Nowe stałe misje w spółdzielni

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 18 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. chmura11

chmura11 Czeladnik forum

Czyli nie dostanę grzebieni bo bez przerwy wylatują mi farby ;)

2. Tygrysek901

Tygrysek901 Naśladowca mistrzów

Chętnie bym się zamieniła :D grzebieni mam zdecydowany nadmiar...

3. chmura11

chmura11 Czeladnik forum

oj to zamieńmy się, ja mam ponad 400 farb :)

4. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Wiadomo czemu z targu znikają łosie, jeże, skunksy, niedźwiedzie i szopy ?
    Czy to w jakiejś misji są potrzebne czy coś nowego się szykuje ?
    Tak patrzyłam i niby są, ale w różnych misjach i w odległych etapach, więc chyba jednak nie o to chodzi

5. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Mam zapisane na kartce, że te zwierzaki i jeszcze lisy, kiwi i dziobaki będą potrzebne do nowej misji stałej. Ktoś to podawał na zgaduli.

toDzasta i kaska860 lubią to.
  6. kaska860

kaska860 Cesarz forum

a dzięki :) Ja pamiętam ze zgaduli, że były lisy, chomiczki i gęsi...ale dobrze wiedzieć :)

7. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Bo gęsi, lisy i chomiki to chyba do węgierskiego. Przynajmniej tak wyczytałam ;) A co będzie, to się okaże.

8. Menasa

Menasa Forum Pro

Niby fajnie, że jest ich więcej, by zbierać gwiazdki, ale w takim tępię to nigdy nieskończe tych zadań.

9. alekar

alekar Chodząca legenda forum

ja czekam na zawieszki do walizek i poidełka, a wylatuje wszystko, tylko nie to :(

10. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie poidełka już lecą, przywieszki gorzej :p ale mam kilka warsztacików z walizkami juz ;)