Opinie Nowe projekty miejskie

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 3 grudnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Lunari78

Lunari78 Książę forum

ja za nie kupuje poszerzenia do polany i inne na razie

AngelGina lubi to.
  2. AngelGina

AngelGina Generał forum

Wszystkie możliwe obszary mam już wykupione za farmarki, więc zostają mi inne zakupy, jak tak często będą sypać tymi zadaniami z farmarkami, to będę musiała je zamieniać, a to kosztuje florena, nieładnie z ich strony, że nie dali chociaż jednej możliwej, darmowej zamiany dziennie.

tereska1108 lubi to.
  3. fasolka46

fasolka46 Stały bywalec

gdzie jest dzungla?

4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

las tropikalny na wyspach

Lunari78 i fasolka46 lubią to.
  5. fasolka46

fasolka46 Stały bywalec

no to nie zaliczyło , nie wiem co żle robię

6. -Tara60-

-Tara60- Młodszy ekspert

Też jestem ciekawy , wczoraj miałem na pewno zaliczone 4 dni a dziś rano zero (0) , co [ciach] się dzieje ?

Post edytowałam i wykropkowany fragment usunęłam. Pamiętaj, że wykropkowany wulgaryzm jest nadal wulgaryzmem.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 grudnia 2025
  7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Czy wczoraj wykonałeś wszystkie zadania?
    Jeśli tak, to pozostaje Ci kontakt z Pomocą Techniczną.

8. slawsz

slawsz Czeladnik forum

Codziennie wykonuję wszystkie cztery projekty a postępu brak, cały czas cofa się do poziomu zero.

9. -Tara60-

-Tara60- Młodszy ekspert

Tak wszystkie , a kontaktować się nie zamierzam , mam to gdzieś , gra jest porypana . To tak bez wulgaryzmów.

Kafelowy lubi to.
  10. AngelGina

AngelGina Generał forum

Chodzi o te głowy owieczek pod zadaniami? bo jeżeli wykona się wszystkie 4 zadania, to pojawia się pod spodem jedno zaliczenie (owieczka), na drugi dzień znów są 4 zadania, jak się je wykona to pojawi się drugi znaczek owieczki pod spodem i tak 7 razy- trzeba zaliczyć 7 dni po 4 zadania, wtedy dopiero pod pomnikiem pojawi się 1 zaliczony tydzień i pomnik zacznie się budować.

tereska1108 lubi to.
  11. iwona56c

iwona56c Forumowy żółtodziób

C0 oznacza zrób 1 produkt ze stanowiska do produkcji. proszę o pomoc.

Zacznij 1 raz produkcję ze stanowiska do produkcji. Ktoś pomoże co to oznacza.

Twoje posty połączyłam, jak chcesz coś dopisać to użyj opcji Edytuj.
    Proszę zapoznać się z Poradnikiem
    klik
    Poćwiczyć możesz w tym temacieklik

MOD_Ruda

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 grudnia 2025
  12. slawsz

slawsz Czeladnik forum

No właśnie się nie pojawia żadna owca mimo zaliczenia czterech zadań codziennie

AngelGina lubi to.
  13. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Czy tylko olalam te projekty?

rolnik_matik i hapsak89 lubią to.
  14. GabrielDworcowa

GabrielDworcowa Forumowy żółtodziób

Co oznacza "wykorzystaj 3 x supernawozu Zosi w miejscu na plantacji " -
    " wykorzystaj 4 x supernawozu w miejscu na plantacji".

Próbowałam już wszystkiego - także z wylogowaniem się.

Ja jeszcze nie olałam ale jestem blisko.

15. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Super nawóz Zośki to są śmigła, trzeba wykorzystać na Plantacji główna łąka Wyspy, podlać drzewka śmigłami lub podlać rośliny.

16. GabrielDworcowa

GabrielDworcowa Forumowy żółtodziób

Dzięki, byłam wszędzie tam gdzie nie powinnam ;)

MOD_Ruda lubi to.
  17. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Wyjątkowy talent

Dziś było zbierz magazyny pomimo, że na drzewie nie odblokowane...

18. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Od początku byłam sceptycznie nastawiona i moje zastrzeżenia się sprawdziły i skutecznie utwierdzają mnie w decyzji - > olewam. Jak się coś tam zrobi to się zrobi, nie interesuje mnie to. Przede wszystkim dlatego, że jest mega bzdurne rozwiązanie z cofaniem wszystkich postępów jak nie zrobisz choćby jednego zadania. Nie mam najmniejszego zamiaru na siłę pod widzimisię BP robić cos na farmie czy wydawać walutę gry na zbędne dla mnie elementy, bo tak. Nie i tyle. Mogą sobie ten pomnik wsadzić tak skąd go wzięli

19. wioletta.66

wioletta.66 Okazjonalny autor

Mam ten sam problem, wpisywałam w wyszukiwarkę i niestety nic mi nie wyszukało. Może ktoś podpowiedzieć?

znalazłam. iwona56c to jest w alpach, musisz wyprodukować np 1 drzewo.

Ostatnie edytowanie: 18 grudnia 2025
  20. gradient48

gradient48 Młodszy ekspert

Wkurzające to trochę. Myślałem, że można ten feature totalnie olać, ale nie. Bo jak w ramach codziennej rutyny jakieś zadanie wykonam, to wykakuje okno i trzeba potwierdzić... >:(

Nie można zrobić jak przy wypadajkach, że po prostu się wyświetla informacja i zaraz sama znika?