Nowe stałe misje w spółdzielni

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 18 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Ale towaru też nie trzeba dużo oddać. Pewno większość farmerów wolałaby za trochę więcej towaru znaczny zysk ( ja też).

chrumcia91 i toDzasta lubią to.
  2. litkajestem

litkajestem Moguł forum

przeliczajac ilosc sp i czas poswiecony na klonowanie, to chyba wole sprzedac, a misja moze sobie czekac, jak nie skoncze to swiat i tak bedzie trwal nadal.....

baska22, .Robaczek. oraz ***kacper*** lubią to.
  3. elajj

elajj Młodszy ekspert

witam, w moim czasie "troszkę" już minęło więc kiedy tamte misje kukułkowe wskoczą do spółdzielni????

Bilonge lubi to.
  4. toDzasta

toDzasta Komandor forum

elajj lubi to.
  5. ma-ter

ma-ter Komandor forum

te wyższe oferty były wstawione przy większym popycie na wąsy...jak popyt maleje, maleje cena na rynku, to i maleje wysokość najwyższej ceny...tak jest zawsze, ale często tego nie widzimy bo przy dużej ilości ofert nie zaglądamy na ostatnią stronę, lub tak jak teraz na rynku qpy cały towar się nie mieści...i też nie widać za ile są ostatnie oferty....

6. chmura11

chmura11 Czeladnik forum

Mam pytanie, jak zdobyć grzebienie do warsztatu sztucznych wąsów???

7. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

8. 11eveline

11eveline Książę forum

Ceny wąsów niezbyt wysokie - ciągle spadają. Ja już prawie zakończyłam ten event. Zostawiłam zadania ze skrzynkami i kombajnem na póżniej. A wąsiki trzymam w stodole.:)

Bilonge i toDzasta lubią to.
  9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja dopiero co się dorobiłam pierwszego salonu więc powolutku sobie produkuję :p misja nie zając, nie ucieknie ;)

10. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

No to jutro wracają stare misje, w końcu będzie można je dokończyć:), a swoją drogą ciekawe kiedy będzie poradnik do komiksu, hmm?

11. chrumcia91

o 14 powinien byc ;)

12. chmura11

chmura11 Czeladnik forum

13. SYBERIADA

SYBERIADA Czeladnik forum

Już tracę do nich cierpliwość znowu brak misji

14. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Misje już się pojawiły. Odśwież stronę, proszę.

GruGru lubi to.
  15. GCBA998

GCBA998 Ambasador forum

Ostatnio nowości w grze raczej były dla mnie rozczarowaniem. Tym razem jest inaczej, więc pozwolę sobie wyrazić moje zdanie.
    Stałe misje z kukułkami ( szczególnie zadania z poprzednich edycji eventu) uważam za REWELACYJNY POMYSŁ. Gram od dawna (lvl 90 bahama 208. ) i z prawdziwą przyjemnością robię te zadania. Nagrody wyjątkowo sensowne. Także wielkie brawa i trzymajcie tak dalej. Pozdrawiam serecznie

baska22 lubi to.
  16. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja też czekałam na stare kukułki i udało mi sie je dokonczyc,zwierza hodowlanego starczyło a nawet zostało troszku.Zyskałam rózowe zagrody i sporo super paszy odzyskałam.I pnącze w koncu uruchomiłam bo tyle miesiecy czekało na kukułczą mame II :))

baska22 lubi to.
  17. baska22

baska22 Stały bywalec

wszystkie misje z kukułkami rozgrzebane mam :p:p:p ale damy rady xD

toDzasta lubi to.
  18. chmura11

chmura11 Czeladnik forum

dostaję 1 grzebień i 1 poidełko raz na kilka tygodni, więc trochę poczekam ze zrobieniem nowych misji ;)

chrumcia91 lubi to.
  19. chrumcia91

kolezance dzis wypadł grzebien z eventowej... jak to tak :p

chmura11 lubi to.
  20. Tygrysek901

Tygrysek901 Naśladowca mistrzów

Mi wypadały same grzebienie poidełka i pędzle jak próbowałam trafić farbę w skrzynkach z misji, bo mi była potrzebna do poprzedniego eventu. Efekt był taki, że mogłam sobie wybudować dwa warsztaciki dla kukułek, ale na farbki musiałam czekać, aż mnie pomocni gracze uratują :p

chrumcia91 lubi to.