Opinie Nowe zadanie: Podróż w czasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marocco

marocco Stały bywalec

Dziękuję za wyjaśnienie :)

2. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Ten event zdecydowanie robię. Co prawda pnącze raz na tydzień daje sporo punktów, ale w przeliczeniu na dzień (przynjmniej u mnie na dzień dzisiejszy) wypada ponad 107 tys TPD. Ponadto dawno nie robiłam czasówek, więc się pobawię na bahamie.

0olimpia0, Dotti oraz dotikampo lubią to.
  3. Kathea

Kathea Baron forum

Lubię czaswóki :), event mi się podoba więc coś się zrobi.

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Można, jak najbardziej. Trzeba tylko się pilnować, aby zostawiać sobie w stodole zapas nasion na dalsze zasiewy. Zresztą podobnie jak przy sianiu na zwykłych polach. Czasówka "zjada" przy zbiorach wszystkie zbierane rośliny.

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No chyba niezupełnie wszystkie - tylko te potrzebne ;)
    Nadwyżka o ile pamiętam zostaje ;)

W sumie to na początek chyba najpraktyczniej jest siać dokładnie na tylu polach, ile trzeba do zrobienia zadania... no chyba że ktoś kocha zbierać ręcznie nerwowo licząc ;)

Azile i ***kacper*** lubią to.
  6. Kasiunia13

Kasiunia13 Książę forum

Bardzo ciekawie te czasówki wyglądają. Robię. Będzie trochę liczenia. Zapowiada się niezła zabawa.

Dybilas4 lubi to.
  7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Miło się czyta - wszyscy zadowoleni i robią .
    Nie będę się wyłamywać i też zrobię .xD

8. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

O ile po zbiorach zostaje jakaś nadwyżka...

ANIUTKA1959 i Azile lubią to.
  9. zzizzie

A też prawda ;)
    Nie wiem, ja bym to rozsiała tak, żeby móc robić jednocześnie w tych moich dwóch strefach - i robiłabym dwa zadania, każde w innej strefie, na tylu polach, ile potrzeba.
    Posiadacze trzech stref mają łatwiej ;)
    Dopiero w wyższych zadaniach trzeba zasiew rozplanować na więcej niż jednym polu.
    Ogólnie - sympatyczna zabawa, ten drugi siewny jednocześnie, nie...? ;)

10. -jizik-

-jizik- Młodszy ekspert

Nie cierpię czasówek :(

Azile, Magdam.1__ oraz vencja lubią to.
  11. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

na moje potrzeby potrzebuję zebrać plony z 1997 pól- na początek tyle wysieję, potem partiami będę siać i zbierać ręcznie... licząc nerwowo poletka;)xDxD

gosiunia007 i dotikampo lubią to.
  12. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

ma ktoś gdzieś zapisane ile która strefa na bahamie i farmie ma pól? małych i dużych?

nie lubię czasówek, ale chyba spróbuję zrobić to to, chociaż demolka bahamy trochę mi się nie podoba
    myszkieterowie nie powalają, więc przynajmniej na farmie spokój

Azile lubi to.
  13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Drugiego siewnego nawet nie zauważę;) Eventówka na noc, łatanie dziur w stodole w dzień a rozrywka na Bahamie:D Tylko żadne "a nie mówiłam". Akurat tutaj połączenie tych dwóch eventów jest pomyślane mądrze. Do tego jest czaso-miejsce na dłubanie czegoś innego niż eventy. Nie zawsze tak bywa, ale może ten ostatni młyn to tylko zbieg okoliczności a nie trwała tendencja...

14. siedem_dni

siedem_dni Mistrz forum

nie lubię czasówek :D ale podejmę próbę tym razem, nagrody są fajne zwłaszcza kupony na kombajn

15. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

16. fargul

fargul Aktywny autor

To raczej nie ma sensu, przecież nadwyżka zostaje w stodole, więc zbiera się zapas na następne zasiewy.

zzizzie lubi to.
  17. zzizzie

Owszem, zgoda. Napisałam o tym jako o alternatywie wobec ręcznego zbierania i liczenia - wolę coś tam dosiać, niż zbierać ręcznie z małych poletek.
    Zresztą i tak najpierw rozsiałabym sporo tego badyla, żeby mieć zapas.
    Ale po cichu liczę na to, że nikt mnie jednak do tego nie zmusi 8)xD

Azile i gosiunia007 lubią to.
  18. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Ja policzyłem jak będzie u mnie ze zbiorami. Z 3 stref wyspowych będę miał na czysto 1578 sztuk czyli można spokojnie robić czasówkę a event na farmie sam się zrobi. Szkoda że nie ma podwójnych itemów :)

19. zzizzie

Oj szkoda ;)
    Albo że zrestartować nie można ;)

Azile, -norbijas- oraz frixi77 lubią to.
  20. adaskorb

adaskorb Forumowy żółtodziób

dzięki . czyli tak jak rozumowałam , na dużych rozsiew { plus co tam mam jako dodatek , żeby wiecej wpadło do stodoły a później maluchy } . najgorsze to zbiory z tych maluchów :)

gosiunia007 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.