Opinie Nowości i zmiany w grze

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Zgadza się. Potrzebna jest aktualizacja. Podejrzewam, że zrobią to jutro.

twardy81 lubi to.
  2. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Sprawdziłem, u mnie nie da rady dać SP. Kolejny babol BP

3. twardy81

twardy81 Komisarz forum

Już działa

BA_Marion lubi to.
  4. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Uffff, pasza zmniejszona do 5 szt. gruszek, no i SP do warsztaciku wpadła. :)

5. klonek68

klonek68 Generał forum

Przypominam o ropuchach z Drzewa za gwiazdki;)

6. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Pierwsze pytanie odnośnie nowego Kola: Czy wejściówki będą dostępne w czerwonym koszyczku za FL? Drugie pytanie: co dają itemy, które będa do wygrania na kole?

7. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

z tego co wyczytałam to wejściówki będą do zdobycia w ewentach i to nie we wszystkich,a itemy to takie bele co,co daja sprawdzisz w tabelach itemów

{Monia} i SMOD_Atena lubią to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wszystkie itemy już były do zdobycia:
    A co do wejściówek to w poradniku widzę między innymi tylko to:

{Monia} lubi to.
  9. welkas1970

welkas1970 Aktywny autor

Dzień dobry . Wśród nagród jakie można nabyć z Parowego Koła Fortuny jest taka oto nagroda : 1 kupon na kombajn (96 godz.) . Problem w tym , że niema takiego kuponu , chyba , że jest planowane wprowadzenie nowego kuponu ( byłoby to moim zdaniem bardzo dobre i korzystne ) . A swoją drogą jeśli chodzi o kupony to praktycznie w ogóle pomimo istnienia tego kuponu w grze nie jest on w ogóle wykorzystywany w grze tzn. kupon na pomocników (36 godz.) .Mało tego nawet nigdzie nie ma możliwości jego zdobyć , nawet w żadnych wyprzedażach , ewentach itp .

10. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Pokreśliłam fragment Twojej wypowiedzi. Do tej pory nie było takiego kuponu w grze, ale (fanfary!) właśnie zostaje wprowadzony:D

11. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Pozyjemy, zobaczymy.
    Jakos nie zamierzam z powodu parowych bilecikow, ktorych potrzeba AZ 3 na start pakowac sie w kazdy event, jaki bedzie owe bileciki zawieral po SZTUCE.

12. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Też to wyczytałam i trochę lipa, że wprowadzają coś z czego praktycznie nie skorzystamy. Bo jeśli w jednym evencie będzie jedna wejściówka do zdobycia, w następnych dwóch kolejne dwie to nazbieranie na zakręcenie kolem będzie trwać nawet kilka msc bo to ma być rzadki przedmiot. Skoro nie chcą sprzedawać tych wejściówek za FL w koszyku i tym samym na tym zarobić to dla mnie jest to strzał w kolano. Sama bym kupiła pakiet florenowy, zostawiła swoje pieniądze u BP żeby sobie pokręcić. Ale skoro nie chcą mojej kasy to wydam ją gdzie indziej 8)

13. jakacper78

jakacper78 Forum Pro

Witam była możliwość do zdobycia kuponu na 36 godz. jak dobrze pamiętam w spółdzielni sam mam 2 szt. I jeszcze w którymś z eventów ale to już parę lat temu. A co do nowych nagród itemy powinny być takie jak Zabawa w wodzie, Opryskiwacz, a zamiast skrzyń z neonowymi zagrodami powinny być Super Wielkie Drzewa wtedy więcej graczy by grało takie moje skromne zdanie.

14. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ateno, a regularne wyprze będą...?
    Bo tak mi się coś wydaje że będą, inaczej nie miałoby to sensu 8)
    Ciekawe jak to zostanie skalkulowane - cena x 3, bo trzy sztuki potrzeba na jedno kręcenie...? xD

***kacper*** i {Monia} lubią to.
  15. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Tak masz racje, neonowe zagrody są już nic nie warte. Wystawiłam parę neonów w balonie, nikt się nie chcial wymienić. Teraz na topie są opryskiwacze, dyniowe, drzewa nawozowe a nie jakieś zagrody co do niczego potrzebne nie są. Bo po co neonowe owce czy kury.

bogusiak80, jakacper78 oraz abask lubią to.
  16. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

Parowe koło fortuny

50tys pd x poziom farmy. xD czy :cry:?
    Skrzynie neonowych zagród 1 i 2, które co rusz rozdają. Itemy które brakują znikomej ilości graczy. Chutnej jakże rzadka i bezcenna rzecz.
    Oczywiście skrzynki z nie wiadomo czym. Neonowe żarówki (mam 20szt i wciąż przybywa. Nie wiem czy zdążę to kiedyś wykorzystać.
    Z pewnością wprowadzą sprzedaż parowych biletów, ale mojego grosza na tym nie zyskają.

Wypadało by zmienić zawartość Piccolo (ciekawe ile czasu im to zajmie)

Niemożliwe by w BP pracowali tacy idioci, oni mają graczy za tychże.

bogusiak80 i {Monia} lubią to.
  17. zzizzie

Wtedy więcej graczy kupowałoby pakiety podczas wyprzedaży, a wymagania eventowe mogłyby sobie rosnąć w nieskończoność - więcej nawozu na farmach to więcej badyli do siania 8)xD

***kacper*** lubi to.
  18. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Więcej badyla, więcej siania, więcej nawozu, większe zyski. Sami się w to wplątali, trzeba bylo nie wprowadzać do gry Super Wielkiego Drzewa.

zzizzie lubi to.
  19. zzizzie

Wiadomo. Ale jak już w to wleźli, to muszą nerwowo szukać sposobów na dalsze wyciąganie kasiejki.
    Sposób z tymi nowymi wejściówkami moim zdaniem całkiem zgrabny - ale muszą być wyprze 8)
    Bez wyprzy to im nie zagra 8)

Więc trzymaj kasę na pakieciki tego parowego szczęścia - moim zdaniem to będzie i tak metoda bardziej opłacalna od robienia kosztownych eventów, żeby złapać 1 z 3 potrzebnych wejściówek xD

Iskierka95, ***kacper*** oraz Yabolek lubią to.
  20. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Otóż to. Mam to samo zdanie. W sumie interesują mnie tylko skrzynki Piccolo i floreny oraz nawozy.