Opinie Nowe projekty miejskie

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 3 grudnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. konan_dcw

konan_dcw Forumowy żółtodziób

Nie lubię marnować narzędzi i zasobów na tworzenie niepotrzebnych ulepszeń.

tereska1108 i hapsak89 lubią to.
  2. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

Dobry dzień, to jest nie w porządku bo wymieniam za florki dolinę szarotek i dostaję dolinę szarotek. Ja nie uprawiam Alp. To jest nieeleganckie ze strony BP. Brzydko, brzydko to jest bardzo brzydko a miało być poprawione.>:(:cry::cry::wuerg::wuerg::mad:

aleksandra i ajlowdisgejm lubią to.
  3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Czy masz odblokowaną Dolinę Szarotek?

4. piotrs

piotrs Książę forum

ja mam 'użyj okr. ilość produktów' a mam sloty zajęte-to muszę najpierw wywalić, a potem zająć ponownie ? Beznadzieja

tereska1108 lubi to.
  5. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Niekoniecznie, masz wsadzone coś co możesz dołożyć? Ja np mam domyślnie już niemal odpalony chutney marchewkowo-jabłkowy, bez tego nie zbieram pól. mając go odpalonego, wchodzę przez boczny pasek po lewej i bezpośrednio ze stodoły odpalam kolejnych kilka, projekty zaliczone

piotrs i bona53 lubią to.