Nowe runy & zlecenia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ania1713, 29 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Cześć :)
    jak powinny działać te nowe runy?
    Bo mam wrażenie, że nie działają :oops:

Mam odkryte

a Świnianka w dalszym ciągu chce 350 szt. roślin

Chyba, że ja źle zrozumiałam znaczenie runy, bo szczerze mówiąc sama już nie wiem

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A kiedy zostały odkryte te runy? Czy zlecenia już były wykonywane po odkryciu i są nowe,czy to pierwsze od odkrycia run?

3. ania1713

Wczoraj okryłam runy. Dziś są nowe zlecenia, ale ich nie robiłam.

4. SMOD_Atena

W takim razie wygląda na to, że przykładowa runa nie działa albo ja też źle zrozumiałam zasady. Dopytam jak to powinno wyglądać czy też może jest jakiś problem z działaniem nowych run. Bardzo proszę o cierpliwość.

ania1713 lubi to.
  5. ania1713

Tzn. nie działają mi wszystkie te nowe runy zmniejszające ilość, ale ta od Świnianki jest że tak powiem kluczowa przy kolejnym sezonie

6. SMOD_Atena

Już wysłałam zapytanie i czekam na odpowiedź bo szczerze mówiąc nie odblokowałam jeszcze tych run (jakoś nie widzę sensu na ten moment) i u siebie sprawdzić nie mogę. Jak tylko się czegoś dowiem to dam znać.

ania1713 lubi to.
  7. SMOD_Atena

W międzyczasie odblokowałam w ramach testu tę runę Ślicznej Świnianki i póki co to nic się nie zmieniło, ale sprawdzone też było na innym koncie i tam jest wszystko w porządku czyli runa działa. Jeśli w nowych zleceniach - po północy ilość roślin nie będzie mniejsza o te 50 to będzie znaczyło, że jest jakiś problem a do tego czasu być może uzyskam też jakieś informacje.

ania1713 lubi to.
  8. ania1713

Też myślałam, że może zlecenia muszą się zresetować, dlatego pisałam dopiero dziś.
    No zobaczymy co odpowiedzą

9. SMOD_Atena

U mnie to te zlecenia na 100% muszą się zresetować, czyli runa powinna zadziałać dopiero jak będą nowe - po północy, ale skoro Ty odblokowałaś runy wczoraj i dzisiaj masz już kolejne zlecenia to powinny one być już objęte działaniem runy. W każdym bądź razie według mnie tak to powinno wyglądać, ale czekamy na pewne informacje.

10. SMOD_Atena

Aniu napisz proszę w międzyczasie do PT aby można sprawdzić co tam u Ciebie na koncie się zadziało.

11. ania1713

Wysłane

BA_Rock lubi to.
  12. SMOD_Atena

Super, dziękujemy. Miejmy nadzieję, że uda się rozwiązać zagadkę :)

13. ania1713

A! Tylko teraz głowy nie dam czy to nie było aby po północy :oops:
    Wydaje mi się, że nie

14. SMOD_Atena

Myślę, że w PT jest możliwość dokładnego sprawdzenia kiedy zostały odblokowane runy i dzięki temu wszystko się wyjaśni.

15. ania1713

A jednak po północy :p
    można zamknąć, najwyżej jutro napiszę gdyby coś nie grało

SMOD_Atena lubi to.
  16. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

W takim razie wątek zamykam, a jeśli coś jutro nie zagra, będziemy szukać;)
    Miłego dnia:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.