Opinie Nowe zadanie: Podróż w czasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

176 pól to ponad 300 nie mam super nawozu nie mam bonusów itd jestem goła i wesoła a pnącza nawet nie mam odblokowanego wiec tak mi na nim jeszcze nie zależy

2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Tutaj ważniejsze są te itemy niż pnącze.

3. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Ja i bez demolki robię ale duuuużo wolniej -zapomniałam się nawet że na zasianie trzeba mieć:)

olgs3 lubi to.
  4. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

tigre i Farmani15 lubią to.
  5. Anhedrea

Na ilu małych poletkach robisz?

olgs3 lubi to.
  6. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Nie wiem-hihihi
    pnącze mam teraz ostatnie 2 itemy zebrać ale muszę nasiać aby posiać na czasówkę:)

Anhedrea lubi to.
  7. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Nie, nie, nie. 176 małych pól to 704 szt roślinki. (Już to zresztą ktoś napisał.) CMJ daje +2 dodatkowe roślinki z każdego pola dlatego opłaca się ich mieć jak najwięcej/jak najmniejsze.
    Czy nick masz taki sam w grze jak na forum?

Farmani15 lubi to.
  8. johanaa1988

tylko że ja nie mam cmj i nie mam zamiaru żebrać nie popieram takiej strategii można wysłać prezent który jest tez wypadajką ale wspomagacze to przesada

wolf031973 i Farmani15 lubią to.
  9. Anhedrea

Jak masz już pnącze, to albo zdemolowałaś trochę Bahamę albo miałaś plusy do stodoły z koła. :)

Ja czekam na ostatni zbiór i las tropikalny wraca jako naprawdę las

Farmani15 lubi to.
  10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie musisz żebrać, chętnie się podzielę i dżemik wysłałam. Popraw działanie babeczką Pinkie Pie, życzę powodzenia w wykonaniu zadań.
    A wspomagacze są po to żeby z nich korzystać, akurat przy tych zadaniach taki CMJ to podstawa ;)

11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

To nie miej pretensji,że nie możesz skończyć i nie mów,że nie można zrobić eventu bez realnych pieniędzy...

Właśnie skończyłam.Oczywiście wszystko usunęłam z bahamy.To oczywiste.SN tylko na rozsiewy.Event banalny.A czasówki bardzo lubię.

AlfaWilk i olgs3 lubią to.
  12. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Jak w Czeskim filmie " konec" :)

13. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

miałam bonus....:pxDxD
    Skoro gracze oferują pomoc to się przyjmuje wszystko:)
    Po raz kolejny proszę o sówkę :)

14. johanaa1988

na takie bonusy trzeba zapracować samemu

Farmani15 lubi to.
  15. Anhedrea

CMJ się już dla Ciebie zrobił. Pisz sówkę to prześlę

olgs3 i Farmani15 lubią to.
  16. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Bez CMJ to teraz prawie żadnego eventu nie da się zrobić. Więc musisz albo zacząć na niego zarabiać siejąc roślinkę, albo kupić jednorazowo za fl przepis. Tylko, że trzeba mieć 4 lvl w dżemiarni.
    Ten event jest bardzo łatwy. Nie mam wszystkich pól wolnych, a i tak mam 70% misji zrobione.

AlfaWilk, Anhedrea oraz Farmani15 lubią to.
  17. tigre

tigre Fanatyk forum

Nie marudzaj tylko sówkę na izielinska - podeślę Ci też cjmik - Tobie się przyda a mi nie ubędzie wiele i to wcale nie żebranie a wsparcie braci farmerskiej :) to właśnie jest fajne w tej grze, że moźna na współgraczy liczyć :)
    Kiedyś Ty komuś wyślesz jak w potrzebie będzie ;)

U mnie wczoraj koniec ...bonusik do stodoły wsparł ale nie byłabym sobą gdybym nie pokręciła i dwa tysie nadwyżki w stodole siedzi.....jakoś mi się nie odpaliła któraś tam misja
    Najgorsze, że ręcznie zbierałam i dodawałam poletko po poletku.....a potem bach- czekam na nagrodę.....patrzę a tu zegarka niet...a odpaliłam niby.....tylko nie zatwierdziłam chyba tym zielonym ptaszeczkiem :):):) no masakra

Anhedrea i Farmani15 lubią to.
  18. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Tak ?Już masz wypracowany i ty bonus -popatrz tylko ile userów chce ci pomóc:)
    Zamiast przyjąć pomoc to ty ją odpychasz-tylko dlaczego?
    Za 2g sieję na kolejną czasówkę:)

olgs3, Anhedrea oraz tigre lubią to.
  19. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

zgadza się nie odpychaj pomocy innych :) teraz jesteś Ty w potrzebie jutro może być ktoś inny :) dlatego również poproszę o sówkę ;)

tigre, Farmani15 oraz Anhedrea lubią to.
  20. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    W takim razie po co o tym wspominasz...?
    Każda wzmianka o braku chutneya powoduje masową jego wysyłkę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.