Nowe pole.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewcia51, 7 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewcia51

ewcia51 Forumowy żółtodziób

Uważam że najwyższy czas aby dołożono nową stronę, przybyła cała masa zagród i gdzie je osadzać, przecież rośliny też trzeba siać chociażby na paszę. Jeżeli tego pola nie będzie cała gra straci sens bo już w skrzynce mam multum zagród a na dostępnych polach staram się aby były pojedyncze a i tak się nie mieszczę. Co Wy na to?

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie ten dział.Pomysł powtórzony po raz setny.
    Mnie się nie podoba,byłam,jestem i będę przeciwna nowym polom,bo farma to też gra strategiczna i trzeba myśleć co,gdzie i kiedy będzie potrzebne.To,że ma się pełno rzeczy w pasku,nie oznacza,że trzeba je wszystkie używać.

ninja006 lubi to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

zgadzam sie w 100% ;)

4. Swój pomysł możesz zaproponować w tym dziale

https://board-pl.farmerama.com/index.php?forums/zbiór-aktualizacji-i-pomysłów.356/

A tutaj nie jest wątek dyskusyjny więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.