Nowe stałe misje w spółdzielni

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 18 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. marta44445

marta44445 Naśladowca mistrzów

oj przecież błędy muszą być, kiedyś się misje pojawią więc nie ma co panikować

niebo016 lubi to.
  2. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

W misji są sztuczne wąsy. Ogłoszenie o zmianie nazwy było w poprzednim tygodniu. Zmienił się też czas produkcji.

3. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    U mnie na targu jakaś dziwna sytuacjao_O
    sztuczne wąsy mogę wystawić za maks. 12477,36 SG a jest kilkanaście ofert za 17.867,32 i wyższych - czy też tak macie?

_Olenka47 i ankagdw lubią to.
  4. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

nie wiem jak na wasach ale taka sytuacje juz nie raz mialam :( a rune mam odkryta...

kaska860, _Olenka47 oraz bacowa70 lubią to.
  5. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

U mnie na targu dokłądnie to samo :sleepy:

bacowa70 lubi to.
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Jeżeli chodzi o misje, to z informacji które mamy w tym momencie wynika że na starsze misje z kukułkami musimy troszkę poczekać. Nie otrzymaliśmy konkretnej daty ich wprowadzenia. Gdy tylko otrzymamy takie informacje zostaną one zamieszczone na forum. :)

Jeżeli chodzi o cenę wąsów, nie wiem dlaczego tak jest, ktoś kiedyś opisywał że chodzi o popyt i podaż na rynku..

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Aniu ja też mam runę odkrytą, jeszcze tak nie miałam. Wygląda jakby ta wyższa cena została z okresu przed wprowadzeniem misji stałej a w tej chwili jest blokada.

_Olenka47 i -norbijas- lubią to.
  8. Sekme

Sekme Generał forum

A nie jest czasem tak, że konta premium mają jakąś "premię" w tym temacie i mogą wystawiać drożej?
    Tzn. może oczywiście się mylę i to towar jeszcze z okresu przed wprowadzeniem misji, a teraz trzeba poczekać, aż "podaż+popyt" "zmotywują" mechanizm targu do podwyższenia ceny maksymalnej.

_Olenka47, bacowa70 oraz -norbijas- lubią to.
  9. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

To tak nie działa, bo mam premium, a nie mam przywileju wystawiania drożej niż inni.

A na dolegliwość z targiem spróbujcie ciasteczka flashowe wyczyścić, chodź faktycznie mogą to być stare oferty.

10. Sekme

Sekme Generał forum

Aha, czyli premium nie ma cen premium :)
    Dzięki za info. Nigdy nie kupowałam premium, więc nie mam pewności, co jest w pakiecie.
    W takim razie pewnie rzeczywiście "starocie" wiszą i pozostaje czekać :)

_Olenka47 lubi to.
  11. biber3001

biber3001 Młodszy ekspert

Witam i co dalej kombinują jak utrudnić albo sp będzie w ilościach 5 szt hahahah nie zdziwił bym się.

_Olenka47 lubi to.
  12. Agata00755

Jeżeli chodzi o targ, to tylko możesz więcej ofert wystawiać (normalnie 10, z premium 20).

_Olenka47 i -norbijas- lubią to.
  13. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim:)
    te ceny maks nie osiagalne obecnie dla nas to pozostalosci po boomie na wasy po ogloszeniu misji z nimi;) i dlatego teraz nie mozna wystawiac po takiej cenie

14. juras

juras Weteran forum

Zapewne jest tak, jak parę osób napisało, że wyższa cena wąsów dotyczy staroci. Tymczasem nie ma się co na wyrost martwić, bo przynajmniej na "moim" targu, cena wąsów i tak jest poniżej 11 tyś., przy możliwym max ponad 13,5 tyś.:)

-norbijas- i Sekme lubią to.
  15. edyta368

edyta368 Aktywny autor

a gdzie stare kukuki ?:( w ogłoszeniu o stałych misjach pisze wyrażnie ze dzisiaj o godz 14 wraz dwoma nowymi misjami pojawią się poprzednie edycje kukułek ,czy moze ktoś mi to wyjaśnić ?

16. Agata00755

Kilka postów wyżej jest odpowiedź

17. litkajestem

litkajestem Moguł forum

podaje zyletke..
    a co do starych dobrych misji to znam powiedzenie" czekaj tatka latka";)

juras lubi to.
  18. rajskafarma

rajskafarma Mistrz forum

czy dziś tez nie miały być dostępne poprzednie misje z kukułkami?

19. juras

juras Weteran forum

Litka, Ty to serca nie masz..:p

litkajestem lubi to.
  20. litkajestem

litkajestem Moguł forum

ni, na widok tych ilosci TPD zamarlo xD

juras lubi to.