Event Nowe zadanie hodowlane - "Święto kolorów"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 18 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. balenciaga

balenciaga Młodszy ekspert

Ha, evencik ukończony. Dobrze, ze zerknęłam na forum, bo już bym korkowa tarcze do rzutek wtryniła na pnącze, a tak to stanęła sobie na wyspie i tropikalne PD zarabia. Na pnącze poszedł, jak zwykle, duży stróżujący.

A swoją drogą ostatnie małe kózki kręciłam na oparach SP, bo obiecałam sobie, ze nie dokupię, nie dokupię... Już myślałam, że będę musiała młyn na dwie sztuki nastawiać. I proszę - miła niespodzianka - SP wyskoczyło z kokosa xD.

2. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Wczoraj wieczorem event skończyłam :)

Pozdrawiam :)

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

ale tego na i tak byś nie postawiła tam:eek:o_O:eek:

eliza9070 i juliuszka lubią to.
  4. balenciaga

balenciaga Młodszy ekspert

No i dlatego cos mi nie pasowalo - item mialam w pasku, a postawic nie moglam... dopiero potem mnie oswiecilo, ze rozmiarami sie roznia.

5. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)

evencik wczoraj zaczęty i dzisiaj skończony, pnącze działa xD

6. mahartka

mahartka Baron forum

i koniec eventu :) a ziemniaki dalej sadze ;) ;) ;)

0olimpia0 lubi to.
  7. Menasa

Menasa Forum Pro

Czekam tylko aż młyn zrobi przybijanki i kończę event. ;)
    W między czasie dalej próbuje skończyć eventy hodowlane. Nie chce nikt sprzedać wielkanocnego królika za 8mln? :p Na targu pustki. :cry:

0olimpia0 lubi to.
  8. sylwiajj

sylwiajj Zaawansowany

tak jak i u mnie :) nie zrobilam tylko w pierwszym zadaniu dwóch złotej i diamentowej. dwa korkowce zostawiłam na farmie niech się rozmnażają może do czegoś się kiedyś przydadzą, chyba, że mają zniknąc po evencie, ale juz mi się nie chce sprawdzać w faq. Tak się wkręciłam w to klonowanie, że rozmnożyłam wszystkie pawie indyki i afro kozy a miałam odłożone do ostatnich misji, bo czekałam jeszcze, aż ukręcą się przybijanki i musiałam dokupić po 12 szt.

u mnie na 22 targu też nie ma żadnego, mi się jeszcze nigdy nie udało wyklonować nic z górnej półki

eliza9070 lubi to.
  9. 1Ninjok1

1Ninjok1 Wyjątkowy talent

Maja zostać korkowce w grze ( no bo i po co by dawali ich ulepszenia?)
    Widzę, że nie jestem jedyny który darował sobie naklejkę :)
    z reguły staram się robić całe eventy ale tym razemto i ja odpuściłem złotą i diamentową część 1 zadania.
    Do końca eventu muszą się jeszcze troszkę w młynie pomęczyć ale jest dobrze.
    Na lekcjach i paletach nieźle zarobiłem :)

10. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Jak dla mnie po evencie8) Nie chce mi się robić misji diamentowych w zad 1 i 4, bo moim zdaniem nie warto. Ale cel osiągnięty :D
    Poszło trochę SG ale to tylko gra i można się odkuć przy odrobinie wysiłku albo i bez :) Lecę zobaczyć co tam na moim targu słychać

11. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

A ja miałam zrobić tylko to co potrzeba, ale stwierdziłam, że to nie po mojemu xDJak się za coś zabieram, to muszę doprowadzić do końca, więc wczoraj zakończyłam całość.

eliza9070 lubi to.
  12. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

u mnie z eventem był wczoraj koniec
    pominęłam tylko misję złotą i diamentową z 1 zadania

a przeskoki mam takie, że już zakończyłam klonowanie, więcej strat niż pożytku :mad:

eliza9070 i zonaania2122 lubią to.
  13. jacekf

jacekf Komandor forum

misje porobione, korkowce xxl rosna , szkoda ze tylko 3 sztuki bo niezle pd daje to drzewko . pozostaje oczekiwac na nastepne wyzwanie..... troszke mozna pouzupelniac stan posiadania na farmie. pzdr. dla tych co jeszcze walcza. :)

14. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Cały event skończony rano, chociaż pierwotnie zaplanowałam zrobić tylko to, co niezbędne.
    Trochę pobawiłam się z kukułkami, ale bez rewelacji. Czas wrócić do codziennej orki.
    Pozdrowienia dla Wszystkich. :)

eliza9070 lubi to.
  15. alexander56

alexander56 Generał forum

Nie ma co sie zastanać bo info było wyrazne : Drzewo korkowe po zakończeniu eventu pozostaje w grze . Czas pokaze czy twórcy mieli na uwadze jakies kolejne przeznaczenie dla korka skoro dali nam do zdobycia ich nawet sporo ;):D

16. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

To tak jak ja, planowałam zrobic tylko częśc bez pnącza a zrobiłam cały.:) Jednak najbardziej cieszę się, że właśnie udało mi się skończyc niesnaski na farmie ufff ale się wlokło:D:D:D

martynka1428, martaaw oraz eliza9070 lubią to.
  17. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

wiem wiem, długo się wahałam ale jednak sp potrzeba dla dziobaków i kiwi bo przynajmniej jest co sprzedać
    trudno, choć jedno odpuszczę

eliza9070 lubi to.
  18. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

No i po , podoba mi się ten korkowiec XXL pod względem PD i czasu wzrostu , w sumie głównie to drzewo najbardziej mnie zmobilizowało.

Bry pomyślne.

19. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :) .... a raczej, dobry wieczór:)
    Blazers:) .... no popatrz tylko

[​IMG] mieliśmy ten sam pomysł ..... no prawie, ten sam :pxD

A Korkowiec .....ma też w stodole wartość nie do pogardzenia:
    [​IMG] ...tylko klon jest od niego lepszy;)

Powodzenia wszystkim co borykają się z eventem:)

20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Tylko czy ten czas wzrostu zostanie juz na stale? wedlug mnie za pare dni bedzie OO w tej sprawie;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.