Opinie Nowe projekty miejskie

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 3 grudnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Gulia85

Gulia85 Stały bywalec

Dziękuję za podpowiedzi,tak spróbuję :p

Yabolek lubi to.
  2. kasandra2013

kasandra2013 Czeladnik forum

zbierz 47 mate w dżungli co to jest mate
    juz wiem to ostrokrzew

Ostatnie edytowanie: 18 maja 2026
  3. AngelGina

AngelGina Generał forum

Dzień dobry.
    Dzisiaj mam zadanie, żeby zebrać 28 czereśni w DS, z racji tego, że nie miałam wystawionego drzewa czereśniowego, posadziłam je i zebrałam owoce z pomocą "natychmiastowe drzewo", nie zaliczyło mi owoców do zadania.
    Czy muszę je zebrać tylko po normalnym wzroście? Moim zdaniem powinno zaliczać również po przyspieszeniu, tak jak na farmie zalicza zbiory z użyciem sn, zośki, czy turbo.
    Nadmienię, że sprawdziłam też, czy przypadkiem nie chodzi o owoce wiśni, te miałam już gotowe do zbioru.

Ostatnie edytowanie: 22 maja 2026
    morelowesady lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Z użyciem nawozu natychmiastowe drzewo owoców nie zaliczy, ale możesz przyspieszyć wzrost drzew i użyć nawozu Kiełkujące drzewo, tak zebrane owoce będą zaliczone do projektu.

AngelGina lubi to.
  5. AngelGina

AngelGina Generał forum

Dziękuję bardzo za odpowiedź.
    Tak zrobiłam, teraz czekam, aż owoce dojrzeją :) tylko dodałam jeszcze "dostatek owoców", mam nadzieję, że przez to nie będzie problemu z zaliczeniem zadania.

morelowesady i SMOD_Atena lubią to.
  6. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

W mistrzowskich mam zadanie zbierz 15 x Niedźwiedź w miejscu Dzika łąka - no zebrałam i nic, zero reakcji. O co chodzi? Co jest nie tak z tym zadaniem? Miał tak ktoś?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie miałam problemu z takim zadaniem. Nadal masz niezaliczone? Jeśli tak to napisz do PT w celu sprawdzenia konta: Pomoc Techniczna - zgłoszenie w języku angielskim lub niemieckim.

hapsak89 i tereska1108 lubią to.
  8. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Puściłam miśki do wzrostu jeszcze raz, ale na super paszy i pozbierałam ręcznie zagroda po zagrodzie, za każdym razem czekając czy zaliczy i ilość będzie widoczna w pasku postępu, z bólem, ale zaliczyło, na szczęście. Szkoda, że mistrzowskie można tylko raz wymieniać, bo jak mi w Szarotkowie czasem wywalą zadanie to mnie z kolei wyrywa z kapci i z kanapy :oops: tylko właśnie potem robi się problem jak coś nie trybi jak powinno

9. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Wyjątkowy talent

Dziś postanowiłem położyć laskę na te projekty po tym jak mam
    -wydaj FL, wymieniłem i co? Wydaj FL...
    -wydaj farmarki [stan 4 sztuki]
    -zbierz 4 produkty z warsztacików [nie wystawiam jak nie ma 9h]
    -zbierz produkty z oazy [bez BB nie zbieram]
    Jedynie czasami zrobię częściowo mistrzowski, bo czasami za zebranie 14 drzew dają skrzynię bonusów

10. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

A to u mnie jak było "Wydaj FL" to robiłam wymianę zadania i mi zaliczało jako wydane FL, najtańsza opcja w sumie

tereska1108 lubi to.
  11. Mobilis_A075

niby tak, ale nawet zamiana warsztatów by nic nie dała, skoro farmerek 4, a oazy nie tykam bez bb. Dziś chcą zakręcenia imprezową, zwykłą, znowu wydania farmarek i użycia 2x SP. Podziękuję za te projekty. Wykonuje jedynie te, co dają 8x SN

hapsak89 lubi to.
  12. Mobilis_A075

Dobrze że nie robię tego. Projekty miały być dopasowane do graczy, do czego co mają odblokowane i co? W mistrzowskim mam zbierz 6x nietoperz albinos z oazy. Hodowli nietoperzy odblokowanych nie mam, póki co się na to nie zapowiada. Chała i tyle.

13. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

No to dopisali nam itemy z +:

Honorat., alexander56 oraz IRENOWO lubią to.
  14. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

też dostałam..

15. alexander56

alexander56 Generał forum

No to gratki . U mnie jeszcze nic nie dostałem a sprawdziłem przelogowując się . Być moze nie wszystkim od razu dopisują.

16. morelowesady

morelowesady Naśladowca mistrzów

I co teraz???
    Brak możliwości zamiany,pełnia zamknięta:oops:
    Chatka Kuki przepada>:(

17. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Napisz jak najszybciej do pomocy technicznej, w takiej sytuacji wg mnie powinni zamienić Ci zadanie.

morelowesady lubi to.
  18. morelowesady

morelowesady Naśladowca mistrzów

Wysłałam.Zobaczymy czy coś to pomoże...

edycja::
    Pomogło:inlove:
    Pędzę do oazy;)

Ostatnie edytowanie: 23 czerwca 2026
  19. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Super, bardzo się cieszę :) Zawsze w takiej sytuacji najlepiej zwrócić się do PT, bo tam mają odpowiednie narzędzia, żeby coś zaradzić :)

Honorat. i morelowesady lubią to.
  20. IZABELA2504

IZABELA2504 Zaawansowany

A czy po napisaniu do PT zamienią mi też zadanie gdzie muszę zebrać coś co jeszcze nie mam odblokowane np. za złote banany? Jakiś czas temu tak miałam, ale poradziłam sobie wykupując pół targu i robiąc zadania w spółdzielni, żeby te banany zdobyć xD Fajnie by było następnym razem tak się nie męczyć...

bona53 lubi to.