Opinie Nowa strefa gry: "Kryształowe Wodospady"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Wodospady odkryte w całości :inlove:

2. spikloje

spikloje Naśladowca mistrzów

zostało mi zadanie z bikini, ale poczekam do końca weekendu, bo niby nic nie planuję, a potem w praniu wychodzi coś i się okazuje że dostępu do neta nie ma a tu misja czasowa i się nie wyrobię. Początkowo zdenerwowało mnie to że na czas, ale po odpowiednich obliczeniach i zakupach w sumie mi się spodobało, zawsze to coś innego od siania miliona terrorbadyla

gosiagosia60 i Nutka lubią to.
  3. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Ja niestety stanęłam na 3 zadaniu ...muszę odkryć kilka drzew
    w Świątyni a bananów na tyle brak :p także jak zwykle
    jestem na końcu. :p Może w końcu będzie automat do Złotych
    Bananów :p :p O Królowo gdzie jesteś Wracaj :p

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja jestem na przedostatnim-jutro je zrobię, a co z ostatnim to nie wiem :p moze i sie uda pojutrze :)
    mam 11 fabryk bikini, wiec potraktuje je SP

5. mieszczak

mieszczak Zaawansowany

Ja będę dopiero jutro zaczynać pierwsze zadanie czasowe... le nie mam się co spieszyć bo i tak muszę najpierw odblokować posąg plumerii która jest potrzebna bodajże do 4 zadania... :/

6. kasia_79

kasia_79 Młodszy ekspert

ja miałam 10 i obyło się bez SP , włączyłam start jak miałam gotowe 10 i drugie zdążyłam zebrać przed upływem czasu :)

picantinio2012 lubi to.
  7. chrumcia91

nawet nie pamietam ile rosną :p

8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ostatnie zadanie zrobione :)

picantinio2012 i Daisy44 lubią to.
  10. chrumcia91

zapomnialam ze mam sporo żółtych i 1 pomaranczone bikini wiec z rzemioslem rosnie mi 12,35 :)
    11 juz zebralam, reszta czeka na wieczor...tukany dopiero wystawilam bo wieczorem nie chcialo mi sie juz farmy robic :p
    wieczorem skoncze :)

Krokodylek75 lubi to.
  11. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

5/6 wodospadów zdobyte. Została część za farmarki- więc będzie musiała poczekać.

bozena1610 lubi to.
  12. allasad

allasad Forum Pro

u mnie to samo musze czekac i to dlugo dlugo

13. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Wreszcie zabrałam się za ostatnie pole wodospadów.

Liczi rośnie, papugi przygotowane.
    Odpalę pierwsze zadanie wieczorem i rano skończę oraz zarazem odpalę drugie i jutro wieczorem będą już dwa wykonane.

Na trzecie muszę dokupić śliwek mombin bo mam tylko 7

14. ruda120

ruda120 Ekspert forum

ja dopiero zaczynam przygode z odkrywaniem i mam pytanie: czy liczi i papugi trzeba jednocześnie wystawić ? Ile zagród papug wystarczy?

15. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Masz 24 godziny na dostarczenie towaru i liczi i papug. Ile to możesz sprawdzić albo w OO, albo kliknąć na nieodkrytą część i będziesz miała trzy możliwości - jak klikniesz na misje to dowiesz się ile czego. Możesz wtedy przerwać bo nic na tym nie tracisz. Zawsze nmożesz uruchomić od nowa

16. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

witam, mam 5 plumerii zwykłych, czy ktoś może mi powiedzieć ile trzeba mieć żeby się wyrobić w 18 godzin?

17. kasia_79

kasia_79 Młodszy ekspert

ja miałam 14 szt , podlałam "zośką" - 14 x 6 = 84 ( pierwszy zbiór ) po 17 godzinach powtórka czyli drugie 84 szt i jest 168 szt ( 8 na +

Nutka i picantinio2012 lubią to.
  18. chrumcia91

ja wystawiłam 32 - zjadlam ciasteczko i po jednym zbiorze mialam z glowy

19. mieszczak

mieszczak Zaawansowany

Ja właśnie robię drugie podejście do misji czasowej z papugami, bo za pierwszym razem przegapiłam sobie ostatni zbiór i czas się skończył.... i tak dojdę do zadania z plumerią i stoję bo muszę uzbierać banany aby ja odblokować :sleepy:

20. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

zagęściło się od plumerii a tu trzeba, no właśnie, ile? makadamii... mam 9 drzewek, w tym 2 xxlki, już trzeci raz kombinuję i nie wychodzi... Chrumcia, jakie ciasteczko zjadłaś i było takie skuteczne?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.