Opinie Nowe zadanie: Podróż w czasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Ile masz pól na Bahamie? Jedną, główną plantację czy więcej. Na plantacji jest 188 małych pól. Chutney to wspomagacz, który zwiększa ilość rośliny ze zbioru. Jeśli będziesz miał w diamentowym slocie chutney to uzyskasz ze 188 małych pól 752 sztuki rośliny. 188 musisz odjąć na ponowne zasianie więc na czysto wyjdzie 564 sztuki

Ostatnie edytowanie: 25 lutego 2018
    gretag, -agax3- oraz abc2016 lubią to.
  2. lux52

lux52 Czeladnik forum

mam dwie plantacje plus 3 przy wodospadach ale nie wszystkie mam odkryte wszędzie mam duże pola a czutneyu nie mam żadnego będe musiał jakoś sobie uzbierać z sianogroszy

gretag i -agax3- lubią to.
  3. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

4. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Usunęłam posty które nic nie wnosiły do tematu, Eventu "Podroż w czasie"

-agax3- lubi to.
  5. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Zamień duże pola na małe :)
    Posadź kwiat czasu, przed zbiorem weź ze spiżarni cmj i zbieraj :)
    Wyślij sówkę !

gretag, olgs3 oraz -agax3- lubią to.
  6. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Ten event był akurat banalny :) pnącze huuula już jakiś czas ;)))

7. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Mam tylko jedną łąkę to jest 135 małych pól- po chutneyu z każdego pola 4 kwiatki czyli jakieś 500 kwiatków ze zbioru. Np w zadaniu drugim w misji diamentowej trzeba dostarczyć 740 kwiatków więc jak mam to zrobić?
    Są na to tylko 3 godziny. Jak zasieje i dodam nawóz i wodę to i tak kwiat rośnie przez 4godz 20 minut...
    Zadanie 3 ma tylko misje srebrną i tam trzeba w ciągu 2 godzin oddać 600 kwiatów.
    Niestety mogę zrobić więc tylko do zadania 2 misji srebrnej i na tym koniec.

-agax3- lubi to.
  8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Zegar misji odpalasz tuż przed zbiorem - ale to już pewnie wiesz.
    Niestety niewiele to pomaga w trzecim zadaniu (a później jest jeszcze gorzej).
    W trzecim zadaniu po prostu trzeba mieć albo więcej pól, albo super nawóz.
    Niezłe wyjście to super pola, ale do tego oczywiście też SN potrzebny.
    Na pewno nie wyskrobiesz skądś bananów choćby na jedną strefę tych wodospadów...? Niedroga jest.

grakula16, -agax3- oraz .-Kamilka-. lubią to.
  9. tigre

tigre Fanatyk forum

A jak to się stało, że masz tylko tyle pól? Przecież grasz już długo - musisz po prostu powiększyć sobie miejscówkę - wszystkie itemy na chwilę na baśkę nałap bananków (na baśce dośc szybko wbija się poziomy) i dasz rade
    Jak nasiejesz i zbierzesz wcześniej do stodoły kwiatka by na rozsiew zbioru nie tracić to tylko 185 pól potrzebujesz by zebrać 740 kwiatków. Polanka ma 188 o ile się nie mylę więc jedna cała na to wystarczy

10. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Ja mam tylko 135 pól.
    Mam tylko to jedno pole bo wróciłam do gry po 4 latach, gram od kilku dni.

Niestety narazie mam 15 bananów muszę uzbierać do 40 ale mam nadzieję że szybko mi sie uda.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 lutego 2018
    -agax3- lubi to.
  11. lux52

lux52 Czeladnik forum

jeszcze szybkie pytanie o jakie małe pola chodzi o te prostokątne czy o te bardzo małe kwadraciki ?

-agax3- lubi to.
  12. duzy6666

duzy6666 Generał forum

o te małe kwadraciki wyślij do mnie sowe to podesle cmj

13. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Małe kwadraty :)

olgs3 lubi to.
  14. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Jeśli uzyję i cmj i dżem z dyni to się nie zsumuje prawda? Nie da mi to o 3 kwiatki więcej?

15. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Brawo Ty Duzy 6666 :)Jak to milo, ze sa osoby gotowe pomagac bezinteresownie innym :inlove:rewelka:D

gretag i .-Kamilka-. lubią to.
  16. duzy6666

duzy6666 Generał forum

jest tylko jeden slot diamentowy więc nie da się użyć równocześnie cmj i dżemu z dyni

17. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Dzięki za odpowiedz.. no cóż no to koniec mojej działalności w tym evencie heh.

-agax3- lubi to.
  18. duzy6666

duzy6666 Generał forum

jest tu wiele osób co pomoże mi też inni pomagali więc czas na rewanż

.-Kamilka-. i -agax3- lubią to.
  19. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

zdazylam o tym sama sie przekonac :D Oby wiecej dobra wobec siebie :)

20. duzy6666

duzy6666 Generał forum

przy 135 polach niewiele zawojujesz ale coś tam da się podłubać ;)możesz przejść dalej jeśli zbierzesz pola co da Ci 540 roślinki wysiać 15 poletek i podlać zielonymi kropelkami wtedy zdążysz zebrać pozostałe 60 szt w wyznaczonym czasie ewentualnie wysiać wszystkie z cmj i 30 poletek potraktować super zośką co da z nich zbiór po 6 szt czyli 30 razy 6 daje 180 szt 105 razy 4 daje 420 i masz potrzebne 600 szt do 3 misji oczywiście wcześniej musisz zadbać o roślinę na rozsiew

Ostatnie edytowanie: 25 lutego 2018
    olgs3, tigre oraz -agax3- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.