nowe nazwy poziomów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika skaliwa, 14 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Witam, rano przy zbiorach zauważyłam nowe nazwy poziomów na farmie i Bahamie, Dotychczas miałam na farmie nazwę "Pan na włościach" i na wyspie "Szaman woo doo " Natomiast teraz na farmie mam " Winiarz " a na wyspie " Smocze ziółko ". Rozumiem, że wiąże się to z aktualizacją na Bahamie i dodaniem nowych poziomów.... czy to samo będzie za jakiś czas na farmie? i czy to tylko u mnie, czy inni gracze też tak mają? Jakoś nie widziałam aby ktoś o tym pisał, w ogłoszeniu też nic na ten temat nie widziałam.....
    Dopiszę jeszcze, że w tabeli poziomów też nie ma nowych nazw.

Marrylan i zagma lubią to.
  2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

U mnie tez nazwa poziomu farmowego inna niz w tabeli w FAQ.
    Slyszalam, ze maja byc dodane poziomy, pewnie niedlugo nas tym ''zaskocza''.

Marrylan i skaliwa lubią to.
  3. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Czekam na odpowiedź MOD-a, a o nowych poziomach na farmie nawet nie myślę, nie ma czym sie przejmować, tylko grać i pogodzić sie z tym, ze nigdy nie dojdzie sie do mety :cry:

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wyślę zapytanie odnośnie tych nazw, proszę o cierpliwość.

Edycja: Tak, nazwy zostały zmienione, w tabelach będą uzupełnione i zamieszczona zostanie informacja najszybciej jak to będzie możliwe.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

Ostatnie edytowanie: 14 września 2017
  5. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Dziękuję bardzo, to czekamy na komunikat i nowe tabelki z nazwami poziomów. Dalszych pytań brak.
    Można powiesić kłódeczkę :)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, prace już trwają.

A skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.