Opinie Nowa strefa gry: "Kryształowe Wodospady"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aisunel

aisunel Generał forum

Deski ostatnio staly sie bardziej cenne jak florenyxD.Cierpiwosci ta misja trwa do 100 lat z mozliwoscia przedluzeniaxD.Odpusc sobie ta misje.Lap bateryjki,kombinuj,szukaj:)

AnnDżelina i Sekme lubią to.
  2. Marzenakruczek

Marzenakruczek Generał forum

pierwsze wykupienie wyspy było zbyt szybkie teraz jest co robić i dobrze trochę rozmaitości na farmie

amber♥ lubi to.
  3. Sekme

Sekme Generał forum

Szklarnia się kłania. Co prawda w krótkich te deski są, ale są.

4. aisunel

aisunel Generał forum

A mozna ja bylo zrobic w 1 dobe,absolutnie bez docinek?,Tak z ciekawosci

5. tigre

tigre Fanatyk forum

a to mam coś tam uszlachetnione bo zanim załapałam to uszlachetniałam nawet sałatę (z kiepskim rezultatem akurat :)) ale zapominam no i ciągle mi mało dech -magazyny rozbudowałam, jakieś 2 hamaki czy coś tam no i spłukałam się z nich do zera- a na baśce nie trzymam nigdy warsztacików :(
    na razie to w nosie - dopiero pierwszą część "misjową" pakowałam bo jak był bum to na targ wywaliłam produkty i sobie zawsze po burzy taniej odkupię ;) a pierze mam swoje z drzewek to odrosło :)
    Misja w spółdzielni nie zając ;)
    Wiem! eureka-poczekam do GT :) pożyczy ktoś bikini na jeden dzień? ;)
    Kurcze ja chyba tej fabryczki po prostu nie lubię ;)

Ostatnie edytowanie: 17 sierpnia 2017
  6. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja mam pomysł i tylko z tego powodu robię tą misję teraz:pxD Może da się wysłać drzewka w siną dal;) A zagrody i fabryki się przydadzą. :music:Sama się pozbyłam wszystkich bikini bo produkty z baśki przeważnie kupuję:cry:xD:p

Ja też ostatnio bikini nie używam;) Ale deski na budowę mam bo mało buduję ostatnio8)

Ostatnie edytowanie: 17 sierpnia 2017
  7. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Też o tym myślałem ;) w siną dal, tylko czy pociąg będzie zabierał drzewka z bahamy :( nigdy tego nie robił, więc jak będę tego pewien wtedy kupię te plumerie a jak nie to w jednej części "wodospadów" zostanie dziewicza puszcza bo "Nasza" już prawie wycięta.

aisunel, amber♥ oraz usiamik46 lubią to.
  8. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

tu widzę(p)odpowiedź8);) Zgaduj - zgadula, co pokazała dziś kula... i oby się sprawdziło:)

tigre i AnnDżelina lubią to.
  9. -ola55-

-ola55- Okazjonalny autor

bardzo drogo oj bardzo 80 ZB kpina i ta misła 24h 50 papug kpina nawet nie mam tyle klatek z papugami eee tm:cry:-.-

10. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

xDxDxDxD
    No proszę was, dopiero co gdzieś czytałam biadolenie, ze Nubloni, nie chcą owoców;)
    Wszystko przydaje się.
    I nie ma czegoś takiego jak "nigdy";)

toDzasta, panoramaogrodnicza oraz Nutka lubią to.
  11. ela0952

ela0952 Forumowy żółtodziób

A powiedzcie mi skąd wziąć orzecha makadamii bo nigdzie go nie widzę i mam po ewencie

12. waderówek

komnata V w świątyni małp

13. ela0952

Dzięki ale może powiecie czy na targu można gdzies kupić te orzechy bo juz na pewno nie zdążę je wyprodukować

14. waderówek

To na nic. Jest misja czasowa i sama musisz je zebrać.
    Jeśli nie teraz, to kiedyś. Masz mnóstwo czasu na to. :)
    Na tym polega zabawa:)

AnnDżelina i Nutka lubią to.
  15. ela0952

aha dziękuję za informacje ale dla mnie to jest nierealne

16. waderówek

może dziś, ale za jakiś czas jak najbardziej.:)

17. niebo016

niebo016 Generał forum

Gdyby było wiadomo, ile trzeba mieć narzędzi na kolejne kryształowe wodospady to było by fajnie. Mam ileś tam desek ale nie wiem czy wystarczy na bikini. Liczi rośnie, papugi na jutro się klują, zobaczymy.

usiamik46 lubi to.
  18. hp25

hp25 Forum Pro

No ale w takim razie chyba stać Cię na ich zakup.

19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Liczę,że czasówki będą częściej.Jestem zachwycona tą misją,w końcu trzeba pokombinować.A tych lamentów nie rozumiem.Jak ktoś ma ten 90 poziom i gra rok czy dwa,to ma jakieś zapasy,a już na pewno stać go na wydanie tych 3 mln sg na zakup potrzebnych rzeczy.Sama musiałam dokupić to i owo,wydałam z milion,może 1,5 i nawet tego nie zauważyłam.

20. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Fajna sprawa z tymi wodospadami pomijając misje do nich.
    U mnie one się bardzo przydały, wszystkie drzewka z lasu przeniosłem na wodospady i kilka zagród z manufakturami włącznie, zostało jeszcze kilka miejsc wolnych i 3 część nie odkryta bo misji na razie nie tykam.
    Mam dwa pola wolne na sianie i hodowanie, ale gdy przeczytałem, że ma dojść kolejne 6 nowych drzewek (zachcianka rozbudowy Baśki przez BP) potem zmieniło się to na 8 czy aż 10 i nowe roślinki to się lekko zniesmaczyłem.
    Mogło być tak kolorowo a nie jest.
    Znowu będzie brak miejsca bo się tego nagromadzi, a z czasem i pasek będzie pękał w szwach tak jak na farmie.
    Cóż tak to chyba już ma być.
    Jak dla mnie te nowości (TS,TZ) są zbyt za często, jeszcze na jedne szał nie przeszedł a już pojawia się następna.
    Nie żebym był przeciwnikiem nowości, wręcz przeciwnie, lecz za często się pojawiają.

Czasówki po nublonach zrobię, i jak na złość plumeria... gdzie w ostatniej komnacie nie mam ani jednego posągu odblokowanego (do wczoraj) zostały jeszcze dwa, banany się skończyły. Dobrze było mieć ten zapas ZB...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.