Opinie Nowe zadanie: Podróż w czasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Przeloguj sie na poczatek

-MarekW-, janafarm oraz olgs3 lubią to.
  2. dzidek895

dzidek895 Forumowy żółtodziób

fajnie ze sa eventy jestem wrecz bardzo szczesliwy z tego powodu tylko na co mi event i misje ktorych nie jestem wstanie wykonac??? administracja powinna pomyslec troche o organizacji tych eventow

3. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Wiesz jak to mowia, eventy sa do wykonania, jesli masz odpowiednie pomoce typu super nawoz, super nawoz Zosi czy chutney marchewkowo-jablkowy.

4. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Chmurki są, jeszcze zostały mi 2 zadania do końca. Jedno jeszcze dzisiaj zrobię ale ostatnie jutro skończę.

Verbalinka1987 lubi to.
  5. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Czasówka zrobiona w całości. Wczoraj zdobyłam pnącze,a dzisiaj resztę zadań :) Powodzenia Tym co jeszcze się męczą :)

0olimpia0 lubi to.
  6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A tak mniej więcej to który masz poziom...?

Nie przesadzaj ;)
    Z wyjątkiem chutneya (do kupienia, może drogo, ale dostępny za SG), wymienione przez ciebie "pomoce" tylko przyspieszają i ułatwiają robienie eventów.
    Nie są warunkiem niezbędnym.
    Bez nich warto mieć trochę więcej czasu albo wewnętrznej dyscypliny... i tyle.

7. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Wiem, wiem, na ten event szkoda mi tych pomocy i klikam i klikam i klikam. Chodzilo mi jedynie o wpis dzidka, tzn ze ze eventy jednak sa wykonalne nie tylko dla graczy na wysokim poziomie-bo mozna uzywac pomocy albo klikac sumiennie i czasem wstac w nocy :)
    Trafilam plus 100% do ale PD a tak liczylam na zbiory, buuuu

Ostatnie edytowanie: 23 lutego 2018
    Dybilas4 i JJoanna lubią to.
  8. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Slusznie prawisz. Brawo Ty :) Bez pracy nie ma kolaczy :) Kazdy kto chce zrobic dany event musi postarac sie i zwyczajnie pracowac. Za darmo nie ma nic ;)

aankaa_66 i Dybilas4 lubią to.
  9. anna0089

anna0089 Książę forum

Witam, ewent przeszedł do historii, w całości. Między innymi dzięki +100 na 24godz do stodoły. Walczącym życzę powodzeni.

JJoanna lubi to.
  10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Strzeliłam pamiątkową fotkę. ;)xD

I ściągam z pnącza, niech pracują na polu.:p

11. .elom.

.elom. Moguł forum

Kombajn zdaje egzamin doskonale tylko trzeba siać powiedzmy po 70 poletek , potem 10 minut przerwy i natępne np 80 szt ,w ten sposób jest czas na włączenie następnego zadania.

12. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Event zrobiony w całości.Zbierałam ręcznie chociaż więcej klikania, ale za to co do 1 sztuki można powiedzieć przy oddawaniu Pnącze puste bo itemki w ogrodzie

0olimpia0, -MarekW- oraz -agax3- lubią to.
  13. Irena_Skrzyp

Irena_Skrzyp Czeladnik forum

Czy ktoś może mnie uświadomić, czy jak zbiorę te roślinki na czas to one znikną ze stodoły, bo z tego co widzę to jak zbiorę to nie będę miała czego posadzić żeby kontynuować następne zadanko?

-agax3- lubi to.
  14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ta ilość, która wymagana jest w zadaniu zniknie po zebraniu, tak że jak nie masz w Stodole na następny zasiew to zbierz do Stodoły a zadanie włączysz przed kolejnym zbiorem. W stodole powinno być tyle roślin ile masz pól do obsiania.

15. Irena_Skrzyp

Irena_Skrzyp Czeladnik forum

Dzięki za pomoc, tak też myślałam, więc lepiej wyłączę zegar zanim zakończę bo nie będę miała czym obsiać...:p

16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, a odliczanie czasu na wykonanie zadania możesz spokojnie anulować, jeśli już została zaliczona jakaś część roślin to wróci do Stodoły i najlepiej mieć ten zapas na kolejny siew a zadanie wystartować tuż przed zbiorem.

17. fenix_84

fenix_84 Czeladnik forum

ooo wow dzięki za tak szczegółową odpowiedź :) czasami trudno mi jeszcze ocenić co lepsze, więc dzięki za pomoc, do końca eventu jeszcze sporo brakuje, ale czasu sporo, to liczę że zdążę, pozdro

-MarekW- i -agax3- lubią to.
  18. betty10

betty10 Zaawansowany

trafilam 200% na 24h baske skonczylam :D:D:D

KrysQ i 0olimpia0 lubią to.
  19. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Bardzo proszę :) Powodzenia :)

tigre, olgs3 oraz empatyczna lubią to.
  20. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Witam w sobotni mroźny poranek..:)
    Wczoraj event przeszedł do historii .Itemy postawiłam narazie w ogrodzie..po przeliczeniu PD ..wychodzi że niech stoją a na pnącze zawsze mogą trafić ..
    Spokojnego dnia..:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.