Opinie Nowości i zmiany w grze

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Paweł1977VIP

Paweł1977VIP Aktywny autor

mam pytanko ta menanżeria sie opłaca?

2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Widzieliście , że na drzewie za 50 gwiazdek jest szklana zamiast dżentelmena ?
    Dla niewtajemniczonych info , że to kolor o poziom wyżej niż zawsze / zwierz do czerwonej fabryki , a nie zagrody/.
    Ale wtopka xD.

3. gretag

gretag Chodząca legenda forum

..ale jaka droga na targu ..

4. est-orka

est-orka Fanatyk forum

To chyba nie wtopa...tak FAQ podaje
    "Nietłukąca" dająca 1 Szklaną żabę
    koszt odblokowania - 50 gwiazdek

Oczywiście jest już w stodole:)

5. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Raczej tania jak na zwierza z tego poziomu:).

FAQ to jedno , ale mnie się wydaje że to niezamierzona wtopa ;).
    Super , dużo szybciej będą róże.

6. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Tanio do zdobycia. Za tyle albo nawet wiecej kupowalismy kolorowanca z nizszego poziomu.

Blazers, usun jeden post;), podwojnie jest

7. est-orka

est-orka Fanatyk forum

No, to może to i wtopka
    Miksujesz już żaby? :)
    Polujesz już na targu? .... nie chcę się wcinać ;)

Kodzik już jest:
    Kody bonusowe

8. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na tak postawione pytanie, ponieważ każdy z nas ma na farmie inną sytuację. Inaczej na to udogodnienie spojrzy gracz, dla którego postawienie będzie potężnym uszczupleniem posiadanych zapasów, a zupełnie inaczej taki, któremu od lat zalegają w stodole nieprzebrane ilości skarbów wszelakich.
    Propozycję oceniam bardzo pozytywnie, bo zawsze jest to jakaś alternatywa, która albo już teraz, albo w przyszłości będzie mogła być wykorzystana. Dla mnie menadżeria nabiera realnego sensu i ekonomicznego uzasadnienia, dopiero przy odpalonych wszystkich 8 slotach, ale jakoś do nich trzeba dojść, więc teraz sobie stoi i pracuje na wiertarki :)

Ale najważniejszym w tym całym interesie jest fakt, że bez względu na to, czy możemy postawić tę menadżerię jedną, dwie ... pięć ... czy piętnaście, zawsze mogłem, mogę i będę mógł spać spokojnie ... bardzo sobie to cenię, bo niestety nie wszyscy mają ten luksus :(

9. zagma

Dobrze wiesz, ze polujacych wiecej jest niz my dwie, takze zasada prosta: kto pierwszy ten lepszy;) (znaczy dzialaj, na mnie nie patrz).
    A widzialas juz jakas? Bo po mojej stronie szarosc tylko widze.

A jak juz zlapie, to tez zamierzam miks popelnic, raz sie zyje;)

10. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja złapałam 2 szt po 1100000 i 1200000,brak jeszcze 1 do miksa

11. mwanago

mwanago Okazjonalny autor

Ja myslalam,ze menazerii mozna kupic wiecej jak ma sie gwiazdki a tymczasem nie mozna,mozna tylko rozbudowac,to zly pomysl.

12. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

mozna 1 za gwiazdki a drugą za florki

toDzasta i gretag lubią to.
  13. Paweł1977VIP

Paweł1977VIP Aktywny autor

kupiłem stoi na farmie zwierzaki sie wykluwaja nawet jest to fajne)

Nutka i gretag lubią to.
  14. est-orka

est-orka Fanatyk forum

To trzymam kciuki:)
    Targ chwilowo odpuszczam.... powodzenia Tobie:)

Zebrałam kury w menażerii i żadna wiertarka nie wypadła.

15. zagma

Obawiam sie, ze z wiertarka jest tak jak z kazdym innym nowym narzedziem: wypada rzadko i z tych dluzej dojrzewajacych zagrod.

16. adziuk

adziuk Okazjonalny autor

Pomimo, że mam wyłączone animację, to menażeria cały czas "pompuje" Wiem, że nawet bez animacji młyn się kręci, kino świeci itp., ale czy z tym ustrojstwem musi tak być?

17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Upolowałam jedną szklaną-drogo,1200000 -.- Drugą mam z drzewa,tanio.;)

18. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A po co upolowałaś?! o_O
    Rany boskie, taka normalna kobita była i proszę co się z niej zrobiło xDxDxD

A w temacie to co wybierają amatorzy wszystkiego - menażerię, czy fabryki drabin...? Tak z punktu widzenia deseczek pytam ;)
    Ja mam dobrze, ani jedno ani drugie nie jest mi potrzebne 8)xD
    Szklaną z drzewa wystawię za jakąś rozsądną cenę... nie wiem po co, bo sianogroszy też nie potrzebuję xD

19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Jak się powiedziało A,to trzeba dalej alfabetem lecieć ;) Różowe chcę mieć xDPodobno to gra dla dzieci,więc chyba dziecinnieję na starość :p

20. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No wiesz co... wstydziłabyś się 8)
    Ze mnie powinnaś brać przykład, powiedziałam A, B, może nawet i C... a później znowu C, potem B, wreszcie A... i mam z głowy xD