Ogłoszenie Nowe zwierzę domowe: rybkolotka

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 5 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Te jajko mi się z wyglądu podoba, ale zastanowię się czy wydawać kasę na to.

Imprezowe wejściówki można też w eventach za darmo zdobyć i z nich też można coś fajnego wykręcić. A jedna próba na tydzień jakoś nie powala. Zanim się coś uzbiera z tego, to sporo czasu minie....

2. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witom Podwieczorowo

Ostatnio BP dba o poprawę naszego Humoru :) najpierw jak dali event Gęsiowy i jak zobaczyłem nagrody, to przez tydzień się rechotałem, znaczy do tej pory :D

A teraz Ryba zbierana raz na tydzień, dająca 15tyś TPD i 1 Imprezę, normalnie następny tydzień będe się brechtał :D

Naprawdę coraz bardziej mi się BP podoba, chyba kupię coś od nich na swoją Farmę :D

3. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Hej Norbi...te rozwazania moje, to takie bardziej hipotetyczne sa...nie wiem czy jeszcze przez rok bede grala, czy dozyje, czy mam wystarczajaco kasiory i takie tam....
    Kazdy orze jak moze...:p

Ale przyznac trzeba ze grafika latajacej rybki fajna.
    Pan V. widac poczul cieply oddech na plecach i daje gazu. Wyprzedarze, balony, pociagi, prezenty za friko.. ..oj dzieje sie.
    Chyba nas chce udobruchac zeby w koncu wydusic z siebie, ze w tym roku z Rafa koralowa sie nie wyrobia hahahahah
    :p

4. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

W pierwszym rzucie, nie powiem, zapaliłam się do tej rybki. ;)Ale jak troszkę emocje ochłonęły to stwierdzam, że jednak te 36 zł. przeznaczę na inne cele. Ładna to ona może i jest, ale to nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Przy szczelnie zastawionej wyspie i ogrodzie ozdobnym i tak nie będzie jej widać.
    Ostatnio te jajka jakieś mało trafione. Chyba od czasu nocnej mary nic ciekawego BP nie wymyśliło.
    Reasumując zatem... mówię pas;):pxD

Keczmer, gretag oraz godia17 lubią to.
  5. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Pięknie wygląda ta rybka. jak migocząca flądra, ale koszt tych jajek od teraz to ciągle 299 fl. no może to się troche opłaci dla dużego pd tropikanlnego i imprezki na kole ale i tak mam mało florków :cry:

6. Artur_Ko

Artur_Ko Okazjonalny autor

Gram w to od 2009 roku ( z ostatnio ponad roczną przerwą), i w 2010 lub 2011 - nie jestem pewny - był do zakupu item Orła, z okazji, jak się nie mylę Dnia Niepodległości 4 lipca w USA. Mogli go kupić gracze tylko z USA, Kanady i Meksyku. Koszt podobny - też około 300 Florenów - wtedy to było 14,99 $ lub coś koło tego. Pierwotnie item dawał 3 losy na KF na dobę ( a dokładniej to 1 los co 7 godzin), po reformie koła, kiedy wprowadzili wejściówki Imprezowe i zwykłe, item daje 1 imprezową co 20 godzin:
    Liczyłem że Rybka będzie miała podobną cykliczność - 24 do 48 godzin - w tych granicach, biorąc pod uwagę "jakość" nagród z KF to zakup byłby opłacalny. Niestety, przy 6 dniach i 20 godzinach cykliczności item traci na wartości... Szkoda kasy...

Ostatnie edytowanie: 5 czerwca 2015
  7. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Ja również takiej ryby nie chcę bo nie dość,że bonusy marne..tz. dobre ale raz w tygodniu to zbyt mało.. to jeszcze dwa małe pola zajmuje...poczekam na lepsze oferty :p

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kwasia1999, tutaj rozmawiamy na tema nowego zwierzęcia domowego - "Rybkolotka"
    a do rozmów na temat obecnego eventu zapraszam tutaj : >>>klik<<<.Twój post usuwam jako off-top.

9. .Farmeria.

Znaczy to by było tak, jak by BP dało jajo z jakimś fajowym Kotkiem dającym np plus 30% na całą farmę to bym na pewno kupił, ale tylko Kotka bo Pieska nie :)

10. gretag

Gdyby ta rybka lub kotek czy piesek dawały próbę imprezową przynajmniej co dwa dni to ja bym kupiła i wielu farmerów a BP mogła ściągnąć sporo kasy..a tak obliże się smakiem bo kupi znikoma ilość graczy nowe jajo farmerskie..

11. Artur_Ko

Sam bym kupił, specjalnie odłożyłem na koncie na nią 50 zł - ale cykliczność bonusu mnie zniechęciła....

bari06 i gretag lubią to.
  12. .Farmeria.

Powiem ci szczerze że wystarczą mi imprezowe próby z eventów, ja zawsze trafiam takie badziewie w stylu gruszka XL, chlebek marchewkowy czy dwie skarpety, i powiem ci więcej, jak by w farmerskim Kole Fortuny za imprezowe wejsciówki było np 200 nagród a w nich tylko jedna Kupa, to ja ile razy bym nie krącił to zawsze trafiał bym Kupę :)

Więc za Rybkę Ładnie Podziękuje :)

13. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Ja nie mam dylematu. Oczywiście - jak zawsze - nie kupię :) i nawet mnie nie korci :)

14. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Niech ta cudna rybka lata sobie gdzie indziej - na mojej farmie jej nie będzie - szkoda na nią ciężko wypracowanej kasy;)

gretag lubi to.
  15. gretag

Mnie na kole prześladują zwykłe strzygalnie , dżemiki lawendowe..i 1 TNZ.... ale co tam, nie ma się co przejmować bo to tylko gra, jednemu zabierze a drugiemu da.. :DxD

0olimpia0, bonczo oraz .Farmeria. lubią to.
  16. Artur_Ko

A teraz sobie wyobraź 5 tygodni zbierania losów i taki wynik:
    To można się trochę zawieść i załamać po wydaniu 299 Florenów i uzyskaniu takiego wyniku....

17. gretag

Zbierając takie fanty z koła to Ty bogaty farmer jesteś. haha

0olimpia0 i .Farmeria. lubią to.
  18. Artur_Ko

Takie nagrody to tragedia.
    Fabryka do kupienia w warsztacie, zagroda żółta za SG w sklepiku, SG spokojnie zarobię na targu, a nawozy mam z baobabów - nic tu nie ma co by było warte choć jednego florena :(

19. .Farmeria.

Naprawdę nie rozumim polityki BP, znaczy rozumim że firma nie rozumi oczekiwań nas Farmerów, o ile Modzi grają w grę i mają o niej pojęcie, to jeśli Firma chce nam przedawać to co sprzedaje, to nie ma najmniejszego pojęcia na co byśmy z chęcią wydali swoje Kochane Złote Złotóweczki :)

Powiem tak z poziomu swojego skromnego doświadczenie, jak bym pojechał od poniedziałku pracować w Hamburgu, to BP by w tydzień tyle zarobiła, że Bil Gejts w życiu nie widział takich pieniędzy :D

I powiem więcej, Farmery byłyby szczęśliwe i jeszcze leciały do Prowidenta po ojro na następne zakupy :D

20. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Mnie z zakupów skutecznie wyleczyli pączem walentynkowym.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.