Opinie Nowości i zmiany w grze

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Modko zwykłych zagród kameleonów mamy 18:)

Z nowej stałej misji(Antypody) z tajemniczych stajennych mam: pomarańczową owczarnię i stajnię:)
    Nie narzekam,przydadzą się,bo jeszcze misja ze zwierzakami na czas niezrealizowana:)
    A 3 stajenny jeszcze pracuje:)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wiem,że mamy 18 zagród dla kameleonów,jeśli zrobiliśmy w evencie wszystkie zadania,w których były w nagrodę.Niemniej jednak odpowiadając na post zzizzie wspomniałam tylko o zadaniu 1 z tego eventu,bo tam nie było trzeba się zbytnio trudzić żeby zdobyć te 12 zagród,a na kolejne 6 trzeba już było więcej towaru i pracy :)

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Już wiem. Nadwyżki kameleonów będzie można oddać temu kolesiowi od zwierząt w jutrzejszym evencie.
    Oczywiście po zużyciu co najmniej 50 budzików, żeby trafić na odpowiednie zamówienie.
    Nic w przyrodzie nie ginie 8)

Aha, potrudziłam się (bez sensu) i mam 18 kameleonów, w tym 10 żółtych. Hurra 8)

4. carlain21

W takim razie masz rację,co do tych 12 zagród:)

Chciałam tylko to dodać,gdyby ktoś później dopytywał a nie zrozumiał jak ja;)

zzizzie witaj:) fajnie,że jesteś a wraz z Tobą posty:), które jednych drażnią innych nie:)

_Olenka47, gosiagosia60 oraz zzizzie lubią to.
  5. zzizzie

Zaraz się zamykam i wycofuję do wątku, gdzie wrogowie co najwyżej w krzakach siedzą ;)
    Nie będę ludziom psuć szczerej radości z nowych rzeczy w grze 8)

6. SMOD_Atena

Zrobiłaś obydwa eventy w całości ? o_OxD;)
    A wiesz,że to całkiem możliwe że Presluj czy jak mu tam będzie chciał ze 100 kameleonów albo i więcej,może lubi chłopak gady :p
    A poważniej to ja jednak obawiam się,że być może jak wprowadzą hodowlę kolorowych,to może się okazać że do misji kilka setek ich będzie potrzebna :eek:

carlain21, my tu z zzizzie luźno rozmawiamy(bynajmniej ja traktuję to jako luźną rozmowę),to nie jest dział pytań i ja nikomu nie udzielałam wiążącej odpowiedzi ;)

7. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

moze nie trzeba bylo graczom takim jak my na wysokich poziomach ,ale pomysl o ludkach ktorym brakowalo 1-2-3 leveli i wbijali na szybko..kosmiczny koszt dla nich bo raczej gracz z 64 levelem nie ma 20 mln sg na koncie i raczej to jest wysilek wielki przejsc np 2-3 poziomy tak ot poprostu w 1-2 dni...pamietaj tez o ludziach ktorzy pracuja badz wyjezdzaja i np chcac te kameleony miec zakupili koszyki badz wydali fl w inny sposob zeby przyspieszyc ich posiadanie..no nie w porzadku i tyle ..

8. carlain21

Ja w tym sensie,że lubię Twoje posty to napisałam:)

Zostań tutaj:)

Bywaj, gdzie chcesz na forum:)

9. zzizzie

Ale okazało się, że jednej pani odbieram przyjemność z gry :(
    Więc zapraszam do wątku dla oczekujących 8)xD

EDIT: a co do tych nowości, to moim zdaniem pakowanie kameleonów do sklepu, za niewielką w sumie kasiejkę (i to w SG), tak szybko po końcu eventu, to jest taki troszkę nieelegancki chwyt ze strony firmy.
    Cóż, normalka, jak się tak zastanowić ;)

10. ankagdw

Zzizzie nawet bardzo nieelegancki bym powiedziala ...zwykle nabicie ludzi w butelke grzecznie mowiac..

11. carlain21

Same kolorki tj.pomarańczowe mogą być,ale zwykłe kameleony-mniej mi się podobają:)

Chociaż kolorowe,można też będzie zbudować w warsztacie:)

Ja tam bardzo lubię i z ciekawością czytam Ciebie:)
    Koniec jednak o TobiexD bo znów będzie burza w szklance wody:) Ha ha ha.

12. SMOD_Atena

Aniu,ja też kiedyś zaczynałam od zera i zanim osiągnęłam to co mam teraz -poziom i zasoby stodoły,to wierz mi że nie czekałam az mi ktoś coś poda na tacy,wiem ile się trzeba napracować i poświęcić czasu,ale to ma być właśnie gra,która nam ten wolny czas wypełnia jeśli nie mamy innych możliwości zdrowotnych czy też z innych powodów ;) I pamiętam,że też wielu eventow nie kończyłam,bo nie miałam dostępu do jakiejś rośliny,itd....ale dla mnie to było zrozumiałe,że będąc na np...30 lvl-u nie mogę mieć takich mozliwości jak Gracz na np...90-tym i godziłam się z tym.Nie mam jakiegoś parcia na "Miecia" i "Manię",więc sądzę po sobie,a każdy ma inną strategię gry i to juz jego sprawa,ja w to nie wnikam.Nie wnikam też w działania właściciela gry,jeśli mi gra dopiecze do bólu,to przestanę grać(choć z dużym żalem i nielekko mi będzie),ale poświęcac nie wiadomo czego nie będę na pewno ;)

carlain21 lubi to.
  13. ankagdw

a my chyba o dwoch innych kwestiach piszemy... takie mam nieodparte wrazenie :music:wiesz to co piszesz to jak najbardziej sie zgadza tylko,ze ja o tym posunieciu z kameleonami w galerii pisalam ..gdyby to mialo miejsce w pozniejzym czasie to mysle ,ze poczucie oskubania nie byloby tak dotkliwe..

14. SMOD_Atena

Skoro masz takie wrażenie,to bardzo możliwe że się nawzajem nie rozumiemy,a w takiej sytuacji albo należy to wyjaśnić(ale nie wiem czy komuś z Graczy nas czytających to potrzebne),albo zakończyć dyskusję :)

15. ankagdw

no masz racje nie ma co dyskutowac hyyyh..wypada sie chyba w jezyk ugryzc w tym momencie ,wziasc gleboki oddech i przeniesc do innego watku:p to lece

16. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

a u mnie nie ma tej zagrody a chciałam kupic...>:(

17. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

A który masz poziom w grze?? Bo kameleony są dostępne dopiero od 66 poziomu...

18. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Poziom 60 dopiero co zaczęty. Jakoś nie widziałam albo nie pisze , że z niższym poziomem nie można ich kupić

19. SMOD_Atena

Zerknij proszę do tabeli z zagrodami,przy każdej zagrodzie podany jest poziom,od którego mamy do niej dostęp : >>>Zagrody<<<
    Tak jak napisała Yaris_123, zagroda dla kameleonów jest dostępna od 66 poziomu.

20. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

ale dziwnie bez tego śniegu się zrobiło na farmie, swoją drogą to czy aby nie za wcześnie ten iście wiosenny w sumie nawet letni wygląd farmy ?:)

chrumcia91 i ropuszka30 lubią to.