Opinie Nowa strefa gry: "Kryształowe Wodospady"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

10 mln w niecałe 10 min.Niezły zarobek :) Na wyspie nie zarabia się często,ale jak już zdarza się okazja,to sg wpadają jak szalone :D

2. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Witam.
    Odblokowałam 2 strefy i na zwierzętach się zacięłam, chociaż brakuje mi tylko 100 tys. SG tych kochanych mordeczek.
    Ale produktów to mam dopiero połowę i to tylko papuzich piórach. Dobrze, że miałam dużo cennych drzew i prawie 40 tys. melonów. Teraz w stodole jakby luźniej się zrobiło;)

Nutka lubi to.
  3. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

Szał na targu !!! z rozpędu chciałem kupić własne oferty :D
    powinny być gwiazdki zamiast farmarek !

4. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

Witam.

No i doczekaliśmy się kolejnej nowej wyspy WOW 8) nie będę bazgrała ponieważ sporo osób napisało już to co chciałam m.in. Blazers - podpisuję się grubym markerem 8) jednym słowem - bokiem nam to wyjdzie.... i w końcu przyjdzie czas na spakowanie walizek....
    A tymczasem odblokowałam przepiękne miejsce 8) - pozbyłam się kilku "zbędnych" ZB,"zbędnych" Farmiaków i "zalegających" w pace roślin,owoców i zwierza - bosssko! Efekt WOW :pxD

Pozdrawiam.

bazyl2211 lubi to.
  5. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Z lekkim grymasem na twarzy odkryłem część trzecią, przekalkulowałem i jednak okazało się, że starczy wszystkiego.
    Najbardziej odczułem zwierzaki a tak po za nimi to trochę mniej produkty, ale przynajmniej teraz las jest cały wolny, drzewka przeniesione na wodospady także miejsca jest więcej, szybko odrobię to co wydałem no i w sumie póki co jestem zadowolony, ciekawe tylko do kiedy.
    Spodziewam się, że w drugiej części wyspy do odblokowania będzie potrzeba dwa razy tyle co teraz.

6. aisunel

aisunel Generał forum

400,a moze 1000;)

7. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Solidny zarobek w trakcie takich atrakcji /sic!/ to akurat najprzyjemniejszy moment , oczywiście poza wystawieniem słonia czy innego basenu pod wodospad żeby odrobić braki w stodole i zrobić zapas na kolejną rozbudowęxD.
    Jako stary pryk i kombatant tej gry ośmielę się zauważyć , że warto coś tam zostawić na stanie aby za kilka tygodni /kolejna aktualizacja/ nie być lekko w plecy na handelku wyspowym dobrem ;).
    SG chodźcie do blazersa:inlove:.

8. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Trzy części odkryte. Najbardziej odczułam misję a szczególnie jej część ze zwierzętami.
    Zagrody wystawione, trzeba straty nadrabiać :)

Nutka lubi to.
  9. tigre

tigre Fanatyk forum

Że ja nie nakupiłam wczoraj tych zwierzaków i takich tam.... 20 mln w 15 min i już nie ma co upchnąć na targu.... ale pustki w stodole teraz :) odblokowałam za bananki - bo były i nie szkoda, zwierza i te inne kupię i upcham jutro jak się ceny uspokoją :) .... na razie w nosie mam te tereny :D

10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Zarobiłam 20 mln i się opamiętałam,nie wiadomo co będzie dalej wymagane.

-myszofiko-, tigre oraz gosiagosia60 lubią to.
  11. aisunel

aisunel Generał forum

.Kolejne bardzo madre posuniecie finansowe dla firmy,oj ktos TAM sie pojawil z rzutkim umyslem.Nie bede powielal,ale potwierdzam atak na pomocnikow,zaraz pojawi sie mozliwosc zakupu dukatow lub bardzo drogie misje,aby je zdobyc.Doradzam,aby nie otwierac calych wodospadow,jak macie kupowac,meliska wyprodukowac i zaplacic,zalecam spokoj.Bylem,jestem i bede przeciwnikiem powiekszania farmy,ale z drugiej strony pojawilo sie jakies powietrze w grze,bo ewenty:p.Po TOP-ie mopsikowym i sprawdzeniu,kto ile inwestuje/po to byl podzial na grupy/,obrali nastepna strategie,z dalszymi rozwinieciami,napewno to dodatkowe pole ukierunkuje wiele nastepnych ewentow na tropiki,no i nastepne 3 kolorowe zwierzaki,bede cieplolubne i to co 2 m-cexD.Zamykajac moje przemyslenia,nie ma obowiazku kupowania czegokolwiek i pracy na polacho_O

Ostatnie edytowanie: 25 lipca 2017
    duringd, hlnrys oraz tigre lubią to.
  12. tigre

tigre Fanatyk forum

Ja niestety wrzuciłam trochę w wodospadową misję i....tu się opamiętałam :) zwierz i produkty juz na targ poszły :) za jakis czas się odblokuja
    Na razie moim zdaniem za wiele się tam nie zadzieje bo byłoby "dla wybranych":
    - niższe poziomy nie dadzą rady tego odblokować
    - pomysł może i jakiś jest na te wodospady ale na razie mają nas z głowy na jakiś czas - nacieszcie się że nowe ;)
    Ale targ bahamowy w końcu ruszył i to nieźle ....na kilka dni :D
    tygrysy też poszły - razem 30 mln zarobione mrrrrrr :) i na spekulacji cy...znaczy bikini ładnie poszło- kupić wszystko (ze 100 szt) i opchnąć od razu o 5 tysi drożej :) lubię mój targ

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja 30 xD I resztę zostawiam na zaś ;)

toDzasta, Nutka oraz tigre lubią to.
  14. [mag10]

[mag10] Forumowy żółtodziób

Jaką wartość mają poszczególne zwierzęta? A produkty?
    Co warto kupić?

15. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

16. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Rynek na Bahamie wreszcie się ruszył, kasa idzie jak ta lala,już ponad 80mln utargowałam.
    Ale jestem za leniwa chyba bo zmęczyło mnie to latanie po targu i na razie przysiadłam ufff.
    Mogłabym dalej sprzedawać bo stodoła jeszcze pełna,ale ceny troszku lecą w dół i może jutro cosik zdecyduję hmm
    Acha farmarki potraciłam wcześniej na głupoty więc nie mam za co odblokować reszty,czekam na event gdzie je zdobędę ;)

foczunia84 i kaska860 lubią to.
  17. aisunel

aisunel Generał forum

koala

18. gosia2570

gosia2570 Czeladnik forum

W stodole zrobiło się puściutko.Na pozostale pola nie ma m ani ZB ani farmarek.Trzeba uzbroic się w cierpliwosc.

19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

I tukany do produkcji totemów.

20. aisunell

aisunell Młodszy ekspert

Ta,tylko jak to sie ztotemii,to uruchomia nastepna strefexD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.