Nowe drzewka z ts z nagród

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika foczunia84, 20 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Czy jest szansa na te trzy nowe drzewka na wyspie z ts,które są nagrodami w evencie?Bo nie wiem czy odkrywać je w świątyni,czy trzymać zb na ewentualną rafę.

2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Teoretycznie tak , praktycznie nie wiadomo , to w końcu BP xD.
    Po odkryciu tych 3 drzew miałem 21 TS-ów na Baha (15 piasek + 6 event) i nawet 1 XL-ki nie dostałem z nowych.
    Sam jestem ciekawy czy ktoś trafił.

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

foczunia84, jak podaje poradnik ..::klik::..
    "Ważna informacja: zwykłe drzewa z Wyspy oraz ich ulepszenia (np. papaja, palma kokosowa) możecie trafić tylko wtedy, gdy odblokowaliście odpowiednie posągi w Świątyni Małp. W przypadku graczy, którzy nie odkryli żadnego posągu drzew mogą pojawić się jedynie drzewka specjalne oraz ulepszenia bananowca (nie można jednak sprzedać jego owoców, a po usunięciu nie można go ponownie postawić jeśli nie odblokuje się posągu)."
    Drzewa o które pytasz są drzewami z Wyspy, zatem z TS możemy je otrzymać dopiero po odkryciu odpowiedniego posągu w Świątyni Małp. :)
    Pamiętaj jednak że z TSów dostajemy losowe drzewka :)

Czy masz tutaj jeszcze jakieś pytania? :)

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ok,rozumiem.Dziękuję.

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro wszystko jest już jasne, kolejnych pytań nie ma, pozwolę sobie zamknąć temat :)

blazers, dziękuję za pomoc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.