Opinie Nowości i zmiany w grze

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. marea121

marea121 Młodszy ekspert

Nie mówię o takich kwota ,jak najdroższa oferta nawozu wynosi 600 SG ,to czemu ja mam wystawiać, za mniejsze pieniądze niż te 600 SG

Dobrze zaznaczyłaś ( tuż przed eventami z ich użyciem cena rosła dość znacznie ale nie do kosmicznych wymiarów.) tak samo w tym przypadku cena powinna rosnąc ,bo zapotrzebowanie jest olbrzymie ,jak wchodziłem na farmę o godz. 16:00 to ofert było ponad 4000 tys ,a teraz raptem 40 ,i zapotrzebowanie rośnie

gretag i janekkostuchna lubią to.
  2. dooori

dooori Czeladnik forum

hej
    mam pytanie: skąd się bierze wiertarki???? mały wypadać a mi nie wypadła ani jedna jeszcze nigdy...o_O

gretag lubi to.
  3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Wypadają,ale powoli,musisz czekać.

gretag lubi to.
  4. dooori

dooori Czeladnik forum

hmmm dzięki ;) czekać... no to się załamałam.

gretag lubi to.
  5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dodam tylko, że wypadają wyłącznie z "magazynów" tzn: menażerii, ogrodu i manufaktury.

gretag, tereska1108 oraz Nutka lubią to.
  6. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

No i są nowe misje dla wysokich poziomów xD nic tylko siać tysiące roślin, bo nagrody wypasione:p:p (taki mikołajkowy żarcik);)

7. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Ale chcieliśmy nowości dla starych graczy no to mamy - 5 lat z głowy. :D:D:D

8. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ho-ho-ho.
    Ja jeszcze długo ich nie tknę ( tylko 111 lvl mam)
    A nagrody dla tych wysokich poziomów wręcz powalają na kolana 8):D

9. Daisy44

Daisy44 Generał forum

ja tym bardziej :p do 96 poziomu brakuje 29000000 ponadxD a gdzie tam 97xD:p;):):p

10. kwiat2245

kwiat2245 Czeladnik forum

Ja też sobie jeszcze bardzo bardzo długo poczekam. 82 poziom mam

dantic3, Anhedrea oraz gretag lubią to.
  11. gretag

gretag Chodząca legenda forum

12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja do końca roku póki co planuję 98 wbic, ale że dużo czasu mnie nie będzie teraz na farmie to moze się to nie udać, ale już tylko 18 mln z kawałkiem brakuje ,więc wierze... :D

nowe misje czekają, jedna tylko rozpoczęta, czeka na 100 poziom xD

dantic3, gretag oraz Nutka lubią to.
  13. niki1990

niki1990 Komandor forum

noo mnie to będzie dotyczyć za jakiś miliard PD..ehh ale dobrze ze do tego czasu zdążę zrobić resztę misji. Może w wakacje się uda

dantic3 i gretag lubią to.
  14. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Rośliny bardzo ładne, ale chociaż mam już wysoki poziom, to i tak poczekają.... dopiero zaczęląm siać do misji Jak stworzyć zespół i końca nie widać, bardzo dużo potrzeba tych roślin, a w sumie nie mam kiedy siać, ot tak sobie dłubię od czasu do czasu. A więc długa droga przede mną :p:oops::sleepy:;)

15. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ciekawe czy dadzą też jakieś nowe misje na Bahama,banany gniją,nie ma co z nimi robić.Ale chciałabym także jakieś misje ze starymi towarami,bo tak właściwie nie wiem po co tyle siać i hodować.Tak sobie ostatnio myślałam,szukałam w pamięci,kiedy to ostatnio były misje z produktami z bahamy,nie licząc TOP.Po co mi te dywany i pałeczki,nie mówiąc o bikini,nie widzę sensu ich produkować.Kiedyś jak były jeszcze tansze nakupowałam na zapas by czekaly na swoją kolej i prawie zero zapotrzebowania(chyba ze mam zaćmienie umysłu).Jeśli już cosik było to w nieznacznych ilościach.Pamiętam kiedyś dawno temu był event oparty tylko na produktach,ach jak się rynek wtedy ruszył,pikne chwile :cry:aż się wzruszyłam;)

dantic3 i skaliwa lubią to.
  16. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

No własnie.... Bahama tak trochę jest traktowana po macoszemu, niby jest, coś tam siejemy, coś hodujemy, ale po co? Zeby wbijać tylko poziomy? Mogliby pomyśleć też o tych z wyższymi poziomami na wyspie i parę misji dołożyć... Ale z drugiej strony, to ja mam co robić :oops: mam sporo misji farmowych pozaczynanych i nie skończonych :eek:

dantic3 i olkaa001 lubią to.
  17. b4lagan

b4lagan Okazjonalny autor

Misje dla graczy z wysokimi poziomami to dobra rzecz choć nagrody nie powalają (nigdy nie powalały) jest coś do czego można dążyć - skończyć misje. Dla mnie osobiście poziom 130 i wyższy to jakiś kosmos i chyba nigdy nie osiągalny albo trzeba grac z 4 lata żeby go osiągnąć przy założeniu że nagrody z eventów będą dawać w miarę fajne

niki1990 i dantic3 lubią to.
  18. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ja planowałam że do setki dojdę do końca tego roku :D ale to dawno temu było

ledwo dziś się doczłapałam na najgorszy z możliwych - 99 - ponad 104 mln do przejścia czy ktoś normalny to wymyślił? - :D >:(
    i ten jeden florek za przejście po kilku miesiącach :p

to rośliny do siania nawet z nagrodami na 130 i powyżej levelu to fikcja dla mnie totalna -
    ale mnie się tak wysoko nie spieszy do nich ja mam misji do robienia na lata i pewnie nigdy nie pokończę wszystkich.

Ja to tak gram że wiecznie coś jest do zrobienia ;)

ale w sumie Ci co pobiegli szybko na te wyżyny to dobre
    dla nich bo niby co robić gdy zrobiło się wszystko ;)

Nutka, gadek oraz Anetta41 lubią to.
  19. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ale od 100 już szybciej leci na szczęście, ale ten 99 też mnie przeraża już na samą myśl :D

Jak tam nowy evencik się podoba?
    Ja muszę się szybko z nim uporać, wiec jutro chodze z telefon przy tyłku i sieje ile sie da zeby jak najszybciej wysiać, potem kasztankiem wypadajki nadgonie i w piatek kolo 13 wyjezdzam i bede sie logowac tylko zeby prezenty odbierac ;)

AnnDżelina i dantic3 lubią to.
  20. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

chrumcia91, temat dotyczy nowości w grze, nie eventów.