nowe pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _Olenka47, 21 października 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

Ciekawi mnie kto wymyśla między innymi takie godziny działania pnącza :

Co 28 godzin będzie dawał 4.000 PD x poziom oraz 65% więcej PD/TPD z przedmiotów ozdobnych przez 3 godziny.

z tego co wiem doba trwa 24h , zbiera się "itemy " logując się do gry co 24h /można też co 12 h / to GDZIE te 28 h co za 249fl Proponujcie ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

To żadna tajemnica, wszystko co pojawia się w grze wymyśla Ekipa BP, korzystając co jakiś czas z propozycji i pomysłów Graczy. Wiadomo też, że wszystkim się nie dogodzi, jednemu pasuje np. bonus 10% co 12h, drugiemu 20% co 24h a jeszcze innemu np. taki jak ten czyli 65% co 28h.
    Ja używam kombajnu i nie ma dla mnie znaczenia ile rzędów co ile godzin zbieram ale myślę, że dla Gracza, który zbiera ręcznie wygodniej i korzystniej będzie zebrać raz na dobę z haczykiem i mieć 65 % bonusu niż 2 razy i mieć 20%.

Zostaw proszę swoją opinię w wątku dyskusyjnym: Mini Eventy - Temat do rozmów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

chyba nikt nie chce znać mojej opinii na ten temat:p dziękuję

-Marysia111- lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i wobec tego temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.