Event Nowe zadanie hodowlane - "Święto kolorów"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 18 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

mam nadzieję, że zostanie, ale nawet jeśli zmienią, to i tak ilością PD dorównał najlepszemu drzewku na farmie, czyli jarząbkowi XXL

a co do eventu, ostatnie cosie kręcą się w młynie, a mnie po ostatnim klonowaniu skusiło żeby jeszcze wsadzić kilka kózek do oazy
    z jednego pełnego wkładu dalmatyńczyków dostałam po jednej afro, wełnianą i twardziela

zonaania2122 i -norbijas- lubią to.
  2. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. Zrobiłam prawie wszystko, tzn. pominęłam złoto i diament w 1 zadaniu. Wolę wykorzystać zdobyte SP na inne zdobycze w BB.

-norbijas- lubi to.
  3. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :) Święto kolorów myślałam, że zakończyłam w sobotę , ale zabrakło mi 16 koziątek i dzisiaj je klonowałam. BB już nie ma a mnie ze zwykłej kózki wyskoczyła koza cukrowa :inlove: . Istny cud :D od kilku lat nie miałam takiego przeskoku i to nawet zdarzyło się nie w czasie BB.

4. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Uff święto kolorów skończone :)
    Myślałam, że się nie uda. Na styku byłam z SP

0olimpia0 lubi to.
  5. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

I koniec, itemik stoi na wyspie skarbów już :)

6. dzagula

dzagula Młodszy ekspert

Witam serdecznie. Evencik skończony w sobotę szybciutko, bez pośpiechu. Miło i przyjemnie. Na targu parę SG zarobione. SP zostało około 1 000 szt więc miałam trochę zabawy w klonowanie innych stworów. Coś na pewno się zaróżowi :)

7. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

ja na BB dwie cukrowe utopiłam -.-:cry:

a w temacie event zakończony, ale bez naklejki (szkoda SP mi było)
    indyki szły nawet nawet - bez spektakularnych przeskoków, ale i cofek tragicznych nie było.
    Co innego kozy ... -.-

BB kończyłam z owcami, próbując dalej doczłapać do połyskujących (bez skutku :cry:)

zonaania2122 i eliza9070 lubią to.
  8. tytan77

tytan77 Czeladnik forum

Evencik nie najgorszy zrobiony podczas BB co ułatwiło sprawę :)

0olimpia0 lubi to.
  9. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Zrobione i z głowy 8) Pozdrawiam Walczących :)

10. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Jaka tu cisza...
    Chyba Ci co chcieli, już pokończyli, reszta nie zainteresowana. Albo już wszyscy szykują ciepłe rzeczy do eventu letniego!

NASTKA.BURAN i zonaania2122 lubią to.
  11. Nelaa50

Nelaa50 Naśladowca mistrzów

Cisza, bo event był do skończenia w max 3 dni :) Wszyscy bardziej przejęci zamykającymi się kokosami ;)

NASTKA.BURAN, .Robaczek. oraz eliza9070 lubią to.
  12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

event nudny to i nikt nic nie pisze :p

13. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

wczoraj indyki i kozy ładnie szły na targu, palety też, czyli jeszcze ktoś coś robi
    może i dzisiaj trochę sianogroszy wpadnie :p

toDzasta i eliza9070 lubią to.
  14. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Robaki kopią :p

eliza9070, Plackowo oraz toDzasta lubią to.
  15. amber♥

amber♥ Komandor forum

Zrobiłam całe tylko 2, 4 i 5 ...mierzi mnie tego typu event ..na naklejce mi nie zależy , odkąd są w albumie nigdy tam nie zaglądałam - nawet nie wiem czy się dopisują te co zdobyłam ..:D:D..trochę na ziemniakach zarobiłam i na paletach ..jakaś dobra dusza złotego osła wystawiła - to go kupiłam ..brakuje mi jeszcze ryby i strusia do "zupy"...:) ..
    Nie chwalę się screenami bo nie ma czym ..na mojej farmie cuda z wysokimi przeskokami się nie zdarzają ..:(

16. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Łoj, to ty bogata... Zazdraszczam!
    Ta flądra to niewiele tańsza od osła. Ale nawet tej różnicy nie mam na koncie.
    Co do1,5 miliona dojdę to jakoś roztrwonię!

17. Menasa

Menasa Forum Pro

Po tym evencie i bb ceny kolorowych zwierzaków tylko wzrosły. Lotnych i wielkanocnych królików na targu brak. A tak chciałam zacząć 10 etap hodowlany.

18. nonames33

nonames33 Naśladowca mistrzów

item stoi
    pnącze działa już od kilku dni ale lepsze są efekty uboczne

za jedyne 2,5 mln zrobiłem indyka malarza i 3 indyki tańczące polkę malarz poszedł w misje polki zamieniłem na 8,5 mln

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W związku z tym, że event się już zakończył i od kilku dni Gracze nie zamieszczają w temacie swoich opinii, temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.