Ogłoszenie Nowe zwierze domowe - Snailien

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 5 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Nawet przy cenie 199 FLorka wg mnie Międzygwiezdny ślimak xD:cry:xD (wybaczcie , ta nazwa , nie mogę się powstrzymać) jest tylko i wyłącznie dla kolekcjonerów i osób blisko zaprzyjaźnionych z Mieczysławem.
    Bonus niepraktyczny zupełnie.

2. Megan

Megan Komandor forum

Nie karmię SP w zagrodach i fabryczkach, moim zwierzakom wystarcza zwykła pasza i myślę, że będzie im to obojętne te 5%;)xD

3. Tygrysek901

Tygrysek901 Naśladowca mistrzów

A pomijając wszystko inne... to nie za piękne to to :p
    Dzień dobry wszystkim :D

4. wesołepole

wesołepole Aktywny autor

Ja też nie karmię zwierzaków SP, więc do niczego ten bonus nie jest mi potrzebny. Od czasu pnącza walentynkowego nie ufam BP i nie kupuje takich gadżetów. Do tego, co napisał Blazers, przychylam się w pełni :))).

5. Alairë

Alairë Generał forum

Te 5% przyspieszenia super paszy może i psu na buty, ale popatrzcie na to z tej strony, że to item 1x1 dający 1000 TPD co 16 godzin.... :p;):D
    A do tego jaki unikatowy, futurystyczny i jaką wdzięczną ma nazwę xD.

6. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

E eee bonus trochę lipny. Przynajmniej florki zaoszczedze.

7. jacekf

jacekf Komandor forum

lipny to malo powiedziane. tak jak pisal blazers to tylko dla tzw. miecia kupia go kolekcjonerzy - ja nie......
    a sp nie karmie bo daje ja tylko na te oazy .........:inlove:

Ostatnie edytowanie: 5 sierpnia 2015
  8. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    Masz rację,bonusik mizerny jak nie wiem co,ale moja przyjaźń z Mieciem jest mocno scementowana,na wieki wieków....i ciągle słyszę szept:mieć,mieć,mieć......i jak tu się powstrzymać?????:DxD:pMuszę lecieć po paysafecard i kupić owe cudo na patyku,które niewiele daje,ani nie powala urodą.....mieć,mieć,mieć.....

9. Alairë

Alairë Generał forum

A kiedy konkretnie będzie można nabyć owo cudo?

W poradniku jest napisane:
    Jajko Snailiena można zakupić podczas specjalnej wyprzedaży w dniach
    7.08.2015 do 09.08.2015

a w ogłoszeniu natomiast tak:

Piątek 07.08.2015 godz. 14:00

Wtorek 11.08.2015, godz. 14:00

Nie chciałabym przegapić ;), albowiem dostałam od małżonka środki na zakup :D.
    Jak powiedziałam, że chcę międzygwiezdne jajo ślimaka na faremkę, to tak polewał ze mnie, że hej xDxDxD ale dał :inlove:...
    Czego się nie robi dla spokoju ;)...

10. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Z takim Bonusem to już wole 199 florków wymienić na Sg i kupić za to nawóz na targu.
    Limit głupich Pomysłów BP się chyba nigdy nie wyczerpie.

Dziwne i dosyć paskudne stworzenie za taką cenę? i z takim żałosnym bonusem?
    nie dzięki, nie chce czegoś takiego u mnie na farmie.

Do tego a nazwa.

11. -fifonik-

-fifonik- Zaawansowany

Czyli qpe kupować za florki ? koniec świata :)
    Jak już te 199FL musieć wydać, to ja bym na wyprzedaży SP kupił, na kolejnym nowym kolorowym zwierzaku za to poprodukował cosie i dodatkowe nowe kolorkowce zepchnął. Wtedy jest szał pał na zakupy nowych zwierzaków :)
    Normalnie szkoda mi wtedy SP ta zbyteczne produkcje ponad event, ale i tak zawsze wtedy kilka milionków wpadnie za dalekie przeskoki.

Anetta41 i bazyl2211 lubią to.
  12. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

nic dodać nic ująć

oleandrowa, Anetta41 oraz bazyl2211 lubią to.
  13. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Poradnik poprawiony, chyba nie przegapisz ;) Skoro Małżonek się zgodził zasponsorować kosmicznego miecia to szkoda by było ;)

Alairë i Anetta41 lubią to.
  14. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Hmmmm....8)-.-Jajo jak jajo, bonus niczego nie urywa...nawet moj Mieczyslaw kompletnie to jajo zignorowal (a przewaznie wykazuje zainteresowanie nowosciami),a dla jaj nie bede jaja kupowala:pxD

15. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Nie kupuję. Szkoda mi kasy. Będę musiała się obejść bez ślimaka 8)

zonaania2122, Anetta41 oraz toDzasta lubią to.
  16. oleandrowa

oleandrowa Okazjonalny autor

Międzygwiezdny ślimak? Serio? :D aż tak mnie jeszcze słonko nie pogrzało, żeby go kupować xD

17. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Mam podobne odczucia jak większość. Nic a nic mnie nie rusza ten ślimak. Jak do tej pory nigdy nie kupiłam żadnego z jaj (mam jedno za żetony z renza od niedawna :D), mimo iż niektóre są całkiem fajne, to to nowe właśnie uszu nie urywa.

zonaania2122 i Anetta41 lubią to.
  18. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Ja jestem kolekcjonerem:p a jaj nie można wymieniać na gt to bym to też chciał:D ale dlaczego ma być "kosmiczny ślimak" skoro nawet zagrody dla ślimaków nie mamy:p

19. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Bonus niepraktyczny (chociaż Snail, jako itemik podoba mi się), ale razem z rozdawaniem w nagrodach w evencie Kocim Doniczki walentynkowej ...... zastanawiającyo_O
    Czy może to tylko zbieg okoliczności? Czy może BP coś nam szykuje ze zwierzakami?

20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

cos moze byc na rzeczy;) w opisie eventu hodowlanego pojawia sie info o koszyczku z narzedziami potrzebnymi do wybudowania nowej neonowej zagrody wiec moze nie bedzie to kolejny poziom w kolorach;)a zupelnie cos nowego:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.