nowe tropikalne dzrzewo za 5 florenow

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika naszafarma02, 9 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. naszafarma02

naszafarma02 Forumowy żółtodziób

Witam zakupiłam dziaiaj nowe tropikalne drzewo za 5 florenów i drzewa brak .Floreny z konta zabrało a drzewa nie ma

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

naszafarma02 witam.

Za 5 florenów mogłaś kupić zagadkowe drzewo na wyspę, które trzeba wystawić i po 5 godzinach otrzymasz losowe drzewo a być może zakupione zostało zagadkowe drzewo na farmę, sprawdź proszę w inwentarzu z drzewami na farmie. Jeśli nie odnajdziesz zagadkowego drzewa to zapraszam do PT zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

a sprawdź w pasku pod "n", nowe tropikalne...jak szukałam pod zagadkowe i też się denerwowałam, że drzewek brak

4. SMOD_Atena

wodnik54 dziękuję za pomoc, faktycznie jest dodane do nazwy "nowe" ale i po wpisaniu w wyszukiwarce inwentarza "zagadkowe" też powinno się wyświetlić.

naszafarma02 czy odnalazłaś zakupione drzewo czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.