nowe strachy na kole

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasiula..., 15 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasiula...

kasiula... Okazjonalny autor

Wygrałam dziś tego nowego stracha, w ogłoszeniu jest że można go postawić wszędzie ale na baha nie mogę tego zrobić. Gdzie jest błąd? Na farmie czy w O.O.? Jeśli jednak w O.O. to można prosić o oficjalne stanowisko?

2. kasiula... ja też miałam dzisiaj szczęście i zdobyłam nowego stracha i postawiłam go właśnie na wyspie. Może spróbuj to zrobić ponownie i w innym miejscu :)

3. kasiula...

nie mam takiej możliwości bo jest przekreślony
    przelogowanie i zmiana przeglądarki nic nie dają

4. Bo Ty próbujesz postawić go na Baharamie a tam można postawić tylko dekoracje:)

Mój stoi na Wyspie skarbów :)

5. kasiula...

W ogłoszeniu jest że w każdej części Farmy i Baha, myślałam więc że powinno się udać bo lilię tam mam.
    Droga modko napisałaś że na Baha mogą być tylko dekoracje, ale chyba nie tylko bo medytującą małpkę, owce na amazonce, plażę copacabany i kwiatki z koła można bo u mnie stoją :)
    Może jest jakaś tabelka co gdzie może stać?

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam, mamy poradnik dotyczący itemów TUTAJ.

7. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

Witam,dołączę do tematu bo mam ten sam problem(nie mogę ustawić itemu na bahamaramie). Co do tabelki to właśnie ją sprawdziłam i nie znalazłam owego itemu na liście.

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W najbliższym czasie tabelka zostanie zaktualizowana.

9. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

No dobrze ale nadal nie mogę postawić itemu na bahamaramie...

10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Bo nie można. Na Wyspie Skarbów lub na wszystkich częściach farmy ustawisz Magicznego Stracha.

11. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

w O.O. jest napisane że na wszystkich częściach więc albo błąd w ogłoszeniach albo w grze... dziękuje nie mam więcej pytań będę śledzić tematy odnośnie tego itemu

12. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Zapraszam do poradnika dotyczącego strachów z Koła Fortuny: ..::klik::.. :)

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytania? :)

13. kasiula...

"Do postawienia na wszystkich częściach Farmy i na Wyspie Skarbów"- to jest cytat z poradnika, w OO było że na wszystkich częściach i Farmy i Baha a nie tylko na Wyspie. Teraz sprawa jest jasna, można zamknąć.

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro już wszystko jasne to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.