Opinie Nowe zadanie: Podróż w czasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Skończyłam i ja :)

2. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Moze to tez nie w temacie ale widze na forum rozne wyrazy buziek owieczek. Uzywam skrotow mi dostepnych ale tez widze, ze jestem chyba z epoki lodowcowej po poza buzia :) a taka:( nie bardzo wiem jakich skrotow uzywac w przypadku innych emocji. Moze jakas cierpliwa glowa mi to opisze albo wysle mi link z opisem emotikonow ;))) Wielkie dzieki i sorki za glupkowate pytania. Chce sie zadomowic wiec zasady poznac musze. A, ze zadaje glupie pytania? No coz... Tylko glupiec nie pyta i nie bladzi.

3. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Agax, zapoznaj się proszę z Regulaminem
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/regulamin-forum.302/
    Podrzucam także link dot. "poruszania się" po forum
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/forum-krok-po-kroku.10551/
    A w tym wątku możesz sobie wszystko poćwiczyć
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/wątek-do-ćwiczeń.10663/

Jeżeli będziesz miała jakieś pytania to pytaj śmiało:).

A jak najedziesz myszką na emotkę to wyświetli się jej opis, co prawda w j.ang., ale na pewno dasz radę.:)

-agax3- lubi to.
  4. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Naprawde pieknie dziekuje ;) I raz jeszcze przepraszam za balagan, ktory tworze :)

MOD_Yasmina lubi to.
  5. kasia750

kasia750 Hrabia forum

no i po zawodach:D pnacze odpalone:p wyspa uporzadkowana xD

gretag, -agax3- oraz SperanzaE lubią to.
  6. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

-Kamilka-

Twój post usunęłam jako spam, przypominam tu rozmawiamy na temat ,
    Eventu " Podróż w czasie"

7. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

Wczoraj zadanka ukończone nie odbyło się od błędów zapomniałam włączyć czasówkę można, można.

gretag, SperanzaE oraz -agax3- lubią to.
  8. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Event skończony, itemy wrzuciłem na wyspę i tam zostaną aż uzbieram zb na odblokowanie wszystkiego :), jak dla mnie to proszę o więcej podobnych zadań.

9. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

ewent skończony...wyspa porządkowana....robie dalej zadania i zbieram zb bo chwile nie grałam w w farme i się zaległosci zrobiły

10. niki1990

niki1990 Komandor forum

No i fajrant. Pnącze hula. Teraz się biorę za zbieranie doniczek, bo ten drugi ciut bardziej wymagający

gretag lubi to.
  11. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

U mnie podobna sytuacja, na wyspie ewent zrobiony bez problemu. Na farmie jak zawsze problem z wypadajkami, bo fiołki mam już od wczoraj gotowe. Teraz tylko róża/cebula/orzech laskowy na dużych polach, a na noc goździk i dzisiaj dam dziką różę. Może wypadnie więcej doniczek?

gretag i SperanzaE lubią to.
  12. niki1990

niki1990 Komandor forum

Ja cisnę same goździki. zobaczymy. dobra, proponuję przejść na inny wątek, bo się zaraz któryś admin przyczepi, że nie na temat

-agax3- lubi to.
  13. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Skończyłam tak jak przewidywałam, wczoraj rano. W stodole siedzi ponad... 3000 eventówki xD ale się nie zmarnuje.
    Event ok. Bez bonusów +100% i +1 też bym zrobiła ale na pewno znacznie dłużej by mi to zajęło, a tak to jeszcze porobiłam trochę zapasów i podgoniłam kilka misji. W tym Wodospady. Teraz zostało mi już "tylko" nazbieranie bananów i farmarek, by odsłonić resztę.

14. ziutek7770

ziutek7770 Aktywny autor

Ja też skończyłem. Muszę przyznać,że od dawna nie miałem takich emocji,bo wszystko przeliczałem i nie chciałem robić zapasów. Na dodatek mam mało czasu. Udało się, pnącze działa. Dzięki twórcom eventu za emocje.

15. lux52

lux52 Czeladnik forum

zwracam się do tych co skończyli event podpowiecie może jak w jeden dzień uzbierać w czasie 1000 tej rośliny ? z góry dzięki

-agax3- lubi to.
  16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

To nie jest nawet kwestia jednego dnia,tylko jednego siewu.Siejesz wszędzie na małych polach z cmj i zbierasz,uprzednio włączywszy misje.To wszytko.Z jednego pola jest coś ok 750 roślinki.Z wodospadów nieco mniej.Ale tak czy siak,1000 roślinek można zebrać z dwóch tylko pól,a i na kolejny rozsiew starczy.

Ostatnie edytowanie: 25 lutego 2018
    gretag i -agax3- lubią to.
  17. lux52

lux52 Czeladnik forum

czyli niekoniecznie jest wymagane pole razy 3 żeby te 1000 wbić ?

-agax3- i abc2016 lubią to.
  18. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

do największego ostatniego zadania (7 diamentowe - w 3godziny trzeba zebrać 1500 roślin) potrzeba 375 małych pól żeby go zrobić bez super nawozu - ale trzeba użyć CMJ

19. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Skończyłam wczoraj. Pnącze szare, itemy w ogrodzie :)

0olimpia0 i -agax3- lubią to.
  20. lux52

lux52 Czeladnik forum

CMJ ? sorki ale jestem nowy w tych skrótach

RosesFarm lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.