Opinie Nowe zadanie: Podróż w czasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

to chyba nie możliwe że masz jedną polanę..musisz mieć conajmniej dwie, i kawałek wodospadow, wiec to juz sporo, ja zrobiłam misje korzystając z dwóch pełnych polanek...

tigre i -agax3- lubią to.
  2. tigre

tigre Fanatyk forum

Nie rezygnuj a kombinuj - na baśce naprawdę szybko można poziomy wbić. wstaw tam na noc wszystkie itemiki dające tpd jakie masz, pokombinuj z przetworami, odpal przed zbiorem coś co da dodatkowe procenty do tpd
    No i ja bym zalukała do misji - jak po długim czasie wracasz to masz sporo nie zrobionych misji w których moźna tpd zdobyć a towary do nich nie są już nowościami i taniutko na targu kupisz (bananki pewnie w nagrodach też trafisz) - to z doświadczenia bo też po długiej przerwie wracałam i misje z biegu poszły
    A grosiki zarobić można teraz rewelacyjnie na cebuli sianej pod wypadajki na farmie - idzie aż miło na targu i w kosmicznych cenach

3. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Ewent zakończony w sobotę...powodzenia pozostałym życzę ...

4. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

Zajęłam się eventem, właśnie go skończyłam dzięki za waszą nadgorliwość i sorry za mają upierdliwość.

gretag i 0olimpia0 lubią to.
  5. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Odblokuj Tropikalny Las za gwiazdki. Jeśli nie masz ich za dużo, to podpowiem, że dosyć łatwo i w miarę tanio można je zdobyć wykonując misje w spółdzielni ze starymi owocami z drzew TS, sprawdź też misje ze starszymi produktami typu krowie i kozie mleko, miód.
    Przy odblokowanym lesie można zacząć robić w tym evencie zadania wymagające wiekszej ilości rośliny. Do zdobycia sporo TPD, zanim się obejrzysz, banany potrzebne do odsłonięcia polany same wpadną.
    Jeśli masz mało SG na zakupy, skrobnij sowę, podeślę jakieś rzemiosło na handel ;).
    Trzymam kciuki za powodzenie :).

6. ania7594

ania7594 Okazjonalny autor

evencik ukończony

gretag lubi to.
  7. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Niestety nie mam już zielonych kropelek heh.

Wydaje mi się że wiem co mam, posiadam jedna polanę, w czasach kiedy grałam nikt nawet nie słyszał o wodospadach.. a gram od nowa dopiero kilka dni więc jak mam je zdobyć...

Mam Baśki niewiele... muszę wszystko uzbierać dopiero,w sumie to jest tak jakbym zaczynała grę.

Potrzeba 250 gwiazdek do tropikalnego lasu a ja mam 30 heh, odpuszczam event.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 lutego 2018
    gretag lubi to.
  8. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Ostatnie edytowanie: 26 lutego 2018
  9. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

No cóż, w tym evencie braku miejsca w tropikach nie przeskoczysz. Dostałaś sporo dobrych rad co robić aby rozwinąć farmę. Teraz tylko zakasać rękawy i w pole... Aby nie zaliczać klęsk przy eventach wypadajkowych warto też rozbudować puchary na drzewie mądrości (runa "żywa legenda").

10. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Bez bonusów, bez kasztanka, skończyłam w sobotę. Najbardziej podobało mi się w tym evencie to, że nie trzeba było stresować się wypadajkami. Lubię takie eventy.

11. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Ja cały event jadę na super polach. Na małe pola trzeba zużywać mnóstwo SN i zośki, a tutaj nie aż tak dużo. Na noc sobie zasiewam z wodą+nawozem, a po powrocie do domu aktywuję kerststol i białą niewinność i sieję z SN. Jutro zbieram ostatni itemik DeLorevan i złotą kampanię z ostatniego zadania, a rano w środę zgarniam pnącze. Wszystko zorganizowane :D

Dybilas4 i -agax3- lubią to.
  12. adajko

adajko Czeladnik forum

Na początku małe przerażenie ale potem okazało się, że nie taki diabeł... bez specjalnego rujnowania na małych polach z cmj a sn tyko przy ilościach powyżej tysiąca.
    Pozdrawiam

-agax3- lubi to.
  13. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękujemy za Wasze opinie w temacie, event zakończony, wątek zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.