Ogłoszenie Nowe zwierzę domowe: rybkolotka

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 5 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zagma

zagma Chodząca legenda forum

specjalnie dla Ciebie sprawdzilam, pakiet 300FL kosztuje 9,99 ojro, czyli dobrze celowalas8)
    rybki nie kupie, bo nie;)

2. renia111979

renia111979 Moguł forum

i właśnie dlatego często inne kraje więcej kupują 10 ojro to mniej niż godzina pracy gdzieś tam, w Polsce niejednokrotnie netto dzień roboczy, więc przelicznik prosty.
    Coby w temacie było - rybka jest 8), dla miecia o_OxDxDxDxD, wolę ją niż tsy w ciemno:p

zagma i est-orka lubią to.
  3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Marku mozesz mi wytlumaczyc w jaki sposob rybkolotka da Tobie az tyle tpd o_O
    policzylem sobie..
    jesli miesiac = 4 tygodnie czyli 4 zbiory to w takim przypadku z jednego zbioru masz 63750 tpd. czyli 425% wiecej od podstawy wynoszacej 15 tys tpd
    powiedz mi w jaki sposob podniesc dojsc do takiej wartosci..bo licze te moje sowy..wrony smoki..piekarnie bobrow i nie wychodzi mi

4. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

A ja bez względu na wyliczenia, dzisiaj się skusiłam i zrobiłam zakup, bardziej do kolekcji bo mam wszystkie jajka. Cena powalająca ale cóż jakoś przeżyję:p

bari06 lubi to.
  5. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Gdy te 63 tys. TPD/zbiór pomnożysz przez 4 zbiory/mies., to otrzymasz właśnie 250tys. TPD/mies.

est-orka i TETUNIA lubią to.
  6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

pytanie tylko jak osiagnac te 63 tys.tpd? bo moj zestaw sow..wron etc. a mam komplet nie daje takiego bonusu...

est-orka lubi to.
  7. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

pogdybam sobie...czyżby Cesarz miał z tym coś wspólnego? o ile kojarzę fotkę, to Marek ma więcej niż jednego kolegę ;)(on niby daje bonus tylko z roślin i drzew jak piszą, nie sprawdzałam, nie mam na Baśce itemów)
    inne pomysły nie przychodzą mi do głowy o tej porze;)

coby być w temacie rybolotki nie kupuję 8)

renia111979 i est-orka lubią to.
  8. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Cesarz nie działa na itemy:
    A ja chyba kupię Rybkę ..... szkoda tylko, że nie łapie się na dzisiejszą Wyprzedaż w Galerii:eek:

renia111979 i Mariolka7214 lubią to.
  9. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Wiem, że nie działa z doświadczenia że tak powiem, w/g tego co zacytowałaś nie działa również na zagrody, a tego juz pewna nie jestem, przyznam że nie zwróciłam nigdy uwagi podczas zbiorow, klikam i leci

a rybolotka nie bo nie :p

est-orka lubi to.
  10. allasad

allasad Forum Pro

A ja kupilam rybolapke ale bez czapeczki a co tam niech jest i juz koniec.

11. BA_Chris

BA_Chris Guest

Nowe zwierzę domowe jest już nie do zdobycia, dziękujemy Wam bardzo za wszelkie opinie, wątek zamykam i przenoszę do Archiwum. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.