Opinie Nowe zadanie: Podróż w czasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Mam pomysł: To co otrzymałaś od graczy, potraktuj jak darmowe próbki kosmetyków. Wypróbuj i zobacz, jak działa. A na własny CMJ oczywiście też kiedyś zapracujesz. Nie bój się, dziury w gumofilcach zawsze zdążysz w polu wydeptać.;);)xDxD

2. magros

magros Nadzorca forum

jak tu grac gra zwalnia nie mozna przejsc ze strony na strone nie moglam wykorzystac cmj musialam kupic nastepny to jest wkurzajace i mnie zniecheca

olgs3 i Farmani15 lubią to.
  3. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Kolejne narzekanie? Pisz sowe a podeśle chutney:)
    Zaczynam narzekać-za długo rośnie badyl eventowy-jaka ulga:D:D:D

olgs3, Marrylan, tigre i dalsza osoba lubią to.
  4. marynia53

marynia53 Cesarz forum

jak tu narzekać, ile osób już skończyło wyścig czyli dużu.

Ja dochodzę do 25 prezentu czyli już niedużo i będzie finisz.

A na drugim ewencie brakuje pnącza ale czy potrzebne, nie wiem.:):):)

Farmani15 lubi to.
  5. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Taka latarka w telefonie, też niby niepotrzebna do rozmowy ... ale przychodzi chwila, kiedy się cieszymy, że jest ... ;)

6. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Witaj gwiazdeczko! Przypomniałam sobie ,że właśnie Ty jako pierwsza obdarowałaś mnie chutkiem, kilka lat temu.Od tej pory nieustannie spłacam dług. Aaaa nie wiem czy Ci dziękowałam:DJa swój evencik skończyłam już dość dawno.Poszłam za radą norbiego

Farmani15 lubi to.
  7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Oj, oj, oj - faktycznie nie raz się przydała.;):)

Za 20 minut koniec całkowity eventu. Pnącze też :)

Bez bonusów z koła, bo tym razem nie trafiły do mnie.8)

olgs3, -MarekW-, tigre i dalsza osoba lubią to.
  8. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Rozwaliłaś mnie -hahaha (nie pamiętam) na 100& dziękowałaś:)

Skarbie co bym się wzięła też byłby ukończony ale ja się delektuję czasówką:D:D:D

olgs3, Anhedrea oraz Pracuś57 lubią to.
  9. Kathea

Kathea Baron forum

Ja tym razem robię sobie powolutku i dopiero jutro skończę.

olgs3, tigre oraz Farmani15 lubią to.
  10. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

CMJ można spokojnie kupić na targu, ja Ci już wysłałam, więc korzystaj :)zawsze zrobisz coś więcej, a demolka raz na jakiś czas w niczym nie przeszkadza, czasem warto

Anhedrea, Farmani15 oraz tigre lubią to.
  11. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Chyba będę miała kogoś na sumieniu:oops:
    Zrobiłam "burzę w szklance wody" chutneye poleciały a dziewczyna zginęła:oops:
    Hahaha przypomniałam sobie jakie pierwsze wspaniałe (darowane) chutneye miał Incasent i Basia -wiewiórka:p:inlove::D
    Teraz pozostało tylko wspominać , pomagać iiiii
    czekać aż badyl eventowy urośnie ;):D

Ostatnie edytowanie: 24 lutego 2018
  12. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Nareszcie event skonczony.

tigre lubi to.
  13. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Gratki wszystkim, którzy już ukonczyli :) u mnie jeszcze jeden zasiew czasówki i będzie koniec . Natomiast u 3 myszkieterów , fiołek niebieski w nadmiarze , ale brak mi 780 doniczek :wuerg:. Teraz tylko zostało mi sianie długo rosnących na wypadajki.

-agax3- lubi to.
  14. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

U mnie to samo niestety. Fiolkow ( wygladajacych raczej na bratki ale spoko kto by sie czepial :)) w nadmiarze od wczoraj... Sieje na noc cebule i probowalam i z zagrodami i z drzewami ale wypadajek tyle co kot naplakal... To chyba celowe by zachecic do kupowania doniczek za florki :(

bari06 i stawinoga lubią to.
  15. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

I sie upaprac jak to na roli bywa :)

wolf031973 lubi to.
  16. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

A ja mam kłopot i nie potrafię go sama rozwiązać, mimo, że gram już niemal 2 lata i jestem na 97 poz. . Zrobiłam do tej pory 7 kampani, w dosyć przypadkowej kolejności, kierowałam się ilością wyhodowanych roślinek, zakładałam, że zrobię wszystko, więc kolejność nie miała znaczenia,
    i nagle - klops- mam na 3 łąkach wyspy 508 małych pólek z CHMJ i na każdym dojrzałe roślinki ( w sumie duuużo roślinek ) i nie mogę niczego oddać. Obojętne, na którą kampanie wchodzę i klikam "Start " pokazuje mi się komunikat :
    ufff, długi komunikat
    "Wykorzystane w trakcie misji przedmioty możesz odzyskać tylko wtedy, gdy akcja Nowe zadanie - Podróż w czasie, wciąż trwa. Jeśli myślisz, że nie uda ci się ukończyć zadania na czas, anuluj i otrzymaj swoje przedmioty z powrotem" koniec komunikatu.
    Roślinki mam, ale czy komunikat anuluję, czy zaakceptuję , opcja Oddaj - jest nieaktywna.
    Poprzednie kampanie były proste, bez komunikatu. teraz stoję w miejscu i liczę, że może ktoś mi pomoże :) proszę :):):)
    Umiem zrobić Prt Scr, ale potrafię go wysłać tylko na meila , nie potrafię na forum:(
    Dobre rady chętnie odbiorę też na sówce.

17. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Ewencik skonczony ... szkoda bo fajnie sie robiło :) Itemy oczywiscie stoja na polach beda na siebie pracować :)

Mam pytanko do Was .... mam dwie kurtyny na itemy "Zasłona skarbca " i " Królewska draperia " nie ma pojecia na jakie itemy je sie stawia i za chiny nie moge znalezc .... Moze ktos pomoze ???

-agax3- lubi to.
  18. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Event zakończony, pnącze sobie zawisło szareńkie.
    Itemy stoją na zielonym polu Bahamy.

-agax3- lubi to.
  19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

U mnie za każdym razem, gdy startuję z nowym zadaniem pojawia się komunikat, o którym piszesz.
    Klikam zielony przycisk i misja startuje (zielony przycisk START zamienia się na czerwony PRZERWIJ). Może odśwież grę i spróbuj ponownie?

20. halina54

halina54 Hrabia forum

U mnie za dwie godzinki tez bedzie koniec z czasowka...gorzej z Myszkieterami..brak wypadajek, ale spoko do konca daleko ,badylek czeka w stodole a ja sieje gozdziki .Jak co to jeszcze jest kasztanek.Zrobi sie bez napinki na spokojnie.

-agax3- i bari06 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.