Opinie Nowa strefa gry: "Kryształowe Wodospady"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

2017-08-21 21_57_30-Farmerama _ Zagraj w bezpłatną farmerską grę online.png

I jutro rano cała wyspa będzie moja;)

Wszystkim którzy jeszcze walczą życzę powodzenia i cierpliwości.

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Mam i ja...:p

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

I mnie też się udało. :D Wczoraj siłą woli wykręciłam 200 procent do stodoły na 12h i przy pomocy 4 bikini mam. Ładne te Kryształowe Wodospady. :inlove:

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ładne :) Ale czy to dobra inwestycja,to się przy okazji jakiegoś eventu siewnego okaże...:p Im więcej pól,tym więcej zielska do siania i wypadaj do zbierania...;)

5. jacekf

jacekf Komandor forum

masz racje , swiete slowa . im wiecej pol - tym wieksze wymagania eventowe a z tego nic dobrego nie wynika...

wiecej pol = wiecej siania = wiecej roboty = bol glowy i dloni .....................:p;)
    a na ten bol glowy a zwlaszcza dloni jest tylko 1 lekarstwo sprzedawane tylko przez bp ....... to lekarstwo to ------ kupic pomocnikow.... a to juz dla nich czysty zysk...........;):p

a w temacie - wodospady odkryte i posadzilem tam troche drzewek uzytkowych , czyli zawsze potrzebnych / banan, kakao, papuzie piorka /.

Ostatnie edytowanie: 22 sierpnia 2017
  6. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Też mi się podoba grafika Kryształowych Wodospadów. Wczoraj ją odkryłam całą i wystawiłam na niej drzewka- jeszcze nie xxl ale się dorobię.
    Dzięki pomocy hlnrys bikini zrobiłam dobudowując tylko jeden warsztat. Dziękuję Ryśku:)

7. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Gratulacje :D Ja po południu też skończę :music:i robię wszędzie porządki bo już mnie skręca od tego rozgardiaszuxD:p Nie wiem ile czego i gdzie mamxD No i musiałam budować bikini bo pojechało pociągiem:pJuż mam plan na wodospady:D

8. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Za godzinkę i ja będę miała odkryte całe wodospady dzięki wczorajszemu 100% na 24 godziny :inlove:xD

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dziękuję :)
    trochę to trwało, bo robiłam tylko na jednej części Bahamy, dzięki temu nie musiałam przestawiać nic na pozostałych.
    Ciekawa misja, z początku nie bardzo mi się podobało, że czasówka a warsztatów bikini mam niewiele ale się udało.

10. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Koniec misji na czas i całe wodospady mam odkryte :D

11. kalina-malina

kalina-malina Aktywny autor

w warsztaciku w mieście :)

dantic3 lubi to.
  12. hp25

hp25 Forum Pro

Ja jutro dokończę rozbudowe. Bikini miałem 6, więc dobudowałem 4 i z 10 spokojnie sobie dzisiaj zacznę ostatnia misje, a jutro rano skończę.
    Ja rozbudowę postanowiłem robić tylko na wodospadach. Takie "samorozbudowujące się" :) wodospady zrobiłem.
    Świetny pomysł z misją czasową, kilka drzewek i tukanów musiałem dokupić, ale to przecież nie problem, bo za SG.
    A dla tych co narzekają, że drogo, to mam radę prostą. Kupcie sobie drzewka, nazbierajcie owoców, sprzedajcie na targu i koszt zakupu Wam się zwraca. Co więcej przecież zawsze na kolejnym G&T będziecie mogli je sprzedać i część pieniędzy odzyskać.

WIĘCEJ TAKICH MISJI JAK DLA MNIE.

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

hp25 nie pisz proszę dużymi literami, jest to zabronione na naszym forum:

hp25 lubi to.
  14. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

z moich pewnych informacji wynika,ze wodospady nie beda szybko brane pod uwage przy eventach...

15. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Tym lepiej bo postawię tam rzeczy nie do ruszenia:D Właśnie zobaczyłam że za 30 minut mam bikini do zebrania:D:inlove: Dałam SP ale co tam :pRobi się w młynie i tak (póki to możliwe;)) A że tak zapytam grzecznie i nieśmiało...;)(może nie oberwę za to ścierą;)) Te jaja za farmarki to dobry interes?W sensie drogo czy nie?:)

16. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

A mnie się gra przycina i nakupowałam plumerii, jak głupi czapek. Najpierw nie był w pasku, nie było, a jak się pokazały to wszystkie na raz.
    Nie mogę narzekać, plumerię zrobię z palcem w nosie, z resztą też nie powinno być kłopotu, ale że robię spokojnie, za koleją, trochę czasu mi to jeszcze zajmie.

kaniape4410 i Nutka lubią to.
  17. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Dzięki dzięki jeszcze dużo wody upłynie w nowej strefie zanim odkryję to piękne
    miejsce.... no ale warto bo , zawsze jest i będzie co robić na Farmie i Wyspie :p
    Pozdrawiam serdecznie :p

MOD_DaMa lubi to.
  18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Brać,jak najbardziej brać :)

Nutka lubi to.
  19. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

Nie ruszaj tego,niech cuchnie w sklepie, nie u Ciebie;).Obecnie co warto,to cyklicznie SP co m-c i kombajn.Oszczedzaj dukaty,poniewaz ich zdobycie do daty wielce niewiadomej,jest obecnie nie mozliweo_O

20. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Drugie zadanie skończone :)
    Wystawione leniwce i drzewka.
    Może do końca tygodnia uda mi się to ogarnąć;)

hp25 i Nutka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.