Opinie Nowa strefa gry: "Kryształowe Wodospady"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Więcej pól,więc może więcej osób skusi się na kombajn.Więcej pol to też więcej zużytego super nawozu ( oczywiście tylko w szczególnych okolicznościach).Że więcej wypadajek i eventówek,to jasne i chyba każdy wie,że wymagania wzrosną.A po co nam te setki tysięcy zapasów w stodole,skoro po pierwsze ceny i tak spadną a po drugie,każdy będzie je miał,więc nic nie będą warte.Tak jak pisałam w pierwszym poście - nie,nie,nie.Fatalne posunięcie.

Prosiłabym entuzjastów tego pomysłu o sprecyzowanie co w nim jest takiego super.Serio.Bardzo jestem ciekawa.A w zachwalających postach,poza tym,że jest napisane,że to fajna wiadomość,nie ma żadnego uzasadnienia.

2. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Na baśce ciasno. Jeśli nie chcesz nie otwieraj.:p Zresztą piszesz nie raz że Cię gra nie bawi... ;)
    Podpisuję się pod tym w 100% Chodzi o to że to gra i ma być rozrywką a jak kogoś męczy, denerwuje, przeszkadza, itp to niech znajdzie sobie inną, lepszą, albo w ogóle zrobi coś fajnego w życiu realnym i od razu będzie lepiejxD

3. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

A czym niby według Ciebie będzie się to nowe różnić od dotychczasowego? Wg. mnie niczym - postawię to samo co na wyspie czy w lesie i to wszystko. Chwilka zabawy przy odkrywaniu i powrót to tego co jest do tej pory. Dlatego uważam takie rozwiązanie za zbędne, a wręćz zbyteczne. Ale zbyt długo już gram by liczyć na pomysły, które mogłyby poprawić atrakcyjność gry.

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ciasno?Mam tysiące owoców,jeszcze więcej roślin i setki zwierząt.Obecnie mam wystawione krokodyle i aksolotki oraz dwa drzewa z nowości.Są menażerie ( ja osobiście nie używam).Więc po co kolejne pole?Nie trzeba hodować wszystkiego,nie o to chodzi w tej grze.Ilość klikań mnie nie dotyczy,mam kombajn na stałe od lat,dla mnie się nic pod tym względem nie zmieni.Ale nowe pole,to nie żaden ukłon w stronę graczy,tylko "zachęta" do kupna kombajnu.

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Wiesz wszystko prawda co piszesz , można farmę zamknąć i o niej zapomnieć .
    Tylko jak się trochę w nią zainwestowało realnej gotówki to żal i kasy i pracy , którą się w nią wsadziło .
    Oczekiwałabym czegoś nowego i atrakcyjnego , a nie odgrzewany kotlet nikomu tak naprawdę nie potrzebny . :oops:

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Popieram.Jak już muszą koniecznie coś powiększać,to niech dadzą miejsce na itemki.Albo niech to będzie zupełna nowość.Niezależna od wyspy i farmy.A nie kolejne powiększenie obszarów uprawnych,które są zupełnie niepotrzebne.

7. xBabciaEwa

Tak naprawdę to jest już nudne , bo ileż można klikać tak bez końca - myślę , że pomysły się skończyły i żadnych atrakcji już w tej grze nie będzie , chociaż ocean wielki , to mogą nam jeszcze dołożyć parę wysepek . :)

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Wolałabym żeby wysepki już nie powstawały,za to z chęcią zejdę pod wodę ;) Jakieś durnotki typu koniki morskie,meduzy,delfinki i już będzie ciekawiej.

9. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Strach otwierać:pxD Bo bananów nikt nie odda:p
    ja też. No może trochę mniej8)
    Doskonale wiem o co chodzi w tej grze. Hoduję tylko to co potrzeba mi w danym momencie:) I mam kombajn tak jak Ty:music:To czym się przejmować? No może tym że będą wymagania. :eek: to spory minus jest
    Pisałam to w odpowiedzi na konkretny post. Też by mi było żal - nie tylko zaangażowania:sleepy: Fajnie by było jakby to pole było pod zagrody albo pod drzewa tylko... marzenie chyba:sleepy:

JohnLock lubi to.
  10. xBabciaEwa

Pomarzyć dobra rzecz , szkoda , że tego nie będzie , bo o rafie możemy zapomnieć .

Tak wiem , jakoś tak impulsywnie odpisałam . Jak gra dalej będzie się rozwijać w tym kierunku co teraz to i ja zamknę farmę.
    Przełknę wydaną kasę i czas poświęcony , znajdę sobie inne zajęcie i gitara . :)

Anetta41 i JohnLock lubią to.
  11. donatka69

donatka69 Mistrz forum

Nie podobają mi sie żadne dodatkowe pola. Idą za tym wieksze wymagania eventowe. Mysle, ze twórcom gry brakuje pomysłow na rozbudowę farmy i zatykają dziurę poprzez rozbudowę miejsc do siania. Jeden plus dostrzegam - byc moze bedzie mozliwosc ustawienia farmerskich jaj ! Dodatkowe PD, szybciej wbijany level.... tylko po co mi to z moim poziomem ???
    Tak sobie ponarzekam a nowe miejsca z pewnością i tak odkryję -.-

Ostatnie edytowanie: 24 lipca 2017
  12. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

hej
    rozwiązaniem problemu jest kombajn dla każdego bez ograniczeń. Wtedy moga sobie tworzyc kolejne dziesiatki drzew,zwierza, roślin... co tam dusza programistom zaśpiewa ... Nie trzeba będzie zaskarżać BP o koszty leczenia nadgarstków-:))

Nutka i agni33 lubią to.
  13. xBabciaEwa

Nie przejdzie - firma musi zarabiać .:) A jak myślisz - po co ta nowa wyspa ?
    Przecież nie po to , żeby nam przyjemność zrobić - kalkulują całkiem dobrze , ale czy się nie przejadą czas pokaże .

Anetta41 i gosiekd lubią to.
  14. donatka69

donatka69 Mistrz forum

W zwiazku z rozbudowa proponuje dac darmowy kombajn osobom powyzej 150 poziomu :D Skoro zaszli tak daleko, to pewnie nie zrezygnuja z gry, Ci ktorzy maja niższy level będą mieli dodatkowy bodziec do szybszego wbijania poziomów a co za tym idzie chętniej kupia kombajn. A gdy juz 90% graczy dojdzie do 150, to zamkną farmę :D:D:D:D

xBabciaEwa lubi to.
  15. xBabciaEwa

Tu się z Tobą nie zgadzam , bo właśnie gracze z wysokimi lewelami odchodzą z gry , młodsi stażem zostają , bo jeszcze maja coś do zrobienia , ale jak długo ?

Anetta41, agni33 oraz polnygryzoń lubią to.
  16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie będzie darmowego kombajnu.Nikt nie tworzy gier,aby na nich nie zarabiać.To samo dotyczy farmy.Ja kupuję kombajn od wielu lat.I nie żałuję tego.Skoro coś mi sprawie przyjemność,to z radością wydaję na to pieniądze,a to przecież nie są wielkie kwoty.Jeszcze teraz gdy są te różne pakiety.

17. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Taka praktyczna sugestia:
    Poobrabiajcie farmy przed aktualizacją, poróbcie ciasta, poklonujcie, czy co tam potrzeba, bo wiecie jak to często bywa z aktualizacjami.;)

18. xBabciaEwa

Bardzo dobra rada , mi już gra się zacina , a po 14 to nie wiem czy będzie działać ( wszystko poczyszczone )

Anetta41 lubi to.
  19. amber♥

amber♥ Komandor forum

Pewno postawię na tej nowej części itemy ..raz na dzień zbiorę i to wsjo ..nie jestem zmechanizowana , więc to chyba najlepsze w mojej sytuacji :)..Największy minus tej "operacji" to pewno jeszcze więcej trzeba będzie siać - masakra ...
    zobaczymy w praniu co za cudo wymyślili ..:D

Nutka lubi to.
  20. kira1253

kira1253 Aktywny autor

Będzie można na niej umieszczać pola, drzewa, zagrody, warsztaty, magazyny oraz itemy.

miss_ines lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.