Nowe misje

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 14 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Od kiedy będą dostępne nowe misje dotyczące przepisów związanych z aktualizacją na Bahamie? Czy nie powinny być już dostępne?

2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

sa juz dostepne w społdzielni,ja wlasnie czesciowo zrobiłam i 1 przepis juz mam(kłopoty z bąbelkami),druga to cud medycyny

3. carlain21

Ja mam tylko cud medycyny, szybcy i wściekli oraz tą z wachlarzami. Nie mam kolorowych pawi oraz tych dotyczących samych przepisów. Możesz podać mi jakie Ty masz nazwy najnowszych misji?. Z przepisami.

4. -mala159-

z kolorowymi pawiami jest problem,poczytaj w pytaniach,ale kłopoty z bąbelkami powinnas miec-tam jest przepis i drugi przepis masz w cud medycyny

5. carlain21

Nie mam misji Kłopoty z bąbelkami oraz misji Poszukiwania asystenta czy jakaś taka nazwa. W cud medycyny jest tylko jaśminowa herbata z bąbelkami,ale nie wiem czy to przepis. Pisało w poradniku,że pojawi się 4 nowe misje. Dostałam tylko dwie Szybcy i wściekli oraz Cud medycyny.

A może to zależy od poziomu w rzemiośle. Nie mam jeszcze odpowiedniego poziomu dla tych przepisów powinien być 4 lub 5. Nie pamiętam. Chociaż misję mogłabym sobie wykonać i przepis by czekał aż uzyskam odpowiedni poziom. Nie wiem.

6. -mala159-

przepis na jasminowa herbatke jest na 4 poziomie w SPA,ja mam odkryty i u mnie jest misja do wykonania w spoldzielni,dlatego pisalam,ze mam ta misje widoczna

7. carlain21

W misji cud medycyny, jest jaśminowa herbata z bąbelkami, myślałam,że to gotowy produkt. Inaczej byłoby tam napisane,że jest to przepis. A wydaje mi się,że 2 misje powinny być oddzielnie dotyczące samych przepisów. W aktualizacji mamy napisane,że pojawią się 4 nowe misje. Sama już nie wiem. Może Mod, jak się pojawi to pomoże.

8. -tunga-

-tunga- Aktywny autor

Przepis na kadzidło ze srebrnym płomieniem jest w misji "W poszukiwaniu asystenta"

-mala159- lubi to.
  9. -mala159-

tez jest od 4 poziomu ,dlatego moze nie masz obu misji do zrobienia,pokaza sie jak uzyskasz te poziomy.

10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

11. carlain21

Dalej nie.
    Kłopoty z bąbelkami oraz w Poszukiwaniu asystenta, nie mam tych misji w spółdzielni. Jak pisałam nie mam odpowiednich poziomów dla tych przepisów w SPA i Alchemiku, czy jak będą mieć odpowiedni poziom te misję będą dla mnie widoczne. ?Czasem tak bywało w innych zadaniach,eventach,że przepis się zdobywało i był dopiero widoczny jak odpowiedni poziom się zdobyło w rzemiośle.

Więc to pytania autorki, nie autora;).

W misji cud medycyny mamy gotowy produkt czy przepis, bo już sama się pogubiłam.
    Zanim zadałam pytanie w poradnik dotyczący aktualizacji Bahamaramy zajrzałam. W moich postach pisałam jakie mam misje itd. Wydaje mi się,może mylnie,że TL-ka nie czytała moich postów, rozmowy z graczami.

12. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

carlain21, a ja twierdzę, że są :) #153 oraz spis #4 w Spółdzielni
    Zgodnie z życzeniem autora wątek zamykam, życzę udanej lektury poradników :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.