Opinie Nowa strefa gry: "Kryształowe Wodospady"

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Jul 21, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

To przecież każdy wie.....

2. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Odpowiem Tobie jak człowiek, który zna rolnictwo od podszewki - tak postępowało się kilkadziesiąt lat temu, jeżeli ktoś posiadał niewielki obszar ziemi i potrzebował produktów tylko dla siebie. W tej chwili takie gospodarstwo jest nieekonomiczne. Podobnie jest naszej wirtualnej farmie. Sianie i hodowanie wszystkiego po trochu, to tylko więcej zajęcia, pilnowania itp. Trzeba się na coś zdecydować, przemyśleć skąd czerpać dochody i resztę kupić.

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

O jajach zapomniałaś , coby profity dodatkowe dawały . :p

Anetta41, agni33 and ***kacper*** like this.
  4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Tak to ma finalnie wyglądać?Zrobiłam misje w spółdzielni,za zb i farmarki.

Nutka, SperanzaE and gosiagosia60 like this.
  5. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Pewnie tak ma wyglądać :) Ja zrobiłem za ZB i za farmarki, na misje jakoś nie mam natchnienia, za dużo tych roślin...:sleepy:

agni33 likes this.
  6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja na razie tylko za ZB odblokowałam-bo co,tyle zielska i innych czarów dać do misji za następne 4 duże pola?o_Oo_Oo_O

Nutka, agni33, ross2 and 1 other person like this.
  7. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Cytując poradnik:
    "W pierwszym etapie otrzymamy po jednej możliwości z każdego sposobu.
    Druga część aktualizacji pojawi się za kilka tygodni."

8. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Odblokowałam 3 części i nie powiem spłukałam się trochę ;)

Anetta41, Nutka and SperanzaE like this.
  9. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

odblokowałam 2 części,za banany i w spółdzielni,drogo mnie to kosztowało:oops:teraz trzeba nadrabiać straty w stodole.....a tak na marginesie....w spółdzielni oszaleli chyba;)...mam pokończone wszystkie misjexDxDxD(znając bp.....błędy, są i pewnie będą przez jakiś czas:):):))

agni33 and patrycja9922 like this.
  10. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Mam tak samo -tyle.... za tak mało -liczyłam na całość :oops::oops::oops:

11. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

nie mogę postawić na Kryształowych Wodospadach draceny, może ktoś sprawdzić, czy tak jest/dziękuję :)

12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Zgadza się.W ogóle nie mam jej w pasku,gdy wchodzę na nową cześć.W starej jest.

13. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Łoo matko i córko ten wodospad nie jest wart zachodu.

Wykorzystałam opcje z farmarkami, z ZB. Została misja, ale to totalnie wyczyści stodołę. Przesadzili z tymi ilościami.

Praktycznie pozbyłam się wszystkich dłuższych roślin, przy owocach z drzew tak nie zabolało. Jestem na zadaniu ze zwierzakami, ale jak sprawdziłam ile pobierze to chyba podziękuje. Szkoda towaru.

14. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

dzięki za info :)

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Tez tak stwierdziłam.Czekam,co z tym fantem dalej będzie....

Anetta41, Widełki3 and ross2 like this.
  16. ross2

ross2 Komandor forum

Odblokowane wszystko mozliwe i juz rosna drzewa i tukany :)teraz czas podgonic rosliny zeby starczylo do odblokowania reszty :)

Nutka likes this.
  17. Karen139

Karen139 Baron forum

Pola odkryte..................no cóż mam wrażenie, że dalej będzie już tylko drożej.

agni33 and donatka69 like this.
  18. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Zawsze jest szansa, że pomiędzy wyspami wstawią rafę i będzie obiecana rafa :p

Patrzę, przyglądam się, zastanawiam i czekam czy tykać czy nie, jakoś tak mam obawy chociaż drzewa już czekają na przesadzenie.

Napiszę jeszcze raz marzenie ściętej głowy, miło by było gdyby kombajn i dodatki do niego na tej wyspie były darmowe bo pomimo, że wyspa przyda się na więcej dobroci które zalegają w pasku czy na postawienie zagród itp. to niezadowolenie jest większe niż radość z tej wyspy.
    Nawet gdyby tak zrobili to moim zdaniem nie wiele by stracili biorąc pod uwagę to, że zwiększyli by ilość wypadajek jak i badyla ewentowego do siania to zakupy na dopalacze były by znacznie częstsze. Tak myślę.

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Drzewek i roślin po trochę z każdej i strat tak nie widać.
    Zwierzaki - 80 pingwinów, 200 rekinów, reszta koale - szybko odrobię.
    Produkty - całość pióra, też bez żalu - 3 drzewka wystawione cały czas.
    Polana z pewnych względów postoi pusta do jutra rana, potem drzewka.
    Najważniejsze, że jaja się pomału wykluwają.

20. etanus

etanus Forum Pro

Emocje jak na rybachxD:cry:xD nowe poletko jest i co mam z nim zrobić? Etanusik normalnie na nim poleży:cry:xD:cry:

Thread Status:
Not open for further replies.