Opinie Nowości i zmiany w grze

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

ojej widziałaś je?????
    Może moja tam tyż była;)

godia17, Nutka oraz toDzasta lubią to.
  2. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Nie mam tyle gwiazdek ;)

Ale czytałam o tym, że ktoś trafił na jedną :)

gadek, Nutka oraz toDzasta lubią to.
  3. Kathea

Kathea Baron forum

Cierpliwości. Jak weszła do gry kotlarnia, to pierwszą byłam w stanie wybudować dopiero po miesiącu. Brak było złomu. Podobnie było z laboratorium kleju, też brakowało czegoś nowego. A i tak wtedy szło to szybko ponieważ nowe narzędzia, czy jak to tam nazwać, można było dostać raz że z pól tak jak inne narzędzia, a dwa to ze skrzynek z narzędziami, a ich trochę w misjach jest do wygrania.
    Teraz potrzebne są wiertarki a one wypadają tylko z menażerii, nie ma innego sposobu dostania ich (na chwilę obecną), więc to potrwa. Stawiam na to że jak jedna na tydzień wyleci to będzie dobrze.

toDzasta, Nutka oraz gadek lubią to.
  4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Zawsze można dokupić drugą menażerię za florki i tym samym podwoić szansę na wiertarki.xD:cry:xD

5. gadek

gadek Fanatyk forum

No to kochana,nie ma to tamto8) chwal się tu na ten tychmiast co tam w środku miałaś:p

toDzasta i Nutka lubią to.
  6. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Jestem cierpliwa nawet bardzo,ale wszystko ma swoje granice wrrrrrr.Rozumiem ze trza czekac,ale zeby chociaż jedna wypadła tak na zachęte to moja cierpliwość byłaby ogromna hmmmmm
    A tak to mi sie wydaje ze wiertarka jest czymś nierealnym:mad:

toDzasta, Nutka oraz gadek lubią to.
  7. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

Witam.Zdradz niecierpliwym jakie zagrody miałaś bo mnie jeszcze nie wypadła ani jedna wiertarka,a miałam już i te najdłuższe czasowo.

Gwiazdka67 i Nutka lubią to.
  8. ksantyn

ksantyn Forumowy żółtodziób

niech ktoś kto dostał wiertarkę da screna,bo nie wierzę,że istnieją i napisze co było w magazynie,mam poziom 98,wielu znajomych i nikt,ale to nikt jeszcze nie dostał wiertarki,chyba jest błąd jakiś,albo to celowo,nie wiem .:(

Gwiazdka67 i zagma lubią to.
  9. bozena1610

bozena1610 Czeladnik forum

Ja również wstawiałam różne kombinacje i wiertarek nie ma. Sama nie wiem jakie zagrody wstawiać. Były nawet neonowe i nic. Żadnej wiertarki. Może ktoś podpowie? Będę wdzięczna. Pozdrawiam.

usiamik46 lubi to.
  10. Katon33

Katon33 Zaawansowany

Ta wiertarka jest mniej prawdopodobna niż UFO nad miastem :eek: Nie wierzę w nią...

usiamik46 lubi to.
  11. -jagoda02-

-jagoda02- Forumowy żółtodziób

ja mam 2 od poczatku i jeszcze zadna wiertarka mi nie wypadla niestety :D

Nutka lubi to.
  12. denira3370

denira3370 Młodszy ekspert

wystawiłam menażerię - teraz chcę się jej pozbyć
    jak to zrobić ?

13. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Usuwasz jak każdą inną zagrodę.
    Czy koś już zdobył potrzebne wiertarki? Są chyba nieosiągalne, żadne kombinacje nie skutkują. Miłego dnia.

Ostatnie edytowanie: 19 czerwca 2016
  14. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

A ja myślałam, że to deski będą problemem. Wiertarki jak nie było tak nie ma.

grakula16 lubi to.
  15. christoph29

christoph29 Zaawansowany

Widzę, że pojawiają się opowieści o tym, że podobno ktoś, gdzieś, kiedyś wiertarkę widział ale tak naprawdę potwierdzenia nie ma...
    Faktycznie prawie jak w Z Archiwum X albo w bajkach o smokach i dziewicach...
    U mnie oczywiście ani widu ani słychu ale sama menażeria jest ok, bo 4 zagrody stoją w jednym miejscu, a to jest zysk nie do przecenienia więc nie rozumiem narzekań albo chęci usuwania.

16. ksantyn

ksantyn Forumowy żółtodziób

ja narzekam bo chyba niepotrzebne koszty na misję z planami rozbudowy,trzeba było czekać i spokojnie chomikować zwierzątka.Magazyn jako taki nawet z 4 slotami jest ok.Tak myślę,że wiertarki zaczną wypadać dopiero jak wprowadzą resztę magazynów i naprawią błędy np jak najadę na menażerię to zasłania resztę łąki(taki cień dziwny)

Nutka i malgorzata1960 lubią to.
  17. czala11

czala11 Czeladnik forum

ja też na menażerie nie narzekam,popieram jest ok...a na wiertarki ide sobie popatrzeć do OBIxD:DxD

18. miss_52

miss_52 Okazjonalny autor

a ja wiertarki poszukam tańszej [ciach] bo jeszcze żadna nie wypadła .

Forum nie służy do reklamowania portali aukcyjnych, usuwam.

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 czerwca 2016
  19. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

A ja wam mówię że wiertarki to wymysł tylko po to by nam podnosić ciśnienie,nie trza wtedy pić kawy,sama oszczędność.

Jak zbieram menażerie to aż oczy mnie bolą tak sie wpatruję co z niej wypada,aa i moze przez to liczenie wypadajek doszłam do wniosku czy aby za mało ich nie wypada.Bo mi się zdaje że jakby stały na polu te zagrody leciałoby z nich więcej,aż muszę to sprawdzić hmmmmm

Wiertarko przybywaj:p

toDzasta lubi to.
  20. edyta368

edyta368 Aktywny autor

Witam serdecznie , u mnie też wiertarki jeszcze się nie pojawiły ale ja mam ciekawszy temat , chciałam upiec dwie pieczenie za jednym razem i lipa ( dlaczego nie mogę wstawić buźki ? ) :{:{:{ nie można do magazynu wstawić megazagród , dlaczego ? przecież to tez zagrody :{:{:{