nowe drzewko

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nianiek50, 18 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nianiek50

nianiek50 Okazjonalny autor

kto mi podpowie co to jest drzewo KAROB i do czego sie przyda xDxDxDxDxDxDxDxD

2. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Karob to drzewko na Bahamie daje owoc karobu.

3. nianiek50

nianiek50 Okazjonalny autor

i co dalej xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

4. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

i zbieraj,moze kiedys przyda sie do czegos na chwile obecna nie przydatne.Mozna sprzedawac na targu.

5. cymelia

cymelia Forumowy żółtodziób

Też mi wpadło i nie ma instrukcji do czego je zastosować :sleepy:

6. strasznynick

strasznynick Czeladnik forum

jak do większości z nowych rzeczy :(

7. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

a te drzewko to każdemu może się "przytrafić" czy trzeba mieć odblokowane?

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.
    blazers Twój post musiałam niestety usunąć,wiesz że takie ploteczki to tylko i wyłącznie z Zgaduli.Pozdrawiam.

Tak jak napisali Gracze,to nowe drzewko specjalne na wyspie,dostępne jedynie z tajemniczych sadzonek.Obecnie jego owoce nie mają zastosowania,ale jak zostało wprowadzone do gry,to myślę,że producent jakieś plany wobec karobu ma.

Anuszki nic nie trzeba odblokowywać,trzeba tylko kupić tajemnicze sadzonki kiedy będzie mini event,możesz też trafić z sadzonek,które są dzisiejszym prezentem z kalendarza adwentowego.

nianiek50 czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedź została udzielona,Autor więcej pytań nie zadał,więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.