Opinie Nowości i zmiany w grze

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Proszę :) KLIK

toDzasta, eliza9070 oraz smerf41 lubią to.
  2. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Pojawiła się czwarta wiertareczka xD Ta wypadła z ogrodu dendrologicznego na wyspie.

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Narzekałem na wiertarki, ale jakoś ruszyły:

Większym problemem okażą się chyba deski.

4. visa77

visa77 Komandor forum

Chyba otworzył się worek z wiertarkami bo długo miałam jedna a teraz mam ich aż 3szt xD

5. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

chwale sie ,2 minuty wczesniej przy zbiorze na dzikiej wypadla jeszcze jedna - łacznie 3 szt przy jednym zbiorze :inlove::music:
    jeszcze pare i bedzie calkowicie ulepszona manufaktura na farmie 8)

6. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

To one wypadają z pola o_O ja myślałam, że tylko z manufaktury, menażerii i ogrodu dendrologicznego.

7. ankagdw

przeciez nie napisalam , ze z pola wypadly.jedna z menazerii podczas zbioru na dzikiej i z manufaktury na glownej dwie kolejne.

8. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

a widzisz jak to się można zasugerować wpisem i screenem wiertarek na tle pól xD gratki tych wiertarek u mnie totalna posucha w tych narzędziach :sleepy:

ankagdw lubi to.
  9. ankagdw

Za szybko bieglam sie chwalic i wyszlo jak wyszloxDgumiaki po drodze pogubilam w pospiechu:pxD:cry:

10. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

11. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Zauważyliście, że na targu troszkę zmienili te czasy? Chyba nie było Ogłoszenia, ale jest na szczęście na końcu :D

A jak już mowa o wiertarkach...
    U mnie 17, plus 4 wykorzystane, czyli w sumie wypadło 21 :D
    Wszędzie mam wszystko najdłuższe, podejrzewam, że ma to znaczenie

Niestety do rozbudowy manufaktury i menażerii jeszcze długa droga, nawet połowy nie mam desek i cegieł potrzebnych do rozbudowy :oops:

Peonia i 0olimpia0 lubią to.
  12. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

czy ja wiem czy takie szczęście
    po 1 mogli nie wprowadzać tych czasów w ogóle jak dla mnie ale jak już wprowadzili to już się przyzwyczaiłam
    teraz po kolejnej zmianie to już mi to niestety przeszkadza na końcu bo tu ewidentny nawyk miałam do kupowania
    tak jak w sklepach przestawiają wszystko co jakiś czas ale kasy stoją na tym samym miejscu
    tak tu też dobra byłaby ta zasada
    jak już muszą wprowadzić te czasy to wstawiłabym je na sam początek tam powinny być nie zawadzając nikomu

co do wiertarek to u mnie szału nie ma i dalej czekam z rozbudową z powodu ich braku a zwierzaki już nie raz wymieniałam

13. tosia

tosia Nadzorca forum

dla mnie czas na końcu jest ok, gdyby dali jako pierwszy to znowu były by głosy, że myli się czas z ilością:)

visa77 lubi to.
  14. alusoo

alusoo Zaawansowany

Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził.Uważam,że ta wersja jest lepsza i tylko ukłon .że po naszych monitach tak szybko nastąpiła zmiana

Peonia lubi to.
  15. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

i całe szczęście że się taki nie urodził bo co to za życie by było :)

no ja jestem inna i wolałabym z innej strony
    pomimo że prawo ręczna jestem :) ale jest jak jest pytanie czy to koniec tej zmiany czy przymiarka kolejna

16. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Czas "wiszenia" oferty na targu. Hmmm....... Odnośnie moich własnych ofert - jak najbardziej OK. Ale po co udostępniać takie info o wszystkich? Jeszcze nie wiem, w jaki sposób to info może zostać wykorzystane do niecnych celów przez pomysłową brać farmerską. Najbliższe tygodnie pokażą.

17. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dobry wieczór
    Jak myślicie co mogą pozmieniać w pakiecie premium?8)
    Mam nadzieję, że pozmieniają na korzyść Farmerów :pale po ostatnich aktualizacjach słaba ta nadzieja :cry:o_O;)

18. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Od dwoch tygodni posucha wiertarkowa i taka niespodzianka dzisiaj:music::D:

Zaden blad wyswietlania, w stodole tez pokazuje +2 sztuki. Chyba znowu cos przy nich majstruja;)

19. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Nie wiem czy mam jakieś omamy ale w mieście zniknął mi jeden budynek. W prawym górnym rogu tuż nad bankiem droga prowadzi w szczere pola. Wiadomo coś na temat tej zmiany-błędu?

20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

To nie jest błąd: >>Usunięcie oferty Pakietu premium<<.