkowymi nagrodami :p

AngelGina, jakacper78 oraz Yabolek lubią to.
  8. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

oj tam żałujesz sobie :D

Yabolek lubi to.
  9. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Wyjątkowy talent

Jednak są bonusy, bo wpadło 100%, czyli wychodzi na to, że nie warto kręcić podczas kumulacji zalegaczy w pasku

10. jakacper78

jakacper78 Forum Pro

Na ile razy było zakręcone .

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

To widocznie wiesz więcej choć grasz z przerwami a ja wiem to co jest też napisane w tabeli z poradnika i to nie są bzdury.
    Odkąd pojawiły się w imprezowym trybie Jackpoty, dochodzi nowy item i jest wyprzedaż to jest tak jak napisałam. Większość "starych" Graczy to wie i nie kręci kołem podczas kumulacji, chyba że zależy komuś na itemach, nie na bonusach.
    A ktoś coś spaprał w nowym - parowym kole i o tym jest też informacja w Ogłoszeniu.

MaraAcoma, Honorat. oraz hapsak89 lubią to.
  12. AngelGina

AngelGina Generał forum

Czy jest szansa, że "parowe" bilety wrócą jako nagroda na koło w imprezowych, żeby była jakakolwiek możliwość na ich zdobycie poza eventami?
    Nie zdążyłam zakręcić imprezowymi, a już zabrali tę opcję z koła.

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na dzień dzisiejszy nie wiemy nic poza tym:

AngelGina lubi to.
  14. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Ja zakrecilam impra 4 razy i wpadlo 100% plus ze zwyklych 2x 200% PD/TPD.
    Najlepiej jednak krecic gdy nie ma zmiany itemu na kole ( bonusy ) lub podczac zmiany ( wykreca sie wiecej itemow ).

15. insommniaa

insommniaa Okazjonalny autor

hej, skąd wziąć te potworne pomidory? potrzebne mi do kałamarnic ;(

16. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Z zagrody na pełni, do zdobycia na GT obecnie tylko

17. mania4691

mania4691 Ekspert forum

"Nowe" młyny z "nowymi opcjami" bardzo mi się podobają.

18. gangrion

gangrion Forum Pro

Opcja osobnego młyna dla mroków bardzo dobra :)

juka769 lubi to.
  19. TheiaBloom

TheiaBloom Forum Pro

A ja mam jedną wątpliwość a propo młyna, bo na stałe będą płatne subskrypcje, ale czy będą też się pojawiać te za floreny :music: bo do tej pory za 70 można było wykupić na miesiąc skrócenie czasu produkcji o 50%...

20. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ciekawe zmiany w młynie
    szczególnie osobny slot dla mrocznej paszy :inlove:
    fajne fajne ale ja nie wiem czy nadążę siać xD

czy to znaczy że zniknie abonament na młyn ?
    a gdzie jest opcja zakupu za floreny ? :cry:

czy uzyskane wcześniej i włączane bonusy skracające czas pracy młyna z pnącz itemów jaj itp
    będzie dotyczył też slotu dla mrocznych ?

juka769 i TheiaBloom lubią to.