nowe poziomy w grze

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika lusiowe_pole, 1 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

nowe poziomy w grze

Ankieta zamknięta 11 maja 2019.
  1. tak

50,0%
  2. nie

50,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lusiowe_pole

lusiowe_pole Okazjonalny autor

witam,
    do 200 poziomu fajnie "leci" zdobywanie poziomow ale po 200 to juz mozolna, nudna praca..bo trzeba np. w moim przypadku 205 poziom 70 mln..a juz w 212 poziomie 260 mln.katastrofa!
    ktos pewnie zaraz napisze , ze wysoki poziom, wieksze mozliwosci bo i rosliny wysokopunktowe….ale ale moment...powierzchnia farmy sie nie zmienila , a rosliny wysokopunkowe rosna powyzej 20 godzin…
    dlatego moja propozycja : powyzej 200 -tnego poziomu, zeby nie odbierac radosci ze zdobywania poziomow w grze powinno zdobywac od 50 -100 mln. punktow za jeden poziom…
    PS. pamietam jak zaczynalam gre to robilo sie poziomy dlugooooooo ,chociaz gralam aktywnie. i cos zmieniono bo teraz osoby na niskich poziomach moga robic poziom codziennie..wiem bo mam nowych "mlodych"sasiadow.

2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Myślę, że twój pomysł jest niemożliwy do wprowadzenia.
    Wystarczy popatrzeć, ile PD mają gracze z pierwszej 10-tki, jakie itemy mnożnikowe, jaja, pnącza z bonusami i wyprzedaże są do dyspozycji. Powrót do mniejszych wymagań punktowych byłby niekorzystny dla rozwoju gry, ale i też mega niesprawiedliwy a przede wszystkim nudny dla tych, którzy zainwestowali w różne dyngsy, żeby wbijać duże ilości PD.
    Jeśli między przedziałami powyżej 200 poziomu byłoby 100 mln do przejścia, to ja pykałabym poziom dziennie, a ci z pierwszej dziesiątki po kilka. I gdzie radość ja się pytam?

ania1713 i morellaa lubią to.
  3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

lusiowe_pole - Mamy już zgłoszony bardzo podobny pomysł: Zmiana poziomów na farmie.
    Zapraszam do rozmów i rozwinięcia istniejącego już pomysłu o kolejne poziomy.
    Tutaj wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.