Nowe konto

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika toudi2223, 13 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. toudi2223

toudi2223 Forumowy żółtodziób

Chciałem założyć żonie konto na Farmeramie ale nie wiem jak,może ktoś mi podpowiedzieć jak to zrobić??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Ty nie możesz założyć konta swojej żonie, musi to zrobić sama i zachować dane dostępowe w tajemnicy. Możesz polecić żonie link do strony głównej gry : http://www.farmerama.pl/ . Proces rejestracji jest bardzo prosty, należy wybrać sobie nazwę użytkownika, hasło i adres e-mail, podać dane w okienku rejestracyjnym, zapoznać się i zaakceptować Ogólne Warunki Handlowe i zarejestrować konto.

Polecam również zapoznać się z Regulaminem gry Farmerama : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. toudi2223

toudi2223 Forumowy żółtodziób

Ok dziękuje,konto już utworzone :)

4. Laevia

Laevia Młodszy ekspert

A jak to się ma do wspólnoty majątkowej? Co jego, to i jej. Co jej, to i jego. :D A co jeśli na przysiędze małżeńskiej obiecali sobie nie mieć przed sobą tajemnic?

A tak poważnie, to system nie wykrywa multikont? np. przez logowanie się z jednego IP? Albo w jaki sposób jest to sprawdzane, czy ktoś zakłada sobie multikonta, czy ma 12-osobową rodzinę i każdy korzysta z jednego komputera?

W sumie kiedyś widziałam fajne rozwiązanie, że w grze była opcja, gdzie można było wpisać nazwę multikonta i podać przyczynę (np. mama/brat/żona).

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Laevia w naszej grze jeden Gracz może posiadać kilka kont, mogą też grać całe rodziny na jednym komputerze, ale musi być przestrzegany wyżej podany Regulamin gry , którego źródłem są OWH :>>>klik<<<.

A skoro Autor tematu nie ma już pytań to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.