Opinie Nowości i zmiany w grze

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_Chris

BA_Chris Guest

Gratulacje, ja poczekam na garnki, kotlarnie wszystkie wystawione. :)

-karol1299- i est-orka lubią to.
  2. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

zakupiłem 4 ninje i wsadziłem licząc na żwawą, niestety kosmitka, ale sprzedam ją i za kaskę znowu wsadzę ninje, w końcu Kiedyś się trafi żwawa.

est-orka lubi to.
  3. marmlada

marmlada Fanatyk forum

WOW! Gratki, piękny widok.
    Ja zrobiłam jedynie srebrne i złote (oprócz garnków oczywiście, bo tylko 5 kotlarni na stanie) no a na diamentowe to sobie jeszcze poczekam, ale motywacja jest ogromna ;)

4. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

a ja sobie osiolki zlote sprzedam :D

Sekme, -karol1299- oraz est-orka lubią to.
  5. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Gratuluję -karol1299- :)
    Ja, aby skończyć to zadanie, muszę postarać się o garnki xD
    Ale i tak z tego co zrobiłam w tej misji jestem bardzo zadowolona....mam wymarzony 300-tny poziom na Bahamie :)
    Życzę wszystkim jak najszybszego zrobienia tej misji:)

Miłego popołudnia:)

6. kacper1958

kacper1958 Forumowy żółtodziób

nowa misja do zrobienia starej nie mogę skończyć/zacięła się/.

allasad lubi to.
  7. marmlada

marmlada Fanatyk forum

O To też jest czego pogratulować :), a garnki wpadną prędzej czy później ;)
    Ja jeszcze muszę osiołka upolować, a z koła go zdjęli... nie mówiąc już o innych zwierzaczkach, w każdym razie będzie co robić podczas BB :p Oby tylko przeskoki ładne były:)

est-orka lubi to.
  8. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie
    czy macie dostępną nową misję ?

9. druga_ona

druga_ona Forumowy żółtodziób

15.03 a misji a nie widać.... :(

10. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dziękuję:)
    A osiołek:
    Ale wiesz..odkąd przenieśli złotego osiołka na imprezowe , ani razu go tam nie widziałam.:oops:
    Ale Tobie życzę jego trafienia:)

Cześć Sąsiadeczko:) ....u mnie była od razu po 14.... o przelogowaniu nie trzeba Ci przypominać...prawda?

Sekme i Sookie lubią to.
  11. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Ja chyba ominę tę misję. Dla średniaków, takich jak ja jest nieopłacalna. Robiąc zadania bez kolorowych zwierzaków, wrzucając sporo produktów zyskuję 94.900 TPD. PD i gwiazdek nie liczyłam, bo interesowało mnie tylko TPD i złote banany . To nawet nie na przejście jednego poziomu na wyspie. Wolę podwyższać poziomy na Bahamce po swojemu.;) Misja atrakcyjna dla nowicjuszy i multimilionerów. Do żadnej z grup niestety się nie zaliczam.:p

A misja już jest w spółdzielni :)

Sekme, Sookie oraz est-orka lubią to.
  12. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ponieważ rzadko kupuję towar do misji to długo u mnie wiszą w spółdzielni. Lubię sama wyprodukować,sklonować ,wyhodować. Pewnie dlatego dopiero 3 misje z kolorowymi skończyłam. W tej zrobiłam sobie srebrne i złote. Na towarze do diamentowych (poza kolorowymi zwierzakami,których zwyczajnie nie mam) póki co zarabiam..
    Ale fajnie jest spróbować ...Polecam:)

13. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witaj Sąsiadeczko :D

już się odnalazła ;);) gratuluję poziomu na Bahamie :inlove:

Ostatnie edytowanie: 10 listopada 2014
    Sookie i est-orka lubią to.
  14. konsky5

konsky5 Zaawansowany

Panie,Panowie znowu zamęt na targu.

15. mandragorra

mandragorra Czeladnik forum

Witam, nowa misja... popróbuję robić , powodzenia innym graczom :)

Sookie i wega5 lubią to.
  16. dolomicik

dolomicik Czeladnik forum

Nowa misja to chyba największy odsysacz sianogroszy jaki pojawił się do tej pory w grze. Dożynki i wyspa przy tym to mały pikuś.
    Kilka godzin temu, na moim targu, zrobienie wszystkich zadań kosztowało ok. 88 mln SG.
    W tej chwili misja jest bezcenna, bo praktycznie brak najwyższych zwierzaków na targu, są tylko złote osły.
    Z czasem produkty stanieją, klony mogą być ciut tańsze po BB, ale to i tak dla mnie kosmos, lata świetlne.
    No nic, czekam na dożynki i rafę...

17. -Wiewiora-

-Wiewiora- Weteran forum

Ja to jestem pechowa>:( Miałam dwie żwawe pszczółki i trzy dni temu, zbudowałam sobie różową pszczelarnię (mam słabość do różowości haha). No cóż-teraz trzeba liczyć na cud w BB:p

renia111979 i Sookie lubią to.
  18. wega5

wega5 Czeladnik forum

Witam,
    niestety kolorowych zwierzaków nie mam i nie zamierzam kupować bo ceny z kosmosu, zrobie to co mam :)

Sookie lubi to.
  19. vannkama

vannkama Stały bywalec

kupiłam żwawą pszczołę, kasę wzięło a jej nie ma >:(

20. BA_Chris

BA_Chris Guest

Skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną, zaraz odnajdziemy zgubę. :)