Nowe zagadkowe drzewo tropikalne

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -małgoś-, 4 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Proszę mi powiedzieć czy to chodzi o zupełnie nowe drzewko jakiego jeszcze na wyspie nie mamy? Szukam ale nie mogę nigdzie nic o tym znaleźć (pewnie w złych szukam miejscach)
    Z góry dziękuję za odpowiedź i temat będzie do zamknięcia.

2. toDzasta

toDzasta Komandor forum

To jest tylko zmiana nazwy z TAJEMNICZEJ SADZONKI NA WYSPĘ:) Trafić możesz oczywiscie wszystko od granata, przez banana, kokos, mombin (jeżeli masz odblokowane) po nowe drzewka korab i cedrat.
    Tajemnicze sadzonki na Wyspie

Uwaga: Podczas tej edycji Tajemnicze sadzonki na wyspie będą występowały pod nazwą:

3. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

ale podpucha xDxDxDxD
    Dzięki za uświadomienie :(

4. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Proszę:) Po prostu twórcy pomyśleli o zmianie nazwy z tajemniczych sadzonek na jeszcze bardziej tajemnicze:) Zresztą tak samo bylo w przypadku tajemniczego stajennego.. teraz jest jakiś retro czy coś....:oops::eek:
    Pozdrawiam:)

5. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Faktycznie że jeszcze bardziej tajemnicze xD a już myślałam że pierwszy raz w grze dadzą coś naprawdę wspaniałego bez zbędnego badziewia xD
    no jak po latach gry mogłam dać się zrobić na szaro xD

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za odpowiedź :)

Temat do zamknięcia.

6. Dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.